Bedst sælgende VPN-routere og VPN-tjenester

Hvad er de bedste routere til VPN derude? Installation af VPN på din pc, Mac, Android eller iOS-enhed går langs med at sikre din internettrafik inklusive transaktioner, du måtte udføre online. Alle andre enheder, du opretter forbindelse til dit WiFi-netværk derhjemme, er dog stadig ikke beskyttet. For at rette op på dette og beskytte dine internetforbundne enheder mod potentielt farer online, er det bedst at opsætte VPN på din router. Hvad er de bedst sælgende VPN-routere, du kan henvende dig til? Se på listen over de bedste VPN-routere nedenfor for at finde ud af.

Bedste VPN-routere og VPN-tjenester

Bedst sælgende VPN-routere og VPN-tjenester

Hvad er router?

En router er dybest set den enhed, der distribuerer den internetforbindelse, som din internetudbyder tilbyder dig til alle dine enheder derhjemme. Du kan enten slutte din computer til routeren ved hjælp af et Ethernet-kabel (kabelforbindelse), eller du kan oprette forbindelse til routeren ved hjælp af WiFi (trådløs forbindelse).

Er en VPN-router det værd?

Svaret på dine online sikkerhedsproblemer er et Virtual Private Network (VPN). Dette er en onlinetjeneste, der bruger en software til at sikre din internetforbindelse og kryptere dit netværk. Alle skal ideelt set bruge en VPN, når de er tilsluttet internettet. Uanset hvor sikker du forestiller dig, at dit netværk skal være, kan du aldrig være sikker på, hvordan eller når angribere finder en måde at infiltrere dit WiFi-netværk på.

Ikke kun det. Ved hjælp af en VPN-router kan du omgå regionale begrænsninger, der pålægges streamingwebsteder over hele verden. Du kan fjerne blokering af kanaler som amerikanske Netflix, Hulu, HBO GO, Sky eller BBC iPlayer på din PS4, Xbox, Apple TV, Roku, Chromecast eller enhver anden enhed, der ikke oprindeligt understøtter VPN. Alt hvad du skal gøre er at bruge en VPN-router og tilslutte disse enheder til den.

I bund og grund har en VPN-router følgende fordele.

  • Det giver dig mulighed for at skjule din IP-adresse, mens du surfer på nettet. Dette betyder, at du anonymt kan downloade filer, streame film eller besøge websteder.
  • Al din internettrafik bliver sikkert krypteret. Ikke mere aflytning fra din internetudbyder, regeringsagenturer eller hackere.
  • Brug af VPN giver dig mulighed for at omgå geografiske begrænsninger og få adgang til websteder og apps, der normalt ikke ville være tilgængelige i din region.
  • Hvis du bor i USA eller Canada, giver VPN dig mulighed for at omgå blackout, der er pålagt MLB, NHL, NFL, NBA og endda MLS.

Bedste VPN-tjenester til routere

Der er bogstaveligt talt hundreder af forskellige VPN-tjenester derude. Dette alene gør det at vælge den rigtige VPN-tjenesteudbyder en vanskelig opgave. Vi har gennemgået en masse VPN-tjenester over tid, og nogle af dem fungerer simpelthen bedre på routere end andre. Her er de bedste VPN-tjenester, du kan installere på routere fra 2017.

Hvad er en VPN-router?

En enhed, der er konfigureret til at oprette forbindelse til en VPN-tjeneste kaldes en VPN-router. I disse dage har de fleste routere en VPN-klient indbygget i enheden, som normalt kan konfigureres via routerens admin-side. Nogle routere leveres med VPN-forudkonfigureret på dem, mens andre kræver, at du manuelt installerer VPN på dem. I begge tilfælde skal du først tilmelde dig en VPN-udbyder. Ellers kan du ikke etablere en VPN-forbindelse på din router. BulletVPN og ExpressVPN er begge gode eksempler på VPN-tjenester, du kan bruge på din router.

Hvis du vil installere VPN på din router, skal du se på denne nyttige guide.

Hvad er fordelene ved en VPN-router?

