Sådan kan du se Amazon Prime-video på Chromecast

Er det muligt at se Amazon Prime Video på Chromecast vha. Din iPhone, iPad, Android, PC eller Mac? Streamingtjenester er blevet stigende popularitet over hele verden. Den brede vifte af tv-shows, film, dokumentarer og friheden til at se dem når som helst og hvor som helst har fået folk tilsluttet tjenester som Netflix og Amazon Prime.

Sådan kan du se Amazon Prime-video på Chromecast

Sådan kan du se Amazon Prime-video på Chromecast

Selvfølgelig er de ikke frie og kræver lidt teknisk know-how for at komme i gang, men det har ikke stoppet folk – især den unge generation – fra at streame deres yndlingsshows på deres pc’er eller mobile enheder og nyde dem på gå.

Er det muligt at se Amazon Prime-video på Chromecast?

Hvis du ejer en Google Chromecast, har du sandsynligvis set, at du ikke er i stand til at streame Amazon Prime-videoer på den.

Grunden? Amazon siger selv, at Android og Chromecast er uforenelige med Amazon Prime og Instant Video-tjenester. Dette er dårlige nyheder for Prime-abonnenter, der ønsker at streame shows på Chromecast. De fleste af dem antager, at de er nødt til at købe Amazons Fire TV eller Fire TV Stick for at kunne se øjeblikkelige og prime videoer. Men der er en udvej.

Fordele ved Amazon Prime

Prime giver ikke kun adgang til musik, film og tv-shows, men også til rabatter og gratis forsendelse. Prime-abonnenter får adgang til en række forskellige tilbud og rabatter på Amazon-produkter og -tjenester. Prime Video har eksklusive tv-shows (House of Cards, Wire, Gold Rush, alt sammen utroligt), film (Sicario, Transformers, Star Trek Beyond, Fast 8, Horrible Bosses osv.) Og dokumentarer, som du ikke kan se andre steder . Hvis $ 99 virker for dyr, kan du gå til den månedlige plan til $ 10 pr. Måned.

Hvad er Google Chromecast?

Googles Chromecast er en lille enhed, som du kan tilslutte dit tv’s HDMI-port ved hjælp af det USB-kabel, der følger med enheden. Så længe dit tv har en HDMI-port, skulle det være tilstrækkeligt. Du har også brug for en smartphone eller en computer, der også er tilsluttet det samme WiFi-netværk som Chromecast. Fra nu af kan Chromecast bruges til at få adgang til YouTube, Google Play, Netflix og Hulu, men ikke til Amazon Prime.

Sådan kan du se Amazon Prime-videoer på Chromecast?

Den gode nyhed er, at du ikke har brug for ekstra enheder til at streame Amazon Prime, hvis du allerede har en Android TV eller Chromecast-enhed, eller blot en pc med en Chrome-browser. Ved at følge et par enkle trin får du strømme dine foretrukne Prime-shows på enheden uden ekstra omkostninger. Sådan gør du det:

  1. Krav: Du har brug for en Chromecast-enhed og tilslut den til din pc eller bærbar computer, der er tilsluttet det samme netværk og ved hjælp af Googles Chrome-browser. Denne artikel antager, at du allerede har et Prime-medlemskab, fordi det uden det ikke er muligt at få adgang til Prime-videoer.
  2. Gå fra din Chrome-browser til din Amazon Prime-konto på Amazon.com. Når du har klikket på rullemenuen Prime, skal du vælge Watch.
  3. Den video, du vælger, starter automatisk afspilning, medmindre du har en afspilningsliste. Sæt videoen på pause, mens vi får den tilsluttet til Chromecast-enheden.
  4. I din Chrome-browser skal du finde Chromecast-ikonet i øverste højre hjørne. Når du har klikket på den, skal du vælge din Chromecast-enhed fra listen. Vælg Cast-fane i rullegardinmenuen.
  5. Videoen begynder at afspille på den skærm, du valgte til din Chromecast-enhed.
  6. Fanen Cast har et antal indstillinger, som du kan bruge til at indstille dine visningspræferencer. Først ud, får du tre videokvaliteter at vælge imellem: Standard (480p), Høj (720p) eller Ekstrem kvalitet (dette er også 720p, men har en højere bitrate). For at få adgang til indstillinger skal du klikke på Cast-knappen og derefter klikke på knappen ‘indstillinger’ (der ligner et gear). Du kan ikke kun ændre streamingkvalitet, men også slå lyden fra og slå dem til ved hjælp af lydstyrkeknappen. Da der ikke er nogen mulighed i fanen Cast til at justere lydstyrkeniveauet, skal du bruge din tv-fjernbetjening til det.

Da Chromecast fungerer på næsten alle dampende sider, kan du streame enhver form for videoer med det, uanset format eller kvalitet. For at afslutte sessionen skal du blot lukke browservinduet eller vælge Stop casting fra Cast-knappen.

Ulemper ved at streame premiervideoer på Chromescast

Browserstøbning er ikke den ideelle mulighed, når du streamer videoer. I modsætning til den dedikerede app, som giver dig mulighed for at streame videoer ved 1080p, sidder du højst på 720p, når du caster med din browser. Hvis du er vant til at se videoer i høj kvalitet, kan den lave kvalitet, pixelation, dårlig lyd og signaludfald være irriterende.

Desuden skal du holde din pc eller telefon tilsluttet hele sessionen og tømme batteriet. Hvis du oplader batteriet, mens sessionen foregår, er der en chance for overophedning for dine enheder. Alle disse kan gøre streaming af Amazon Prime-videoer på Chromecast til en mindre end perfekt løsning.

Bedste VPN til Amazon Prime Video

I lighed med Netflix tilbyder Amazon Prime Video abonnenter forskellige film og tv-shows afhængigt af det område, som brugerne i øjeblikket bor i. Den amerikanske Amazon Instant Video-version er langt den bedste på grund af det omfattende bibliotek med videoindhold, der kan streames. Hvis du i øjeblikket bor uden for USA, kan du bruge VPN til at fjerne blokering af American Amazon Prime. Her er de bedste VPN-tjenesteudbydere, du kan bruge til at få adgang til geoblokeret indhold fra udlandet.

Vil Amazon Prime blive officielt understøttet på Chromecast i fremtiden?

Amazon har ikke til hensigt at gøre Prime-videoer tilgængelige på Android- eller Chromecast-enheder når som helst snart. I mangel af kompatible enheder som en Blu-Ray-afspiller, Fire TV eller et smart TV er derfor streaming af Prime-videoer på Chromecast dit eneste håb.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me