Bedste fungerende VPN i Kina afsløret

Kina er ved at slå ned på VPN-tjenesteudbydere. Det betyder, at hvis du er en udstationeret, der bor i Kina, er det blevet stadig vanskeligere at fjerne blokeringen af ​​websteder, som du normalt kunne få adgang til herhjemme. Landet går berzerk på VPN’er, der afslutter deres tjenester i landet. Dog fandt jeg ud af, at nogle VPN’er fungerer stadig mens du rejser til Fjernøsten og kan undgå Great Firewall-begrænsningerne med lethed. Rul ned og find ud af hvad bedste VPN fungerer stadig i Kina.


Bedste fungerende VPN i Kina afsløret

Bedste fungerende VPN i Kina afsløret

En VPN på det kinesiske fastland

Hvis du besøger landet eller allerede bor der, vil du bemærke, hvor stramt landet holder sit internet. Mere vigtigt er det, at dette online kontrol bliver stadig strammere nu og da.

Derfor har du brug for en VPN, der faktisk fungerer i Kina skjul din identitet og holde dine data private til dig og kun dig. Regeringen har en vane med overvågning, hvad du gør. Men når du operere med en VPN, du kommer til kappe din IP-adresse og surfe anonymt på internettet. Du kan stadig ikke vikle dit hoved omkring begrebet VPN? Se på nedenstående tips, de vil kaste mere lys over sagen:

 • Når du er tilsluttet en VPN, vil du gøre det krypter din internettrafik og skjul din IP-adresse. På den måde får du tet til beskytte dine private oplysninger fra online hackere og endda overvågning forsøg fra den kinesiske regering.
 • Ved at oprette forbindelse til en server kan du ses som om du er surfer på internettet fra en anden region. Det er baseret på, hvor serveren er. Når din online placering er ændret, kan du gøre det få adgang til dem som Google, Youtube, Quora og Reddit i Kina.
 • Jeg vil ikke sige alt, men hundreder af torrent-websteder er blokeret i landet. Med en skjult identitet (en VPN-forbindelse) kommer du til download torrents uden at blive sporet af din internetudbyder eller regering. Torrent væk, mine venner.

Bedste fungerende VPN for Kina

At finde en VPN, der faktisk stadig fungerer i Kina, er blevet hårdere. Mange mennesker, der bor på kinesiske områder, er nødt til at investere tid, penge og masser af indsats for at få bestået internetcensur.

Jeg har selv undersøgt meget og fundet ud af det ExpressVPN er begge bedste og sikreste mulighed du kan vende dig til. Denne VPN-udbyder er en af ​​de mest efterspurgte og populære VPN-tjenester i Kina. Det er sandsynligvis nummer 1-gå til VPN for at være dybt omgå de store firewall-begrænsninger. 

Udbyderen giver dig kvalitetsydelse med hensyn til hastighed og sikkerhed. De har hurtigt servere i 94 lande inklusive Hong Kong, Taiwan og mere (følte det som at angive det). Du ved, at Kina fortsætter med at overvåge VPN’er. ExpressVPN holder dog øje med sine servere og sikrer, at dens service forbliver uden for Kinas censurers bestræbelser på at blokere VPN-forbindelser. Tak til deres tilsløret servere, du bliver ikke engang set som nogen, der bruger en VPN.

Glem ikke at du kan dele din konto med 4 andre brugere, der ekskluderer dig selv. Det gør det i alt 5 samtidige forbindelser. Nu kan du og dine venner fjerne blokeringen af, hvad der skal være tilgængeligt i første omgang. Vi taler om streamingkanaler, sociale medieplatforme og meget mere.

Dommen

Ulemper

 • Noget dyrt.

I en begrænset periode kan du også få tre gratis måneder på toppen af ​​dit 1-årige ExpressVPN abonnement. Så hvis du leder efter en langsigtet løsning på omgå Great Firewall, det bliver ikke meget bedre end dette. Jeg må dog være klar, ExpressVPN er den bedste udbyder til at bruge i Kina, men ikke den eneste. Tjek mere top VPN’er til Kina i nedenstående tabel.

Er det ulovligt at bruge en VPN i Kina?

Tusinder af mennesker og flere virksomheder i Kina bruger VPN hver dag, da de leverer en sikker krypteret forbindelse mellem en computer i Kina og en computer beliggende i udlandet. Faktisk Kina har ikke været i stand til at passere et tæppeforbud på brugen af ​​VPN’er, da så mange virksomheder, især internationale virksomheder i landet, er afhængige af disse private netværk for sikkerhed. At forbyde brugen af ​​VPN’er ville påvirker virksomheder, der driver forretning i Kina.

Så spørgsmålet om millioner dollars er – er det ulovligt at bruge en VPN i Kina? Det er et gråt område i øjeblikket, og oplysninger antyder, at regeringen er målrettet mod virksomheder, der leverer VPN-tjenester til enkeltpersoner. Det er en overtrædelse at betjene en sådan tjeneste uden en telekommunikationsvirksomhedslicens. Virksomheder skal have godkendelse og godkendelser fra regeringen for at oprette og bruge VPN’er.

De mest populære websteder er blokeret i Kina

Jeg er stødt på snesevis af lande, der blokerer adgang til websteder over hele verden. Imidlertid, Kina har langt strengere restriktioner at de fleste af dem, hvis ikke alle. Jeg mener, det blokerer meget efterspurgte websteder såsom Google, Youtube, Wikipedia, Facebook, Instagram med mere.

Det startede i slutningen af ​​1990’erne, da Kina begyndte at overvåge og censurere internettet inden for sine grænser. Imidlertid tog det en vending til det værre i 2009. Kina føler sig truet af, hvad borgerne kan lære af sociale medieplatforme, især i vest. Derfor den ønsker ikke, at de skal have fri adgang til sådanne oplysninger. Og blokeringen begynder.

For at give dig en lille idé om sagen, her et par af de websteder, som du ikke kan få adgang til, mens du er i Kina:

 • snapchat
 • Youtube
 • Google
 • Gmail
 • Quora
 • tumblr
 • Vimeo
 • Facebook
 • Microsoft OneDrive
 • Google Play Butik
 • Ryk
 • DailyMotion

Bedste fungerende VPN i Kina afsløret – endelige tanker

Hvis du har prøvet flere VPN-tjenesteudbydere i Kina, skal du dele din oplevelse nedenfor. Fungerede VPN, du brugte, faktisk i Kina? Hvordan var din oplevelse med ExpressVPN mens du besøger kinesiske territorier? Fortæl os det ved at droppe en kommentar i afsnittet herunder.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map