Quieres saber com alliberar el vostre FireStick?

El Fire TV Stick d’Amazon es converteix en un dels dispositius de streaming més populars del món. Cal que les plataformes més importants de streaming tinguin aplicacions en aquest enginy. Però no és la única raó del penediment augmentat de la popularitat de FireStick. Molta gent té la compra per poder instal·lar Kodi i, encara que no es disposa de Kodi a través de la botiga oficial d’Amazon, es pot configurar Kodi en un FireStick, una travessa de càrrega lateral de l’aplicació. Això és el que es cridaFalles de presó un FireStick ”. A la següent guia, es poden trobar instruccions detallades i fàcils de seguir, sobre com fer un jailbreak a tu FireStick i Alexa Voice Remote, el 2019.

Quieres saber com alliberar el vostre FireStick?

Quieres saber com alliberar el vostre FireStick?

¿QUÈ CONSISTEU EL REPRODUCCIÓ DE FUNDACIONS UN FIRESTICK?

Falles de presó un FireStick ”significa descarregar aplicacions de tercers en ell. L’acte d’alliberament d’un FireStick no implica cap alteració del seu sistema operatiu. No és necessari. Al seu lloc, simplement, podríeu instal·lar aplicacions d’Android que no es poden trobar a la botiga d’Amazon, incloses Kodi, Terrarium TV, YouTube i Mobdro.

¿CÓMO HACER UN JAILBREAK UN TEST PRIMER?

Per a alliberar el seu FireStick, fent que un jailbreak, debes segueixen dos sencillos pasos. En primer lloc, es deban instal·lar ES Explorer en él. Una vegada fet això, podríeu instal·lar Kodi i altres aplicacions de tercers al vostre FireStick. Així és com es fa:

A. INSTALAR ES EXPLORER EN TU FIRESTICK

 1. Inicia tu FireStick
 2. Luego, veterà “Configuració” -> “Sistema” -> “Opcions de desenvolupador”.
 3. Ahora, activa “Permet aplicar aplicacions de fonts desconocides”.
 4. Des del menú principal del Fire Stick d’Amazon, un veterà “Buscar”.
 5. Escriviu “ES Explorer”.
 6. 6. Haz clic a l’icono de l’aplicació Explorador ES per descarregar i instal·lar. Per acabar, iniciar l’aplicació ES Explorer.

B. INSTAL·LAR KODI EN TU FIRESTICK

 1. Des del menú de ES Explorer, veterà “Herramientas” -> “Administrador de descàrregues”, al menú de l’esquerra.
 2. Haz clic a “+ Nou”, al menú inferior.
 3. A “Ruta”, escribe https://thevpn.guru/kodi.apk i haz clic a “Aceptar”.
 4. A “Nom”, pon “Kodi”.
 5. Selecciona “Descarrega ara”
 6. El arxiu d’instal·lació de Kodi comenzará a descargarse.
 7. Selecciona l’opció “Ocultar”. Luego va ser un “Herramientas” -> “Administrador de descàrregues”, per verificar el procés de descàrrega.
 8. Una vegada descargat el archivo Kodi apk, puedes instal·lar-lo en el seu FireStick.
 9. Vuelve a la pantalla d’inici de FireStick.

Inicia l’aplicació Kodi.

Per a fixar l’aplicació Kodi a la pantalla d’inici del vostre FireStick, segueix aquests passos:

 1. A la pantalla d’inici del teu FireStick, desplegant-se cap a baix fins a “Usades aplicacions i jocs”.
 2. Ahora desplázate cap a l’esquerra i selecciona “Ver todo”.
 3. Ubica l’aplicació de Kodi i us permetrà el botó amb 3 línies horitzontals del vostre FireStick.
 4. Haz clic a “Mover al frente”.
 5. Vuelve a la pantalla d’inici de FireStick. Una vegada que obri Kodi en el seu FireStick, els debats instal·len alguns complements de Kodi. Consulteu la nostra llista a la nostra llista els millors complements de Kodi per FireStick i consulteu més informació sobre com configurar.

