Bedste alternativer til CyberGhost

Hvad er de bedste CyberGhost-alternativer? CyberGhost er en VPN-software, der maskerer din IP, krypterer dine data, anonymiserer din internetaktivitet og holder dig sikker, når du er online. Denne tjenesteudbyder omfatter alle de grundlæggende og væsentlige funktioner, som en VPN skal have, da deres mål er at hjælpe brugerne med at genvinde deres ret til privatliv og et åbent internet. Deres netværk spreder sig over 61 lande med mere end 1.300 servere. De har en automatisk kill-switch, du kan tilslutte op til 7 enheder samtidigt og understøtter de fleste større protokoller, inklusive OpenVPN, L2TP og IPSec. Virksomheden har oprettet et navn på sig selv på markedet på grund af den populære gratis version af sin service.CyberGhost præsenterer en imponerende række funktioner, der inkluderer tilpassede klienter til Windows, Mac, iOS og Android, med tilladte torrenter på de fleste servere. De har en 30-dages pengene-tilbage-garantipolitik og support til at tilbyde brugere vejledning.


Selvom der er mange upålidelige VPN’er på markedet, der reklamerer for en nul-logs-politik, tager CyberGhost deres brugers privatliv meget alvorligt. Kort fortalt opbevarer CyberGhost ikke brugerlogfiler. Derudover er CyberGhost en VPN baseret i Rumænien, hvilket betyder, at den er ude af de 14 øjne. De bruger også den stærkeste industristandardkryptering – 256-bit AES for at give deres brugere de højeste sikkerhedsniveauer. Selv med de fordele, som VPN har at tilbyde, søger folk stadig CyberGhost-alternativer af forskellige grunde. Læs videre for at lære hvorfor.

Bedste CyberGhost-alternativer

Bedste CyberGhost-alternativer

Bedste CyberGhost-alternativer opsummeret

Vi kørte et par tests på flere VPN’er for at finde de bedste alternativer til CyberGhost, og her er de:

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. NordVPN
  4. IPVanish

Hvorfor kigge efter CyberGhost-alternativer

Der er ikke sådan noget som en perfekt VPN. Der er en god og pålidelig VPN, der enten lever op til dine forventninger og tilfredsstiller dine behov, eller som du leder efter et alternativ. Der er mange klager over CyberGhost, og de fleste af dem har at gøre med kundeservice og funktionalitet. Lad os se på de grunde, der får folk til at kigge efter CyberGhost-erstatninger. Vi anbefaler også, at du læser vores CyberGhost-gennemgang for at få en bedre idé om den tjenesteudbyder, vi forsøger at finde alternativer til.

Kunde support

At have kundesupport tilgængeligt 24/7 er altid værdsat, især af nye abonnenter. Med CyberGhost er live support dog kun tilgængelig i arbejdstiden (Østeuropæisk arbejdstid). Det betyder, at du er nødt til at vente på et svar, når du faktisk har et desperat behov for øjeblikkelig hjælp og vejledning. VPN-begyndere ville helt sikkert nyde CyberGhosts interface, men når de mødes med vanskeligheder, ville de være mere interesserede i at få hjælp end æstetik.

Ingen yderligere funktioner

CyberGhost tilbyder ingen specielle ekstra krypteringsfunktioner, der ville forbedre dens sikkerhed. Denne tjeneste bruger allerede nogle af de bedste tilgængelige proxytunnelprotokoller som PPTP, L2TP og OpenVPN, for ikke at nævne, en 256-bit kryptering. At have ekstra sikkerhedsfunktioner ville sandsynligvis lægge en dæmper på deres allerede gennemsnitlige hastighed.

Mangel på serverdiversitet

Selvom CyberGhost har mange servere, mangler de mangfoldighed, især i Amerika, hvor trafikken normalt er høj. De er også temmelig strenge, når det kommer til deres amerikanske servere. På grund af den manglende servermangfoldighed kan det være svært at finde en uhindret og urolig forbindelse med CyberGhost.

Pris

Naturligvis kan du få CyberGhost til en billigere pris med langtidsabonnementer, men dens månedlige betalingspriser er 11,99 $. Det faktum, at der er billigere tjenesteudbydere derude, får CyberGhost til at virke som dyre.

