Com Navegar per la Web de Forma Anònima?

¿Es vol saber com es navega per la xarxa de forma anònima? El que fa que Internet no sigui més important, i el vostre historial de navegació és sol per als vostres ulls. Per començar … Per què és això un problema? No hauríeu de ser així des del principi? Incorrecte. Quan estigui en línia, es troba completament exposat i qualsevol cosa (ens referim a qualsevol persona amb els coneixements tècnics necessaris) pot descobrir la seva tapadera. Aplicacions, ¿de qui hauria de tenir dret?


Com Navegar per la Web de Forma Anònima?

Com Navegar per la Web de Forma Anònima?

Veiem … proveïdors de serveis d’Internet, administradors, navegadors, pirates informàtics … i la llista continua. Tots poden aconseguir les vostres dades / informació personal, sense que us en compte. Si hi ha alguna manera d’enredar d’incògnit… És a dir, “Si” no és probable que no s’arribi a un conte, perquè és navar per la forma vermella de forma anònima és el que hem de parlar aquí.

Els Fonaments de la Privacitat en línia

Per mantenir la vostra identitat privada i els teus dades de seguretat, necessitarà una capacitat d’anonimat. Es pot proporcionar una VPN i en la majoria dels casos (fins a punt obert) pel navegador Tor i els proxys DNS intel·ligents. Hi ha innumerables razones per als usuaris d’Internet que s’inicien per la web de forma anònima.

Sense embargament, tot es pot reduir a qüestions de protecció i seguretat. No hi ha res que pogués tenir la possibilitat de veure els llocs web que hagi visitat recientment o que tingui coneixement sobre la informació que ha estat buscant. Per aquest motiu, es debaten per una navegació anònima, perquè mai és prou segur, especialment en línia.

¿QUÈ ÉS L’ANÓNIMA DE NAVEGACIÓ??

És alguna cosa que s’explica per si mateix. A partir del títol, podreu suposar que es tractarà de navegar per Internet com a usuari anònim. Algo serà mal quan un president com Trump va permetre als ISP per a venir les dades dels seus clients sense el seu consentiment. Tanta seguretat per a què… Cada vegada que es connecti, els llocs que s’accedeixen i les aplicacions que es poden visitar poden identificar.

Una visita senzilla a WhatIsMyIP.network revela la teva direcció IP, ISP, ubicació, sistema operatiu i fins i tot el tipus de navegador que s’utilitza. Raó de més per obtenir una identitat anònima. Deberías poder navegar per la web, visitar llocs i buscar espais sense tenir en compte que no tinguis IP o revelis la teva identitat. Els llocs web poden extreure la vostra IP, els proveïdors ISP poden venir els vostres dades, i la vostra pròpia IP pot revelar-vos la vostra ubicació. Sense embargament, no té porquet que sigui així. Quan es disposi de text aquest article, es pot tenir la seva capacitat d’invisibilitat quan abans fos possible.

¿POR QUÉ NAVEGAR DE FORMA ANONNIMA?

Ja hem explicat per què els usuaris d’Internet haurien de connectar-se amb una identitat anònima. Tot reduirà un manteniment de la privacitat i millora la seguretat. Un dolor de totes són convincentes razones, algunes persones són necessàries per a un creador que les seves dades i la seva privacitat estan en risc. Per aquest motiu, hem fet una llista que explica tot el món que ha d’utilitzar Internet de forma anònima. Echa un vistazo.

 • Navega per llocs web sense desitjar rastr de la vostra identitat.
 • Manteniu un saló de pes que busqueu per accedir a la vostra informació.
 • Evitar la vigilància i la censura nacional a Internet.
 • Manteniu les vostres busques privades, en privat.
 • Descarregueu els torrents amb la vostra direcció IP oculta.
 • Accediu a Internet lliurement, sense restriccions artificials.
 • Protegiu quan fa servir un punt d’accés wifi.
 • Evita la publicitat segmentada.

CÓMO NAVEGAR ANÓNIMAMENTE: VPN vs TOR vs PROXY

Ahora que eres conscient de la pel·lícula que es pot navegar per la web sense protecció, és que tindreu compte de que un anònim en línia no és una doblegada. Productes com les VPN i els proxies s’han desenvolupat per a aquellos que són prou llistats com per arribar a aquesta conclusió. Tot i que són molt diferents, tots dos tenen la intenció d’aconseguir una sola cosa, i pot ajudar als usuaris a aconseguir l’anonimat.