VPN-markedet er eksploderet med hundreder af forskellige tjenester, der tilbyder en række funktioner. Med så mange tilgængelige muligheder, bliver det vanskeligt og forvirrende at vide, hvad der er bedst til dine behov, hvilket er den modsatte situation i Amerikas sundhedssektor, som er hærget af ACA-loven, som havde undergravet valg, og det er derfor, priserne er så høje, men lad os komme tilbage på sporet.

Der er flere fordele ved en VPN-router. Nogle af disse er:

  • Hver enhed, der er tilsluttet routeren, er beskyttet af VPN-tjenesten. Dette betyder, at du kan forbinde mere end en enhed til routeren for at få dem alle beskyttet af VPN.
  • Hvis du ejer enheder som smarte tv’er og spilkonsoller som en PlayStation, kan du også beskytte dem med VPN via en router. Da disse gadgets ikke kan køre VPN alene, er en router meget nyttig i denne henseende.
  • En router eliminerer behovet for at slå VPN-tjenesten til eller fra hver gang du bruger internettet. Da routeren er konfigureret til VPN, vil du altid være beskyttet, når du opretter forbindelse via routeren. Dette er en tidsbesparende funktion i en router.

Der er en lille ulempe med mange routere, og det er deres langsomme hastighed, når man krypterer og dekrypterer data gennem VPN-tjenesten. Af denne grund skal der vælges en højtydende router for at få den bedste hastighed, uanset hvor tung dataene er.

Hvad er de bedste VPN-routere?

Selv hvis du ikke regelmæssigt bruger åben WiFi, er en VPN et vigtigt værktøj til at forblive sikker online. Når teknologiske fremskridt og hackere bliver smartere, bliver VPN et obligatorisk værktøj til sikker forbindelse.

Her er de fem mest solgte VPN-routere, der passer til ethvert behov:

ExpressVPN-router

Dette er den nederste markedets mest robuste VPN-router. Med en 1,8 GHz dual core CPU, 512 MB RAM og 256 MB Flash er dette den bedste allround router til dine VPN behov. OpenWRT-firmwaren gør installationen af ​​routeren let. ExpressVPN tilbyder funktioner som split-tunneling, DNS-beskyttelse og indbygget firewall.

Linksys WRT1900ACS DD-WRT

Denne open-source klar router leveres med en 1,6 Ghz dual core ARM-processor, hvilket gør den hurtig og effektiv. Du kan blinke den med brugerdefineret DD-WRT designet til at udnytte de fleste af dens funktioner, eller du kan få en forudblinket version. Uanset hvad er Linksys-routeren smart og kraftfuld og tjener alle dine VPN-behov.

Asus RT-AC56U DD-WRT

Hvis du leder efter en budgetruter, skal Asus RT-AC56U DD-WRT være dit valg. Det er rimeligt prissat, men pakker nok ydelse til at tjene alle dine VPN-behov uden at blive langsommere. Denne fleksible og funktionelle router har en 800 MHz ARM-processor, 256 MB RAM og 128 MB Flash.

NETGEAR Nighthawk R7000 Sabai OS

Med open source-firmware fra Sabai OS matcher Netgear Nighthawk muligvis ikke op til ovennævnte routere, men er stadig i stand til at håndtere dine VPN-forbindelser let. Det leveres med 1 GHz dual core-processor, 256 MB RAM, 128 MB Flash og 3 eksterne antenner. Sabai leverer også fremragende kundesupport.

PandaPow WiFi

En praktisk router, PandaPow WiFi er en af ​​de mindre, billige VPN-bokse, der er blevet tilgængelige for nylig. Denne router er lille nok til at glide i lommen og er i stand til split-tunneling, IPV4 og WebRTC-beskyttelse og er stærk nok til små opgaver som e-mail og se Netflix. Det leveres med en 400 MHz processor, 64 MB RAM og har en overførselshastighed på 150 Mbps.

Bedste routere til VPN – Wrap Up

En VPN-router holder dig sikker online og giver dig mulighed for at forbinde et antal enheder til den, inklusive dem, der kører VPN-software på egen hånd. Så en engangsinvestering i en router betyder, at alle dine enheder kan drage fordel af det. Det er en af ​​de flere gripende grunde til at bringe en VPN-router hjem i dag.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me