Bedste Offshore VPN – Ikke-amerikanske baserede VPN’er afsløret

Da fordelene ved at bruge en VPN bliver mere og mere udbredt, henvender mange brugere sig til tjenesten for at beskytte sig mod de mange sårbarheder, der findes online. Tjenesten er fantastisk til at beskytte mod onlineangreb, cybertrusler, identitetstyveri og beskytte alle de oplysninger, de har brug for for at holde fortrolige, når som helst online. Når vi søger efter en VPN-tjenesteudbyder, ser de fleste af os først på priser, VPN-servere, apps, kundesupport og refusionspolitikker. Hvad mange VPN-brugere ikke er klar over, er, at placeringen af ​​VPNs hovedkvarter også er yderst vigtig.


Bedste Offshore VPN - Ikke-amerikanske baserede VPN'er afsløret

Bedste Offshore VPN – Ikke-amerikanske baserede VPN’er afsløret

Sådan fungerer VPN’er

For enhver VPN-bruger, der netop for nylig har hørt om tjenesten, men stadig ikke forstår, hvordan den fungerer, lad mig nedbryde et par ting for dig. Til at begynde med er VPN en forkortelse af et virtuelt privat netværk; en gruppe servere, der krypterer din trafik, når du opretter forbindelse til dem. Denne kryptering udføres for at sikre, at ingen andre er i stand til at låse ind på dine aktiviteter online, og dette inkluderer din internetudbyder.

Bortset fra at sikre din sikkerhed online, beskytter en VPN-service også din identitet ved at skjule detaljer, som hvor du end surfer fra, samt dine identifikationsoplysninger. Dette sker, når du opretter forbindelse til en server, der er baseret i udlandet, og din IP-adresse ændres fra den originale til den, der er beregnet til at vise placeringen af ​​din server i stedet for din.

Behovet for ikke-USA-baseret VPN

Et godt flertal af udbydere er tilfældigvis baseret i regioner som USA og UK. I så meget som det kan være udbydere af god kvalitet, er deres placering ikke en af ​​de bedste til at basere en sikkerhedscentreret udbyder. Dette skyldes, at deres regeringer har en række love, der ser ud til at sætte det privatliv, som en VPN-bruger muligvis leder efter, det drejer sig om. De anvender politikker, der tvinger de fleste VPN-udbydere til at indsende dataposter, der beskriver deres brug af tjenesten, hvilket betyder, at hvis du abonnerer på en udbyder, der er baseret i USA eller Storbritannien, er der en reel chance for, at dine browserdetaljer kan deles ud til agenturer der arbejder sammen med NSA.

For brugere, der ikke har så meget at skjule, er amerikanske eller britiske baserede udbydere en mulighed, der kan udforskes, men for alle andre, der altid har op til en seriøs, følsom virksomhed online, så ville det være bedre at overveje at abonnere på en offshore VPN. En offshore VPN er dybest set en tjenesteudbyder, der er baseret i lande, der ikke er en del af en datareguleringsalliance. Sådanne alliancer inkluderer “Fem øjne”, hvor medlemslandene udgør en pagt for at dele alle oplysninger, der kan føre til anholdelse af en eftersøgt kriminel, eller undergravning af en trussel.

De fleste typiske onlinebrugere vil let være i stand til at streame torrenter eller downloade ophavsretligt beskyttet materiale, og det er virkelig så vidt det kommer. Afdelinger som National Security Agency er ikke rigtig interesserede i sådanne brugere. Så hvis du gerne vil undgå, at dine browserdetaljer overdrages til dem, er en offshore VPN dit bedste alternativ.

De bedste offshore VPN’er

Nu hvor du er klar til at gøre noget ved de to ting, som en VPN-tjeneste kan hjælpe dig med at udføre, så lad os se på de forskellige typer VPN-tjenester, der ikke har deres hovedkvarter i “Five Eyes” -land, såsom USA eller UK:

1. ExpressVPN

ExpressVPN er en af ​​de mest populære og udbredte VPN-tjenesteudbydere i verden, og dens bekvemme placering på De Britiske Jomfruøer har bidraget væsentligt til dens succes. Tjenesten garanteres ikke at opbevare nogen logfiler over dig, og dette er sikret gennem deres nul logningspolitik. Udbyderen er også sikker på at sikre din browsingoplevelse fuldt ud gennem deres 256-bit AES-krypteringsteknologi, såvel som deres afhængighed af OpenVPN som den foretrukne og mest sikre VPN-protokol, der skal bruges. Tjenesten kan prale af omkring 1500 servere, der er godt spredt over hele verden, og et henvisningsbelønningssystem, hvor både den nuværende og den nye abonnent begge får en gratis måned med abonnement, når den nye bruger tilmelder sig. Tjenesten tilbyder også Stealth-servere, der kan fås adgang til af brugere, der er hjemmehørende i regioner som Kina, hvor brugen af ​​VPN-tjenester er stærkt begrænset. ExpressVPN er også kendt for sit meget responsive team til kundepleje, der altid er tilgængelig til kontakt 24/7 gennem live-meddelelser, e-mail eller endda telefon. Tjenesten kan virke lidt dyr at tilmelde sig i sammenligning med andre udbydere, så 30 dages pengene-tilbage-garanti er en god mulighed for at se, om tjenesten er værd, hvad de beder om.

