Bedste alternativer til Mullvad VPN

Mullvad er en nem at bruge, sikker og overkommelig VPN, der har mere end 160 VPN-servere i 24 lande. Servere kører på OpenVPN og kontrolleres fuldstændigt af Mullvad. Det, der er fantastisk ved Mullvad VPN, er, at dets hovedkvarter er i Sverige, et af verdens mest frieste lande, så vidt internetadgang går. Denne udbyder bruger en 256-bit AES-kryptering for at opretholde sikkerheden. Det lægger vægt på brugerens privatliv, hvilket gør det til et godt valg, hvis det er din prioritet. Plus, Mullvad leveres med en kill switch, der beskytter dine data, når VPN-forbindelsen falder. Web-siden Am I Mullvad er meget nyttig til at fortælle dig, om din VPN er tilsluttet eller ej. P2P er tilladt, så du kan downloade torrenter. Uden begrænsning af båndbredde har du også fremragende streamingfunktioner. Med alle de gode funktioner, Mullvad har at tilbyde, lad os undersøge nogle af dets bedste erstatninger i denne artikel nedenfor.


Bedste alternativer til Mullvad VPN

Bedste alternativer til Mullvad VPN

Bedste alternativer til Mullvad VPN

Efter forskellige test har vi været i stand til at danne en liste over det bedste alternativ til MullvadVPN. Her er resultaterne:

 1. ExpressVPN 
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. VyprVPN
 5. IPVanish

Hvorfor kigge efter Mullvad-alternativer?

Mullvad er en værd at prøve-tjenesten, der har høje standarder for privatlivets fred og giver dig den online frihed, du har brug for. Det er unikt for det faktum, at det accepterer hårde kontanter som betaling. Uanset alle Mullvads store funktioner er der stadig nogle grunde til, at VPN-brugere muligvis søger dets alternativer. Her er grunden til, at nogle mennesker leder efter Mullvad VPN-erstatninger:

 1. Arbejder ikke med Netflix

Du kan ikke streame Netflix, da Mullvad ikke er i stand til at omgå Netflix VPN-blokken de fleste gange.

     2. Ingen live chat-funktion

Kundeservice er anstændig, men ikke ekstraordinær. Hvis du står over for et problem, kan du sende en e-mail, men der er ingen live chat.

     3. Tre timers prøveperiode og ingen tilbagebetaling

En 3-timers prøveperiode og en 30-dages pengene-tilbage-garanti tilbydes. Mullvad accepterer bitcoin, kontanter, banktråd, kreditkort, PayPal og Swish. Dens 30-dages pengene-tilbage-garanti gælder ikke, hvis du betaler kontant. 

Hvorfor er gratis VPN’er usikre?

Gratis betyder ikke sikkert. Næsten alt, der er gratis, kommer til en større pris. Med en gratis VPN bringer du muligvis faktisk din online sikkerhed i fare og udsætter dine data for tyveri. Du skal til enhver tid undgå at bruge gratis VPN-tjenesteudbydere. Lad os her forklare, hvorfor:

 • Gratis VPN’er garanterer ikke trafikkryptering, hvilket betyder, at dit dækning blæses online.
 • De leder dig til websteder, der potentielt kan være ondsindede uden din godkendelse.
 • Gratis VPN’er fører logfiler over din online trafik og sporer dine aktiviteter.
 • De fleste gratis VPN’er har sneglehastigheder på grund af hvor overbelastede de er (mange brugere drager fordel af gratis ting).
 • De kunne sælge din båndbredde til tredjepart-annoncører.
 • Nogle gratis VPN-apps har skjult malware, der kan stjæle dine data ved at sende dig spam-e-mails, stjæle dine kreditkortoplysninger, gøre din enhed utilgængelig eller hacking til dine online konti.

