Sådan får du amerikansk Amazon Prime Video i Canada

Amazon Prime er en global service, der tilbyder sine brugere alt fra tv-shows til hjemmeleverancer. Amazon tilbyder dog ikke de samme funktioner til alle Prime-brugere. Indtil videre har den amerikanske Amazon Prime de bedste tjenester. Canada fik for eksempel ikke adgang til Prime-video eller Prime Music på samme tid som USA. Canadiske premierbrugere måtte vente til 2016 og 2017 for at hente henholdsvis Prime video og musik. Selv nu kommer Amazon Prime i Canada stadig til sammenligning med dens amerikanske modstykke, når det kommer til tilbudt indhold. I denne blog viser jeg dig det hvordan man fjerner blokeringen af ​​American Amazon Prime i Canada ved hjælp af en VPN eller en smart DNS.

Sådan ser du American Amazon Prime i Canada

Sådan ser du American Amazon Prime i Canada

Sådan ser du US Amazon Prime i Canada via VPN

Canadiske premierbrugere er meget opmærksomme på, hvor dårligt deres tilbudte indhold mislykkes sammenlignet med USA. Mange online serviceplatforme, inklusive Amazon og Netflix, tilbyder begge nordamerikanske lande helt forskellige tjenester.

Når det er sagt, er det faktisk meget let at forfalske din canadiske IP til fordel for en amerikansk. Når du først har fået dig en amerikansk IP, kan du fjerne blokering af alt amerikansk indhold på dit canadiske abonnement. Alt hvad du skal gøre er at skaffe dig en VPN. Her er en trinvis vejledning i, hvordan man gør nøjagtigt det:

 1. Tilmeld dig en troværdig VPN-udbyder (se forslag nedenfor).
 2. Download og installer VPN-appen på Mac-, Windows-, Android- eller iOS-enheder.
 3. Start appen, og opret forbindelse til en amerikansk server.
 4. Gå ind på Amazon Prime og nyd det amerikanske indhold!

Se? Meget let.

Hvordan en VPN kan give dig en amerikansk IP

Kort til Virtual Private Network, en VPN er et cybersikkerhedsværktøj, du kan bruge til at tunnelere din trafik og kryptere alle dine data. Din trafik omdirigeres specifikt gennem en sikker tunnel på en server, der tilbydes af VPN-tjenesten. Når du opretter forbindelse til denne server, skifter du automatisk din IP. Med andre ord ændrer forbindelse til en VPN-tjeneste din IP til at matche serverens placering. Alt det canadiske brugere skal gøre er at oprette forbindelse til en amerikansk server for at få en amerikansk IP!

Bedste VPN til at få en amerikansk IP

Nu hvor du ved, hvordan en VPN kan give dig en amerikansk IP, lad os tale om, hvilken VPN du skal bruge.

Vores eksperter foreslår at bruge ExpressVPN til at ændre din IP-adresse til en amerikansk IP. Begrundelsen bag dette er enkel; ExpressVPN er en af ​​de få VPN-tjenester, der stadig konsekvent kan fjerne blokering af amerikanske Netflix og britiske BBC. Ressourcerne bag denne VPN-udbyder er enorme, så du kan stole på den service, du modtager. For at tilføje til dette har ExpressVPN:

 • 2000+ servere i 94+ lande.
 • En gennemsigtig politik til beskyttelse af personlige oplysninger og en streng nul-log-politik.
 • A Kill Switch.
 • 5-stjernet kundesupport via live chat.
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti, ingen spørgsmål stillet.

Hvis ExpressVPN ikke ser ud som udbyderen til dig, så tjek i stedet disse top-tier-udbydere:

Sådan ser du US Amazon Prime i Canda via Smart DNS-proxy.

Som nævnt ovenfor er en VPN primært et cybersecurity-værktøj. Brugere, der ikke er meget interesseret i den ekstra sikkerhed for en VPN, kan stadig fjerne blokering af American Amazon Prime i Canada ved hjælp af en Smart DNS-proxy.

En Smart DNS-proxy skjuler faktisk ikke din IP-adresse, men den bruger proxyservere til at fjerne blokering af en række kanaler, du kan se på. Det gode ved en Smart DNS-service er, at du kan få adgang til kanaler fra forskellige lande samtidigt. Det er dog vigtigt at sige, at ikke alle smarte DNS-tjenester blokerer for de samme kanaler.

Hvis du er interesseret i at udforske denne mulighed, kan du prøve Unlocator. Det kan fjerne blokering af amerikanske Amazon Prime ud over en række populære kanaler. Denne særlige service er en, som jeg personligt bruger, og har endnu ikke skuffet mig i hele mit abonnement. De har endda en gratis 7-dages prøveperiode (du behøver ikke engang et kreditkort til dette), som du kan drage fordel af. Sådan kan du fjerne blokering af Amazon Prime i Canada med Unlocator:

 1. Gå til Unlocator, og tilmeld dig den gratis 7-dages prøveperiode.
 2. Se deres tutorials og hjælpelinjer til at konfigurere tjenesten på Xbox, Fire TV Stick, Roku, Chromecast, Mac, PC, Android, Apple TV, iOS, PS4, PS3 og en række andre streamingplatforme.
 3. Nyd den amerikanske Amazon Prime!

Se den amerikanske Amazon Prime i Canada – endelige tanker

Personligt synes jeg ikke, at en persons geografiske placering skal påvirke den type service, de modtager fra en streamingplatform. Når det er sagt, kommer internationale ophavsretslovgivninger midt i den samlede globale indholdsandel. For canadiere, der ønsker at få adgang til deres nabos indholdsbibliotek på Amazon Prime, er dit bedste bedste for at fjerne blokering af geo-begrænset indhold at bruge en VPN eller en Smart DNS-proxy.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me