2. BulletVPN

BulletVPN har ikke rigtig været i branchen så længe som de andre VPN-tjenester, men det betyder ikke, at deres tjeneste er under-par. Baseret i Estland er tjenesten langt væk fra jurisdiktion for enhver lov om dataopbevaring, hvilket betyder, at deres nul-logpolitik overholdes godt. Udbyderen er også en af ​​de få, der tilbyder både VPN og Smart DNS-tjenester. Smart DNS-proxy-funktionen er praktisk, hvis du ønsker at omgå regionale begrænsninger på enheder, der ikke oprindeligt understøtter VPN, som PS4, Xbox One og Apple TV. BulletVPN er også en af ​​de få VPN-udbydere, der tilbyder brugerne en VPN-app til Amazon Fire TV. BulletVPN har naturligvis også apps til pc-, Mac-, Android- og iOS-enheder. I tilfælde af, at du har problemer med at bruge deres service, vil BulletVPNs kundeservice altid være til rådighed for at hjælpe dig gennem enten live support eller e-mail. Med hensyn til sikkerhed er BulletVPN sikker på at have din forbindelse beskyttet og sikret med standard 256-bit AES-krypteringsmodellen for alle deres abonnenter. Som de fleste andre udbydere har BulletVPN også en 30-dages pengene-tilbage-garanti, som du kan drage fordel af og se, om det er tjenesten for dig eller ej.

3. NordVPN

Denne Panama-baserede service har hovedkvarter langt væk fra alle regioner, hvor politik for datalagring anvendes. Dette betyder, at du med en sådan udbyder ikke skal have nogen bekymring for, at din browseshistorik bliver optaget, så meget mindre at blive delt ud. Dette sammen med sikkerhedsfunktioner såsom Double VPN, hvor trafikken dirigeres gennem to servere i stedet for en, og CyberSec, hvor forstyrrende annoncer og malware blokeres, når du surfer, sikrer, at NordVPN-abonnenter har deres sikkerhed godt taget sig af. Udbyderens store netværk på mere end 4000 servere sikrer også, at alle brugere er i stand til at finde en server i deres valgte område, som de kan oprette forbindelse til, og NordVPNs kapacitet til at understøtte op til 5 samtidige VPN-forbindelser hjælper med at spare omkostninger forbundet med online sikkerhed. NordVPN understøtter også Onion over VPN, hvor brugere kan integrere Tor VPN-tjenesten for at sikre, at de får en virkelig anonym browseroplevelse. Tjenesten tilbyder også en automatisk kill-switch og forhindrer mod DNS-lækager. Med den 3 dages gratis prøveversion, der tilbydes, tager det ikke så lang tid at beslutte, om det er den rigtige service for dig eller ej. Gå videre og prøv det.

4. CyberGhost

CyberGhost VPN er en anden pålidelig service, der er baseret i Rumænien. Landet nyder en betydelig mængde online-frihed, så brugere skal ikke behøver at bekymre sig om, at deres data registreres, eller at deres browsing på nogen måde er begrænset. Tjenesten er især kendt for de sikkerhedsforanstaltninger, der anvendes specielt for brugere, der konstant opretter forbindelse til offentlige Wi-Fi-netværk. CyberGhost VPN understøtter fildeling gennem peer-to-peer-filoverførsler, så du skulle ikke have problemer med at torrentere eller downloade filer med stort volumen. Deres kundeplejeteam er også altid tilgængeligt for at hjælpe dig, når du løber ind i problemer, da de kan kontaktes via deres live chat-funktion. Tjenesten tilbyder en brugervenlig VPN-app, der er kompatibel på tværs af en lang række platforme, herunder iOS, Android, Mac OS og Linux. Tjenesten passer godt sammen med Kodi, så brugerne bør ikke have nogen problemer med at parre den med mediesoftwaren. For at se, om CyberGhost fungerer op til din standard, skal du muligvis tage deres 30-dages pengene-tilbage-garanti og afprøve servicen for dig selv.

Rådgivning

Der er en lang række gratis VPN’er tilgængelige, og de fleste af dem kan findes ved at udføre en enkel søgning online. Disse tjenester kan være meget fristende at tilmelde sig, og vi er opmærksomme på, at de fleste brugere foretrækker at have noget, de kan få gratis sammenlignet med at skulle betale for det. Vi vil gerne give et ord af forsigtighed til enhver internetbruger, der tænker på at tilmelde sig en gratis udbyder. Disse gratis tjenester vides at dele brugerdata ud til tredjepart. Dette er sandsynligvis, hvordan et flertal af dem er i stand til at opretholde deres gratis service. Kvaliteten af ​​deres service er også sikker på at frustrere dig, da med de fleste udbydere er hastighederne virkelig for lave til at gøre noget væsentligt med. De eneste udbydere, du kan stole på, er dem, der tilbyder en fastlagt varighed for at bruge deres tjeneste gratis. Dette er normalt, så du kan se, hvor godt deres service sammenlignes med andre, før du tilmelder dig.

Konklusion om de bedste offshore VPN’er

Brug af en offshore VPN garanterer, at du ikke bliver pakket ind i de mange bekymringer, som regeringer over hele verden vides at rejse om online sikkerhed, og at dine data og personlige oplysninger forbliver væk fra hænderne på et regeringsorgan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map