Gratis VPN’er

Nedenfor er en liste over nogle af de gratis VPN’er, du ikke må ty til:

 • Hej
 • Hotspot Shield
 • TigerVPN
 • Spotflux

Rang
VPN-udbyder
Link

rang

VPN-udbyder

 • 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • Ubegrænset båndbredde
 • Apps til alle dine enheder
 • 24/7 Live Support

Besøg ExpressVPN

rang

VPN-udbyder

Besøg BulletVPN

rang

VPN-udbyder

Besøg NordVPN

4

VPN-udbyder

Besøg Surfshark

Bedste Mullvad-alternativer

Der er en ret god chance for, at du tror, ​​at der er gode alternativer til Mullvad VPN, ellers ville du ikke være her ved at læse dette. Hvis du overvejer at købe Mullvad, men ikke har sammenlignet de andre VPN-tjenester, der tilbydes af konkurrenter, er vores råd, at du gør det. Vores gennemgang af de bedste Mullvad-alternativer gør det lettere for dig at tage et valg. Hvis du ikke kan lide Mullvads tjenester, er her nogle af de bedste Mullvad VPN-alternativer, du kan bruge:

1. ExpressVPN

ExpressVPN er helt sikkert en af ​​de bedste muligheder for at fjerne blokering og adgang til det amerikanske Netflix overalt i verden. Denne provider er glad for at kunne annoncere support 24/7 live VPN-chat. Responstider er lynhurtige, og deres supportteam er super kendt. ExpressVPN er overbevist om, at du vil nyde verdens mest pålidelige ultrahurtige VPN. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med din oplevelse, har du hele 30 dage til at få refunderet enhver ExpressVPN-plan, du vælger. Udbyderen accepterer betaling via Visa, Mastercard, American Express, Discover, Paypal, Bitcoin, WebMoney, Alipay, UnionPay, Yandex Money, Giropay, iDEAL, Sofort, Maestro, Carte Bleue, Interac Online, Mint, FanaPay og OneCard. Her er mere om ExpressVPN i denne anmeldelse.

2. BulletVPN

BulletVPN er en nem at bruge VPN, der tilbyder anstændige hastigheder og muligheden for at fjerne blokering af Netflix. Denne udbyder tilbyder også fjernsupport og en live chat-funktion, hvis du har brug for det. BulletVPN leverer sikre betalinger via Paypal, Bitcoin og de mest populære kreditkort. Ingen af ​​dine betalingsoplysninger gemmes. Beskyt dit privatliv og fjern blokeringen af ​​websteder med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. For mere information om denne tjenesteudbyder, se vores BulletVPN anmeldelse.

3. NordVPN

Netflix har gjort det meget sværere for VPN’er at omgå sine geo-blokke. Men NordVPN kan fjerne blokering af det med superhurtige hastigheder. NordVPN tilbyder en 24/7 live chat-funktion og er altid klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have. Du er i stand til at betale via PayPal, kreditkort, cryptocurrencies, AliPay og mange flere. Du kan også foretage en betaling via iTunes eller Google Play. Hvis du ønsker at kræve en refusion, kan du gøre det inden for 30 dage efter dit køb af NordVPN Service. For mere information om denne tjenesteudbyder, se vores NordVPN anmeldelse. 

Bedste Mullvad VPN-alternativer

At finde en pålidelig og sikker VPN kan være ganske udfordringen. Hvis du bruger denne artikel, lærer du dog, hvilke VPN’er, der anses for at være de bedste, og hvad der er deres mest fremtrædende funktioner. Din VPN skal imødekomme dine behov og forventninger plus være i overensstemmelse med dine budgetgrænser. Mens du ser efter forskellige alternativer til Mullvad VPN, kan du være opmærksom på alle aspekter såsom prisfastsættelse, niveau for kundesupport, understøttede mobile enheder og mere. Tror du, at vi rammer mærket med disse VPN’er? Kender du nogen bedre erstatninger til Mullvad VPN? Vi vil meget gerne høre fra dig. Sørg for, at du slipper dine forslag i kommentarafsnittet nedenfor.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map