Bedste CyberGhost-alternativer

VPN’er er blevet en nødvendighed for internetbrugere i deres hverdag. Det giver dem adgang til et privat netværk for at få en sikker forbindelse, selv når de bruger et offentligt netværk. Når en VPN er installeret, behøver de ikke at bekymre sig om hackingforsøg, overvågning eller datatyveri. Men med alle de store fordele, der følger med en VPN, er der mange, der ikke leverer. Ikke alle VPN’er er de samme, og ikke hver VPN giver dig de ting, du hovedsageligt leder efter. Selvom CyberGhost lever op til sine påstande om sikkerhed og privatliv, hænger det bagefter med sine andre funktioner. De er måske ikke gode nok grunde til at lede efter et CyberGhost-alternativ, men det er måske ikke alles skyld. Når det er sagt, vil vi præsentere dig for nogle af de bedste VPN-alternativer til CyberGhost:

ExpressVPN

Hvis du er på udkig efter en premium VPN-udbyder med strammere sikkerhedsforanstaltninger og et større udvalg af servere, foreslår vi, at du tjekker ExpressVPN. Hvis du tilmelder dig denne tjenesteudbyder, får du hjælp om sekunder, ikke dage, og du kan spørge hvad som helst via support til live chat. ExpressVPN er en smule pebret fra 12,95 $ pr. Måned, men er værd at hver krone. I modsætning til CyberGhost kører de et enormt netværk på 2.000+ globale VPN-servere, der er optimeret til hurtige forbindelser. Tal om serverdiversitet! Du kan også beskytte dig selv mod hacking og overvågning med ExpressVPNs 256-bit AES-kryptering, DNS / IPv6-lækebeskyttelse, driftsafbryder og delt tunneling. Sørg for at læse vores ExpressVPN anmeldelse til dybdegående analyse.

BulletVPN

BulletVPN koster 10,9 $ pr. Måned – billigere end CyberGhost- og tilbyder en gratis Smart DNS-service med deres abonnement. De følger en nul logningspolitik, og de er ret ligetil den. Deres brug af topklasse krypteringer hjælper med at beskytte din trafik fra tredjepart, uanset hvor du er online. De fleste af deres servere er i Tier-1-datacentre, hvilket betyder, at de har forbindelser af høj kvalitet og giver de hurtigste hastigheder som muligt. De sigter mod at levere kvalitetstjenester for at sikre, at deres kunders privatliv opretholdes og deres online oplevelse kører problemfrit. Læs vores BulletVPN anmeldelse for at finde ud af mere om alt, hvad denne VPN-tjenesteudbyder har at tilbyde.

NordVPN

Nu er dette en VPN, der kan prale af sine ekstra funktioner og med al ret til at gøre det. For højere privatlivsniveauer tilbyder NordVPN en dobbelt kryptering, hvilket betyder, at dine data bliver krypteret to gange. Dobbelt VPN dirigerer trafik gennem mindst to humle, hvilket forbedrer sikkerheden. Forbindelsen er krypteret inden for to lag med chiffer AES-256-CBC-kryptering. De tilbyder specialtypertyper, der er skræddersyet til dine behov. Deres kundeservice er fremragende, for de er begge kyndige og meget lydhøre. Efter at have læst vores NordVPN anmeldelse, vil du indse, at det er en god erstatning for CyberGhost. Plus det er næsten den samme pris som CyberGhost, men med bedre sikkerhedsfunktioner.

IPVanish

IPVanish’s pris er langt billigere end CyberGhosts starter ved 8,99 $ månedligt abonnement. Denne tjenesteudbyder har ikke en live chatfunktion eller telefon til kundeservice, som muligvis ikke tiltrækker begyndelsernes opmærksomhed. De tilføjer kontinuerligt servere for at udvide deres globale rækkevidde, øge deres VPN-forbindelsesmuligheder og give deres brugere den bedste VPN-oplevelse i branchen. Der er ikke noget, der kæmper med denne VPN. Det dækker alle de grundlæggende og står stadig som en bedre VPN-mulighed end andre gratis eller upålidelige dem på markedet. Her er vores IPVanish-gennemgang, hvis du ønsker at lære mere om dets tjenester.

CyberGhost-alternativer

Det kan siges, at CyberGhost er en stor VPN-tjenesteudbyder af mange funktioner. Det tilbyder gratis og premium planer for klienterne og et acceptabelt antal servere, der opererer med relativt god hastighed. CyberGhost VPN er meget åben for sin datadeling og lovrelaterede politik, hvilket gør det til det rigtige valg for sikkerhedsbevidste brugere. Så til en sådan overkommelig pris og med så gode funktioner kan du muligvis finde i CyberGhost VPN til dig. Men hvis du tøver med at abonnere på CyberGhosts tjenester, kan du overveje de alternativer, vi har nævnt ovenfor. Del dit valg i kommentarfeltet nedenfor.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me