Bedste VPN til Amazon Fire TV Cube

Hvilken VPN-tjenesteudbyder der er bedst til Amazon Fire TV Cube? Jeg har for nylig købt Amazons nye streamingenhed: Fire TV Cube. Enheden leveres pakket med en masse nye funktioner. Det er dybest set en kombination af en Echo, streaming-enhed og universal fjernbetjening. Fire TV Cube understøtter 4K, HDR10 og Dolby Atmos lyd. Alle streaming-apps, du kan installere på en Amazon Fire Stick, er også tilgængelige. Dette inkluderer Netflix, Hulu, HBO GO, Kodi og mange andre. Som med Fire Stick har jeg fundet ud af, at installation af VPN på en Fire TV Cube er et must, hvis du vil få mest muligt ud af det. Vil du finde ud af, hvilken VPN der er bedst til Fire TV Cube? Læs min Bedste Fire TV Cube VPN-anmeldelse!

Bedste Fire TV Cube VPN

Bedste VPN til Amazon Fire TV Cube

Hvorfor bruge VPN på Amazon Fire TV Cube?

Tilslutning til en VPN-server, når du går online, er blevet et must. Jeg kan ikke forestille mig, at jeg surfer på Internettet uden en VPN-applikation. I tilfælde af Fire TV Cube hjælper en VPN dig med at få adgang til streaming-apps, der normalt ikke ville være tilgængelige i dit land. Der tilføjes det faktum, at du kan udføre al din online handel sikkert og anonymt.

De fleste streamingapps og Kodi-tilføjelser på Fire TV Cube fungerer kun i visse regioner, f.eks USA, UK, Canada, Australien og Tyskland. For at omgå disse regionale begrænsninger og se live og on-demand indhold i enhver addon eller kanal, du vil, hvor som helst, du ønsker, skal du forfalsk din placering online ved hjælp af VPN. Nedenfor er nogle af de fordele, du får, når du bruger en VPN med Amazon Fire TV Cube.

 • Få adgang til regelmæssigt blokerede applikationer: Toner af streamingtjenester kan kun bruges, hvis du er bosiddende i et bestemt land. Dette inkluderer NBC Sports, HBO, Amazon Prime, Hulu og Netflix. Med en VPN kan du vinke farvel til alle geografiske begrænsninger.
 • Anonym internetforbindelse: Når du har oprettet en VPN-forbindelse, er din internettrafik helt krypteret. Ingen vil være i stand til at spionere på hvad det nu er, du laver online.
 • Undgå throttling af internetudbydere: Mange internetudbydere begrænser deres brugers internethastigheder i løbet af spidsbelastningen. Som et resultat kan du muligvis opleve omfattende buffering, mens du ser dine foretrukne shows på Netflix. Hvis du opretter forbindelse til en VPN-server, kan din internetudbyder ikke registrere, hvad du ser. Derfor vil de ikke være i stand til at smøre din hastighed.

Bedste VPN til Amazon Fire TV Cube – Resume

I det væsentlige er der to slags VPN-tjenesteudbydere: dem, der er kompatible med Fire TV Cube og dem, der ikke er. I tilfælde af at du allerede ved alt, hvad der er at vide om VPN’er, behøver du ikke læse den fulde anmeldelse nedenfor. Her er mine personlige foretrukne VPN’er til FireTV Cube fra og med 2019:

Bedste VPN til Fire TV Cube – dybdegående analyse

Hvis du vil indsamle mere information om den VPN-tjenesteudbyder, du skal tilmelde dig, kan du læse disse anmeldelser:

ExpressVPN

Leder du efter en VPN, der fungerer perfekt på Amazon Fire TV Cube? Stop med at lede. Ud af alle VPN-apps, jeg har prøvet på Fire TV Cube, ExpressVPN imponerede os mest. ExpressVPNs globale VPN-netværk er næsten uovertruffen. Du kan endda bruge denne VPN-tjenesteudbyder til at få adgang til American Netflix på din Fire TV Cube!

Derudover kommer du til at fjerne blokering af amerikanske kanaler som Amazon Prime, Hulu, Showtime, Netflix og mange flere på din helt nye streamingenhed. Et ExpressVPN-abonnement inkluderer døgnet rundt live support, tre samtidige VPN-forbindelser og en VPN-app, der er nativt kompatibel med Fire TV Cube.

Fordele

 • VPN-applikation til Amazon Fire TV Cube
 • Ingen logning af din internetaktivitet
 • Baseret på De Britiske Jomfruøer
 • En måneds refusionspolitik

Ulemper

 • Der er andre billigere VPN-alternativer.

BulletVPN

BulletVPN er en anden VPN, der er fuldt kompatibel med Fire TV Cube. Deres VPN-applikation er godt designet, og vi fandt det meget nemt at bruge. På den negative side er der ikke så mange VPN-servere, du kan oprette forbindelse til inden for selve applikationerne. Dette er noget BulletVPN absolut bør arbejde på.

Fordele

 • Fantastisk app til Fire TV Cup
 • En måneds tilbagebetalingspolitik
 • Streng politik, der ikke er logget.

Ulemper

 • Ikke så mange VPN-servere som andre udbydere på denne liste.

IPVanish

IPVanish var den første VPN-tjenesteudbyder, der lancerede en VPN-app, der er 100% funktionel på anden generation af Amazon Fire TV Sticks. Deres VPN-app på Amazon Fire TV Cube trækker heller ikke nogen slag.

Hurtige servere, anonym browsing og op til 10 samtidige forbindelser er kun nogle af de funktioner, du kan få ud af dit IPVanish-abonnement.

Der er dog også nogle ulemper. Vi kunne ikke bruge IPVanish til at fjerne blokering af mange streaming-kanaler, som inkluderede Netflix såvel som BBC iPlayer.

Fordele:

 • Hurtige VPN-serverhastigheder.
 • Ubegrænset P2P-trafik.
 • 10 samtidige VPN-forbindelser.
 • Optimeret til Kodi.
 • App fungerer godt på FireStick.

Ulemper:

 • 7-dages refusion periode.
 • Ingen af ​​VPN-serverne, vi testede, arbejdede med Netflix.

Bedste VPN til Fire TV Cube – Wrap Up

Du kan muligvis ende med at abonnere på ExpressVPN, BulletVPN eller IPVanish. Uanset hvilken måde, installation af en VPN-app til Amazon Fire TV Cube har enorme fordele. Har du købt dig en Amazon Fire TV Cube endnu? Hvordan sammenlignes det med en FireStick efter din mening? Del dine tanker i kommentarafsnittet nedenfor.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me