VPN

Una Red Privada Virtual és un mètode segur que protegeixi les dades dels usuaris i les seves dades quan es viatja des del seu equip fins als servidors del proveïdor de VPN. Tot aquest procés de manteniment encriptat té les dades dels usuaris a salvar de robes, vigilàncies, mirades indiscretes i atacs maliciosos. Las VPN també permeten els usuaris que mantenen en l’anonimat de la seva direcció IP real, i accedeixen a un contingut que normalment està bloquejat per a aquestes direccions IP originals..

Aquesta tecnologia d’anonimat ofereix als usuaris la capacitat de preparació que utilitza Internet des d’un país diferent. En conclusió, una VPN fa un treball extraordinari per ajudar als usuaris a navegar per la web de forma anònima. Tingueu un vistazo al que heu de fer per aconseguir un èxit en l’anonimat en línia:

 1. Primer, registreu-vos amb un servei de VPN de confiança.
 2. Després d’haver creat el vostre compte, descarregueu i instal·leu l’aplicació VPN a Windows PC, Mac, iPhone, iPad o Android.
 3. Inicieu l’aplicació de VPN i connecteu una VPN al servidor.
 4. Deja que l’aplicació VPN s’executa en segon pla i navega per la web de forma anònima.

NAVEGADOR TOR

Per a aclaridors, el navegador Tor no hi encriptarà tot el trànsit d’Internet, tan sols protegeix el trànsit que envia a través del propi navegador. Un dolor que converteixi en anònim a la vostra connexió a Internet, els deutes coneixen un par de coses abans de confegir els vostres dades. En utilitzar Tor, el trànsit d’Internet passa per diversos nodes o repetidors. Cada un d’aquests nodes designava part del trànsit, abans de viatjar al següent. El relleu final, denominat node de salida, descodifica la capacitat més interna i envia les dades originals al seu destí, sense conèixer-ho ni revelar la direcció IP d’origen. Això és el que complica la navegació anònima amb Tor.

PROXI DE DNS SMART

Una altra forma de navegació per la web de forma anònima és a través d’un servidor intermediari; que és un ordinador o una aplicació que funciona com a intermediari entre el vostre sistema i el lloc web o servei al que s’està accedint. Però, en realitat, és molt poc que pot evitar la protecció que està buscant. Si els servidors de proxy proporcionen un nivell d’anonimat en línia, el dígit de dades no és la forma que operi. És possible que poguessin mantenir un perfil en alguns llocs web, però deu en compte que, i els proxies, el vostre ISP encara pot seguir les vostres activitats en línia..

LAS MEJORES VPN PER A NAVEGAR DE FORMA ANÓNIMA

Quan es pot vendre al mercat de les VPN, bàsicament es tracta d’una bona raó: la seguretat. Tenim en compte que amb l’anonimat ve a la seguretat, i que no tinguin la gent que tingués la idea més mínima de qui és eres, que pogueu desocupar-vos del que fa por Internet. Cada VPN és diferent en diversos aspectes, com a característiques i serveis. Sense embargament, tots els usuaris han promocionat un bon nivell d’anonimat a Internet.

L’elecció correcta d’una VPN és aquella que no guarda els registres, que utilitza mètodes potents d’encriptació, i manté les seves dades en secret. Si no hi ha experiència, pot ser complicat triar un proveïdor de serveis VPN. Afortunadament, nosaltres hem fet per tu. Podeu veure la següent fitxa:

Un dolor que vulguem proporcionar opcions, el nostre vot vàlid ExpressVPN. Tendreu que comprendre per vosaltres mateixos pel que fa a la nostra llista, però us admetem una descripció general. ExpressVPN té les majors velocitats i les aplicacions més seguides. Té un comportament excel·lent per a l’hora de combinar els seus serveis d’alta qualitat. Cuanto mejor son las opciones, l’alcalde és el seu preu, però és veritat, però, per segur que, amb ExpressVPN, està tenint una bona inversió. Consulteu el nostre article sobre és la millor VPN per navegar de manera anònima.

EXPLORAR LA ANÓNIMAMENT WEB

Què sembla ara la capacitat d’invisibilitat? Després de llegir tot això, ja no saps que s’hagi de debatre la vinculació a la vostra privacitat en línia. Incloeu les plataformes més grans i famoses, com Facebook, podríeu estar violant la vostra privacitat. Molt curiós d’això és que, en realitat, és allò que necessiteu que estigui iniciant la vostra informació; per saltar deliberadament la política de privadesa i no prendre les mesures d’oportunitats de precaució.

Tenim la possibilitat de viure en un moment en què el nen feia herramients en desenvolupament que s’està fent malament per ajudar als usuaris a mantenir un poc que queda de la seva privacitat. Es recomana, de forma acusada, que utilitzi una VPN, un proxy o un navegador Tor, per assegurar-se que hi ha fora de perill. Ja coneixem el dit: és millor prevenir que lamentar, no?

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me