CÓMO HACER SEGURO DE L’ESTRE DEL TU FIRESTICK USANDO UNA VPN

Depenent del vostre país de residència actual, és possible que tingueu problemes legals per utilitzar aplicacions obertes per a contenir-les en streaming al vostre FireStick. Per estar segur, el millor és que utilitzi una VPN en el seu Fire Stick. Això et permet ocultar totes les teves activitats de transmissió. També es pot utilitzar una VPN per a aplicacions geo-restringides que normalment no estan disponibles en la seva regió. A continuació, es mostren com es pot instal·lar una VPN al vostre FireStick.

 1. Primer dirígete a ExpressVPN i registreu la vostra compte VPN.
 2. Inicia tu Fire Stick o Amazon Fire TV.
 3. Veteu “Aplicacions” a la part superior de la vostra pantalla d’inici.
 4. Ahora, selecciona “categories” -> “Utilitat”.
 5. Elige l’aplicació ExpressVPN.
 6. En cas que no s’arribi a la secció “Utilització” en el seu FireStick, simplement utilitza la funció de cerca i busca ExpressVPN a la botiga Amazon.
 7. Luego, selecciona el botó “Obtener” per descarregar l’aplicació.
 8. Una vegada que es pot descarregar i instal·lar, es tria “Obrir”.
 9. Luego, inicia sessió en l’aplicació VPN mitjançant el vostre nom d’usuari i la contraseña d’ExpressVPN.
 10. Finalment, obtindrem l’ubicació del servidor VPN a la que desitgem connectar.
 11. Una vegada que es va establir la connexió VPN, simplement ha de fer clic en el botó d’inici del seu control remot Fire Stick.

LA MEJOR VPN PARA TU FIRESTICK

La majoria dels complements i aplicacions de FireStick funciona en solitari en regions obertes, com EE. UU., Regne Unit, Canadà, Austràlia i Alemanya. Per evitar les restriccions regionals i tenir contingut en viu i sota demanda, des de qualsevol lloc, i en qualsevol complement o canal que desitgi, es debutaran sobre la vostra ubicació en línia mitjançant una VPN. A continuació es detallen alguns dels beneficis que s’obtenen i utilitzar una VPN amb Amazon Fire Stick.

 • Complementar els complements georestringits de Kodi: hi ha molts complements de Kodi, com USTVNow, que només es pot utilitzar en regions obertes. Amb una VPN, es poden evitar les restriccions regionals.
 • Saltar el límit d’ISP: ¿Alguna vegada no ha notat que la teva velocitat d’Internet és bona als llocs web, però sí que et repens quan estàs publicant vídeos en línia? Si aquest és el vostre cas, probablement, el vostre ISP està estrenant la vostra velocitat d’Internet. Bàsicament, una VPN evita la seva demanda.
 • Máxima Privacitat: no podrà incloure cap capacitat de privacitat i seguretat a totes les seves activitats en línia.
 • VPN Aplicacions: no és necessari ser expert en tecnologia per configurar una connexió VPN, és a dir, que les aplicacions VPN són molt fàcils d’utilitzar en PC, Mac, Android, iOS i FireStick.

Per la meva experiència personal, ExpressVPN és el millor servei de VPN que pot utilitzar amb FireStick. S’han optimitzat les seves aplicacions VPN per funcionar millor amb el FireStick d’Amazon i la vostra activitat no queda registrada en cap moment (política sense registres). Consulteu la nostra llista revisada de les millors VPN per a FireStick, el 2019, aquí.

RankProviderLink
rangproveïdor de vpn
 • Garantia de devolució de 30 dies
 • Amplada de banda il·limitada
 • Aplicacions per a tots els teus dispositius
 • Suport en directe 24/7
 • 49% de descompte exclusiu!

Visiteu ExpressVPN

rangproveïdor de vpnVisita BulletVPN
rang

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me