Bedste alternativer til TunnelBear VPN

Udover den yndig interface er Tunnelbear en VPN med alle de funktioner, som dit privatliv har brug for. Det er let at installere Tunnelbear og bruge det. Det var ikke udviklet til teknisk kyndige brugere, men målrettet mod dem uden nogen som helst teknisk ekspertise. TunnelBear logger IKKE nogen brugeraktivitet, fordi de mener, at privatlivets fred er af afgørende betydning. På den note meddelte virksomheden i august 2017, at det havde afsluttet en tredjeparts, offentlig sikkerhedsrevision. Revisionen blev foretaget af et sikkerhedsfirma ved navn Cure53, der undersøgte deres servere, infrastruktur og applikationer.

TunnelBear dækker de fleste større placeringer, men går glip af Afrika og Mellemøsten. Hvad angår sikkerhed, er TunnelBears netværk sikret med en AES 256-bit kryptering, som er et af de højeste tilgængelige krypteringsniveauer. Derudover er der to sikkerhedsfunktioner: VigilantBear og GhostBear. VigilantBear er en indbygget kill-switch, og GhostBear er en dobbelt VPN, der tilføjer et ekstra lag af sikkerhed til al datatrafik, så du allerede er krypterede data bliver endnu mindre påviselige af ISP’er.

Denne tjenesteudbyder understøtter op til 5 samtidige forbindelser pr. Kontotilbud og et gratis abonnement på 500 GB, der er lukket. Det har applikationer til næsten alle platforme, inklusive Windows, Mac, Android og iOS. TunnelBear vinder for interface-design, men hvordan trækker det ud med hensyn til ydeevne? Og hvis det er så godt med en VPN, hvorfor leder brugerne efter TunnelBear-alternativer? Lad os finde ud af det.

Bedste TunnelBear-alternativer

Bedste TunnelBear-alternativer

Oversigt over de bedste tunnellær-alternativer

Vi har udført forskellige test for at finde det bedste alternativ til TunnelBear. Her er resultaterne:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish

Hvorfor kigge efter tunnelbearealternativer

TunnelBear driver kun 20 serverplaceringer rundt om i verden, hvilket ikke er meget sammenlignet med sine konkurrenter, der løber over tusind. Dette er en stor ulempe for TunnelBear. Dette og det faktum, at McAfee – online sikkerhedsgiganten – annoncerede, at det havde erhvervet det canadiske baserede firma, vil bestemt kaste TunnelBear-brugere væk. TunnelBear opererer stadig i øjeblikket under den canadiske jurisdiktion, men skal snart underkaste sig den amerikanske jurisdiktion, hvilket kan have en negativ indflydelse på TunnelBears loyale kundegrundlag. Både Canada og USA er en del af 5 Eyes, en alliance, hvis medlemmer er blevet fanget mange gange i spionage-skandaler. Ligegyldigt hvor sød og underholdende tjenesteudbyderen er, hvis sikkerhed er vanskelige, vil folks opmærksomhed aflede. Nedenfor er årsagerne til, at brugere vil spejde efter TunnelBear-alternativer.

Understøtter ikke P2P

Tunnelbear kan ikke bruges med P2P-tjenester som torrents.

ugaranteret Unblocking

Med TunnelBear er du i stand til at låse de fleste af de populære streamingwebsteder som Netflix og Hulu mest af tiden. Det er dog ikke garanteret, du kan muligvis ikke engang være i stand til at oprette forbindelse til tider. TunnelBear er ikke i stand til at fjerne blokering af britiske tjenester som BBC iPlayer.

Få serverplaceringer

TunnelBear kører servere i kun 20 lande rundt om i verden: Australien, Brasilien, Canada, Danmark, Frankrig, Tyskland, Hong Kong, Indien, Irland, Italien, Japan, Mexico, Holland, Norge, Singapore, Spanien, Sverige, Schweiz, USA Kongeriget og De Forenede Stater.

Middelmådige Support

Der er ingen live chat tilgængelig på webstedet. Du skal have en konto for at stille et spørgsmål eller sende en klage. Plus, e-mail-support er ikke meget lydhør.

Ingen tilbagebetalingspolitik

TunnelBear tilbyder ikke en refusionspolitik eller en tilbagebetalingsgarantiperiode. Dette burde ikke være et problem, fordi de allerede tilbyder en månedlig gratis VPN-pakke.

Gratis VPN’er

Hvis du ikke betaler for din tjenesteudbyder, er du sandsynligvis ikke sikker. Der er altid en fangst, gratis betyder ikke nødvendigvis godt. Gratis kommer med en større pris, og den pris kan måske bare være din sikkerhed og privatliv. Her er nogle af de gratis VPN’er, du skal undgå, og nedenfor dem forklare, hvorfor du ikke bør bruge dem.

