Bedste alternativer til IPVanish

Er der et bedre alternativ til IPVanish? Private forbindelser, online frihed og gode tjenester er nøglekomponenter i VPN-tjenesteudbyderen IPVanish. Du kan fortælle, at det er en sikker udbyder fra sit navn, for det repræsenterer nøjagtigt, hvad IPVanish gør. Denne VPN får din rigtige IP-adresse til at forsvinde, så hverken din identitet eller onlineaktivitet udsættes for offentlige øjne. Dine data er sikre med IPVanish, og det er sandsynligvis det eneste vigtigste aspekt af enhver top VPN-tjenesteudbyder. Deres prisplan er rimelig, den er hverken den dyreste eller den billigste, da den ser ud til at svæve midt på markedet med deres prisfastsættelsesmodel. IPVanish mangler ikke funktioner, der betragtes som en enorm nødvendighed. De dækker alle det grundlæggende, sikkerhed, funktionalitet og anonymitet.


Udbyderen strejker dog stadig ikke mange som en sindebrydende VPN-tjeneste. Som nævnt i IPVanish-gennemgangen, vi har offentliggjort, kan det at være baseret i USA være en smule foruroligende, uanset deres meddelelse om nul-logfiler. På grund af deres placering er de krypteringsmetoder, de bruger, de samme som dem, der bruges af det amerikanske militær, og serverskift er ubegrænset for maksimal beskyttelse. Hvis du ikke ønsker at tage vores ord for det, kan du spørge NBC News, Mashable, TechRadar, CNN og Lifehacker, der stolt anbefaler IPVanish. I følge Tom’s Guide er “IPVanish den mest komplette VPN-service, vi testede.” Når det er sagt, lad os finde ud af, hvor god IPVanish er, og hvad er tjenesteudbydere, der kvalificerer som dets erstatning.

IPVanish alternativer

IPVanish alternativer

Bedste IPVanish VPN-alternativer opsummeret

Vi har udført forskellige test for at finde det bedste alternativ til IPVanish. Her er resultaterne:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. VyprVPN
 5. Unlocator

Hvorfor se efter IPVanish-alternativer?

Virksomheden har opbygget en loyal kundebase gennem sine 15 års erfaring, men det har ikke forhindret folk i at lede efter andre alternativer. At ikke have en lang gratis prøveperiode og kun en 7-dages pengene-tilbage-garanti er ikke så overbevisende. Tidsbegrænsningen er begrænsende og er bare ikke nok tid til at folk kan sammensætte sig. Der er ingen live chat eller telefon til rådighed for kundeservice, hvilket kan være lidt nedslående for førstegangsabonnenter. Selvom deres prisklasse er temmelig acceptabel, er det stadig dyrere end andre konkurrenter. Nedenfor er årsagerne til, at kunder ser efter IPVanish-alternativer:

 • Dyrt: 11,99 $ om måneden er dyr i forhold til de basale tjenester, IPVanish tilbyder.
 • Uattraktiv interface: Appen er ikke så smuk, da det grønne og sorte farveskema er ubuden.
 • Ikke hurtig: På trods af hvad de annoncerer på deres hjemmeside er IPVanish ifølge mange af dets brugere ikke verdens hurtigste VPN.
 • Nybegynder uvenlig: Softwaredesignet kan være lidt hårdt for de nytilkomne, der stadig ikke kender deres vej omkring en VPN.
 • Netflix blokeret:  IPVanish-servere kan ikke fjerne blokering af Netflix.

Gratis IPVanish-alternativer

En gratis VPN er aldrig en mulighed. Normalt, når noget er gratis, kan vi ikke undgå at undre os over, hvad er fangsten? Fangsten her er, at de er upålidelige og usikre. Selv med eksistensen af ​​legitime gratis VPN-tjenesteudbydere, kan din enhed muligvis ende med at downloade en virus, eller du kan udsætte dine data for ondsindede angreb. Der er ingen grund til, at du skal gå den vej, når du kan betale billigt for en tjenesteudbyder, der værdsætter den tillid, du lægger dem. Her er en liste over nogle gratis VPN’er, du skal holde sig væk fra.

 • Spotflux
 • Hej
 • TigerVPN
 • Hotspot Shield

Hvorfor er gratis VPN’er usikre?

Du ville gå på kompromis med dit eget privatliv og sætte dine data i fare. Husk, at den eneste grund til, at vi leder efter en VPN, er at sikre privatliv og sikkerhed, som begge ikke bevares af gratis VPN’er. For yderligere uddybning af, hvorfor du under ingen omstændigheder bør bruge gratis VPN’er, skal du fortsætte med at læse.

 • De kunne sælge din båndbredde til tredjepart-annoncører.
 • De krypterer ikke dine data, hvilket betyder, at du ikke er sikker online.
 • De fleste gratis VPN’er er meget langsomme på grund af stor trafik.
 • Gratis VPN’er gemmer logfiler over din online trafik og aktiviteter.
 • De fører dig til websteder, der potentielt kan være ondsindede uden din tilladelse.
 • Nogle gratis VPN-apps har skjult malware, der kan stjæle dine data ved at sende dig spam-e-mails, stjæle dine kreditkortoplysninger, gøre din enhed utilgængelig eller hacking til dine online konti.
 • De skubber annoncer ud på de websteder, du besøger.

Vi anbefaler personligt, at du betaler for en VPN-service og grøfter ideen om at få en gratis. Det bedste du kan gøre er at undersøge de mange VPN-tjenester, indtil du finder den, du er mest tilpas med. Hvis du stødte på IPVanish, og du ikke var så hyped om det, kan du altid kontrollere dens alternativer.

Bedste IPVanish alternativer

ExpressVPN

ExpressVPN er dyrere end IPVanish med en pris på 12,9 $ pr. måned, men med god grund. Deres brede udbud af funktioner, der tilbydes, betyder, at tjenesten er dedikeret til alle slags mennesker. Selvom ExpressVPN ikke tilbyder en gratis prøveperiode, tilbyder de en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Der er meget at elske ved ExpressVPN, men deres intuitive brugergrænseflade er langt den bedste funktion. Tjenesten kan bruges på op til fem enheder samtidigt i modsætning til IPVanish, der har fordoblet deres eget nummer til 10 samtidige VPN-forbindelser. Med ExpressVPN er der ingen service, der er for stor til at fjerne blokeringen, inklusive Netflix. så hvis du leder efter en erstatning for IPVanish for ikke at omgå Netflix, kan du tilmelde dig ExpressVPN. Du får også ubegrænset båndbredde, ubegrænset hastighed og ubegrænset server switches. For at lære mere om alle de funktioner, ExpressVPN har at tilbyde, skal du sørge for at tage et kig på vores ExpressVPN anmeldelse.

Vi har tidligere offentliggjort en ExpressVPN vs IPVanish sammenligning, hvis du ønsker at få en bedre indsigt i disse to firkantede mod hinanden.

BulletVPN

De tillader op til 5 samtidige forbindelser – hvilket er mindre end hvad IPVanish tilbyder – men de tilbyder en gratis Smart DNS-service med deres abonnement. BulletVPN koster 10,9 $ pr. måned, hvilket ikke gør så meget af en forskel. Ligesom ExpressVPN tilbyder de en 30-dages pengene-tilbage-garanti i modsætning til IPVanish’s 7-dages prøveperiode. De har en funktion på deres hjemmeside dedikeret til deres evne til at fjerne blokering af Netflix. “Se amerikansk Netflix i Storbritannien, Australien, Canada eller andre steder i verden med det samme.” Dette beviser, hvor stor en del af en aftale, der blokerer Netflix, er for mennesker. De tilbyder flammende hurtige hastigheder og host-servere i niveau 1-lande, hvorfor du ikke oplever hastighedstab med dine forbindelser. Endelig, og vigtigst af alt, har de en let installation og en enkel brugergrænseflade. Læs vores BulletVPN anmeldelse for at finde ud af mere om alt, hvad denne VPN-tjenesteudbyder har at tilbyde.

NordVPN

NordVPN er helt sikkert en af ​​de mest populære tjenesteudbydere, da det ikke kræver nogen anstrengelse eller teknisk baggrund at downloade og bruge. 30-dages pengene-tilbage-garanti giver dig ingen grund til ikke at prøve NordVPN. De har alt at tilbyde. De er hurtige, supersikre med masser af servere overalt i verden. IPVanish er sikkert, men kan ikke konkurrere med NordVPN’s dobbelt kryptering VPN og streng no-logs politik. NordVPN er også en af ​​de få VPN’er, der med succes kommer omkring Netflix’s VPN-blok. Med alle de utrolige funktioner, som denne VPN-tjenesteudbyder har at tilbyde, kan man ikke sige, at 11.99 $ om måneden er for meget. Vi har dækket alle NordVPNs fordele og ulemper i vores NordVPN anmeldelse.

VyprVPN 

VyprVPN er hurtig og skinner i dens anvendelighed. Det er en fantastisk VPN-udbyder, der tilbyder kunderne adskillige servere, fremragende sikkerhedsfunktioner, Netflix-kompatibilitet og pålidelig kundeservice. Deres logpolitik er imidlertid lidt tvivlsom. Så hvis du interesserer dig for privatlivets fred og torrenting, er VyprVPN ikke noget for dig. Med VyprVPN Premium får du 5 samtidige forbindelser (samt får adgang til andre fordele som Chameleon, vores proprietære protokol). Deres grundlæggende plan koster $ 5,00 om måneden uden refusionspolitik. Hvis det gør nogen forskel, tilbyder de en 3-dages gratis prøveperiode. En dybdegående VyprVPN-analyse kan findes i denne gennemgang.

Unlocator

Selvom Unlocator er ikke en VPN-tjenesteudbyder, den udfører på forskellige måder nogle af VPN’ernes funktioner. Det er en Smart DNS-proxy, der kan omgå geo-begrænsninger, herunder Netflix USA. Unlocator omdirigerer kun lidt af dine geolocationdata gennem deres dedikerede servere, så det betyder, at ikke alle dine data bliver krypteret. En Smart DNS-proxy skjuler ikke din IP eller maskerer din identitet, men det faktum, at det leverer hurtigere hastigheder, når du streamer lyd- og videoindhold online, udgør det. Unlocators månedlige abonnement starter på 4,9 $, og selvfølgelig, som med mange udbydere, jo længere du tilmelder dig, jo lavere bliver prisen. For mere information om denne Smart DNS-proxy, tjek vores Unlocator-gennemgang.

Bedste IPVanish alternativer

Til dem af jer, der ønsker at surfe på nettet uden at bekymre sig om hackere eller indtrængende, bør de overveje IPVanish. Selvom det mangler de smarte funktioner, der bringer det på lige fod med sine konkurrenter, er det omkostninger og tjenester, der udgør sine mangler. Hvis sikkerhed er din højeste prioritet, skal du ikke engang overveje to gange om at abonnere på IPVanishs tjenester. Imidlertid er hurtige hastigheder og unikke funktioner bare ikke deres stærkeste elementer. Sammenfattende har IPVansih et veletableret, stærkt omdømme i branchen og vil give dig den sikkerhed, du beder om. Tror du, at der er behov for et IPVanish-alternativ? Lad os vide det i kommentarafsnittet nedenfor, hvilken VPN-tjenesteudbyder der bedst erstatter IPVanish.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map