 • Hej
 • Hotspot Shield
 • TigerVPN
 • Spotflux

Hvorfor er gratis VPN’er usikre?

Der er ingen mangel på grunde til, hvorfor du bør undgå at bruge gratis VPN-tjenesteudbydere:

 • De fleste gratis VPN’er har sneglehastigheder på grund af hvor overbelastede de er (mange brugere drager fordel af gratis ting).
 • De kunne sælge din båndbredde til tredjepart-annoncører.
 • De garanterer ikke trafikkryptering, hvilket betyder, at dit dækning blæses online.
 • Gratis VPN’er fører logfiler over din online trafik og sporer dine aktiviteter.
 • De leder dig til websteder, der potentielt kan være ondsindede uden din godkendelse.
 • Nogle gratis VPN-apps har skjult malware, der kan stjæle dine data ved at sende dig spam-e-mails, stjæle dine kreditkortoplysninger, gøre din enhed utilgængelig eller hacking til dine online konti.

Så hvis du vil bruge en VPN- til at beskytte dig online, kan du lige så godt betale for en. Det kan være fristende at prøve en gratis VPN snarere end at købe en premium, især når du tror, ​​de leverer de samme tjenester. Selv de bedste VPN’er er dog ikke risikoen værd. Du er bedre til at betale for en.

Bedste tunnelbear-alternativer

Det er genialt at have en bjørn som brandets ansigt. Ikke kun giver det en behagelig brugeroplevelse, men det afspejler også virksomhedens visioner om privatlivets fred. Da TunnelBear slutter sig til McAfee, har vi imidlertid mistanke om et fald i kundekøb. Ud over alt, hvad vi har nævnt ovenfor, er der en for mange grunde til, at brugere vil overveje at skifte fra TunnelBear til andre tjenesteudbydere. Her er nogle af de bedste alternativer:

ExpressVPN

Det er den førende pålidelige leder på VPN-markedet, der garanterer, at de websteder, tjenester og apps, du elsker, øjeblikkeligt fjernes. Det kører et enormt netværk på 2.000+ globale VPN-servere, der er optimeret til hurtige forbindelser. ExpressVPN er baseret på De Britiske Jomfruøer, et sted, hvor der ikke er nogen lov om datalagring. Ingen aktivitetslogfiler. Ingen forbindelseslogfiler. Du kan få hjælp på få sekunder med deres 24/7 kundeservice og drage fordel af 30-dages refusionspolitik uden spørgsmål. Plus, det tillader P2P torrenting. Mere om ExpressVPN i denne gennemgang.

BulletVPN

BulletVPN er baseret i Estland, så det giver det konkurrencefordel i forhold til VPN-tjenesteudbydere, der er baseret i USA og Storbritannien. Det følger en nul logs-politik, og de tilbyder pålidelige forbindelser og servere, der garanterer omgåelse af censureret indhold fra hele verden. Deres 30-dages pengene-tilbage-garanti og 24/7 Premium Support via e-mail eller live chat forbedrer alle brugernes oplevelser. De har et stort netværk af servere over hele kloden, og de understøtter P2P-torrenting. Her er mere om BulletVPN

NordVPN

NordVPN har et af de største servernetværk for alle VPN-udbydere med 3517 servere i 61 lande. Det er en fuldt udstyret, brugervenlig VPN-service, der er baseret i Panama, og som holder nul logfiler over brugernes aktiviteter. Du kan vælge mellem hundreder af servere, der er optimeret til P2P-deling. Med NordVPN tilbydes du en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du ikke har noget at tabe. I tilfælde af at du har brug for hjælp, er deres support der for at hjælpe med chat- og e-postsystemerne. For mere information, se dette NordVPN anmeldelse.

IPvanish

IPVanish er en servicabel VPN, der er baseret i USA. Selvom det ikke er meget betryggende, hævder virksomheden at have en nul-logs-politik, der holder brugernes aktivitet under indpakning. De understøtter 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, fordi kundetilfredshed er deres hovedprioritet. IPVanish refunderer kun dit køb, hvis du har valgt at annullere inden for de første 7 dage efter service. Det er en tjenesteudbyder, der er i stand til at fjerne blokering af indhold og tillader P2P-aktiviteter. Få en bedre indsigt i IPVanish med denne anmeldelse.

Tunnelbear-alternativer

Det mest underholdende aspekt af Tunnelbear er dets tema; en kreativ måde at fange brugeres opmærksomhed på. For dem, der er interesseret i afslappet adgang til populært geobegrænset indhold og gennemsøger sikkert, er Tunnelbear en fantastisk effektiv VPN. Hvis du er en nybegynder, der ikke er interesseret i smarte funktioner og vil have ting gjort på farten, så ville Tunnelbear passe dig godt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me