Bedste OpenVPN-tjenester i 2020

Chancerne er, at du sandsynligvis har hørt, om OpenVPN bliver tilbudt som en service i mange af de VPN-annoncer, du har set over hele Internettet. Måske har du tænkt over det og forsøgt at finde ud af, hvad det står for, men hvis ikke, er du heldig, fordi vi vil afmystificere, hvad det handler om, før vi anbefaler, hvad vi synes er de bedste OpenVPN-tjenester i 2020.


Bedste OpenVPN-tjenester i 2020

Bedste OpenVPN-tjenester i 2020

Hvad er OpenVPN?

Udbydere, der tilbyder OpenVPN som en service, giver grundlæggende deres kunder adgang til en open source-softwareapplikation, der implementerer virtuelle private netværk (VPN) -teknikker til at oprette sikre point-to-point- eller site-to-site-forbindelser. Kunder bruger derefter en VPN-udbyders servere, men stoler stadig på OpenVPNs kryptering.

Bedste VPN med OpenVPN-kryptering

Nu hvor du ved lidt om, hvordan det fungerer, her er vores detaljerede gennemgang af udbydere, der tilbyder de bedste OpenVPN-tjenester i 2020:

1. ExpressVPN

Som en af ​​de første VPN-tjenester, der nogensinde har integreret OpenVPN i deres funktionsliste, ExpressVPN fortsætter med at vokse og udvikle deres netværk på over 50 servere i over 40 lande hvert år på grund af det store antal mennesker, der prøver dem først under deres 30-dages pengene-tilbage-garanti, kun for at tilmelde sig som årlige abonnenter. Når vi taler om det, tilbyder de 3 betalingsplaner; den månedlige pakke går for $ 12,95, den 6 måneders pakke for $ 9,99 og den årlige plan til $ 8,32.

Hvis du er helt ny med OpenVPN, er ExpressVPN en tjeneste, du vil nyde at bruge, da de har forenklet alt på en sådan måde, at det konfigurationsniveau, du skal gøre, reduceres til et rent minimum. Uden logopbevaring og pålidelig privatlivspolitik er ExpressVPN garanteret at sikre, at din sikkerhed online er uden tvivl.

2. IPVanish

En anden udbyder, der ikke gør alt for dårligt med OpenVPN, er IPVanish. Med over 180 servere er alle, der håber at bruge OpenVPN, mens de er på deres netværk, sikret adgang til websteder fra overalt i verden. Deres prisfastsættelse er også betydeligt fair, til $ 7,50 for en måned, $ 20,24 for hver 6 måned og $ 58,49 for hver 12. måned.

Bortset fra OpenVPN understøtter IPVanish også andre protokoller, såsom L2TP og PPTP. Brugere kan også drage fordel af deres NAT-firewall, der leveres som standard på alle deres tilbudte pakker.

3. BulletVPN

Selvom det ikke er så kendt som andre VPN-tjenester på denne liste, BulletVPN gør et fremragende stykke arbejde, når det kommer til at omgå kunstige grænser online. Nykommeren er en af ​​de få VPN’er, som vi kender, der har en VPN-app, der er kompatibel med FireStick. Ikke kun det, de har VPN-serverplacering over hele verden, inklusive USA, UK, Canada og endda Rusland. En 30-dages pengene-tilbage-garanti betyder, at du kan prøve deres service uden risiko. Alt i alt lever BulletVPN op til deres navn; kuglehurtige VPN-servere og kundeservice. På samme måde som ExpressVPN tilbyder BulletVPN en gratis Smart DNS-proxy-service, som du kan bruge på enheder, der ikke er nativt kompatible med VPN.

4. HideMyAss

Kommer ind på 4. på vores liste er HideMyAss, en af ​​de andre få VPN-tjenester, der giver enorm support til brugere i håb om at stole på OpenVPN. Alle deres 841-servere understøtter OpenVPN-protokollen, hvilket gør dem til en af ​​de få mest pålidelige udbydere, når de handler med den pågældende service. De har også en masse andre protokoller, de understøtter, såsom SSTP, PPTP og L2TP / IPSec. Du kan få adgang til alle disse fra $ 11.52, $ 6.55 eller $ 8.33 om måneden.

Det ene problem, der er rejst af de fleste HideMyAss-abonnenter, er den langsomme responsrate fra deres kundeserviceteam, når du har et problem. Tjenesten har ikke en live chat-service, og de tager for lang tid at svare via e-mail.

De tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garantiservice, så du kan prøve dem i en måned, før du sætter dig ind i dem som din foretrukne udbyder.

Opsætning af OpenVPN

Når du beslutter dig for, hvilken udbyder du vil stole på for din OpenVPN-tjeneste, bør det ikke virkelig stresse dig at få det hele oprettet. Opsætningen er normalt konfigureret inden hånden, så du har ret til at vælge, om du vil have tjenesten aktiv eller ej. For dem, der gerne vil komme ind i de pittige, hvordan de fungerer, er der en hel masse ‘Hvad er OpenVPN’ -tutorials derude, der skal guide dig om, hvordan du gør det.

Fordele & Ulemper ved OpenVPN

En lang række websteder har givet anledning til at foreslå og endda give grunde til, at VPN-abonnenter ikke bør gå foran med at bruge OpenVPN, idet det fremgår, at ulemper, som vi senere kom til, let kan sorteres ved at ændre nogle af konfigurationsindstillingerne. Dem, der ikke kan have mere at gøre med valget af ISP eller endda kvaliteten af ​​den hardware, der er i brug.

De fleste brugere nyder OpenVPN, fordi det giver dem mulighed for at tilpasse dens indstillinger på en måde, som andre protokoller som PPTP og L2TP ikke kan. Det kræver derfor lidt teknisk erfaring, men det er ikke noget, en nybegynder ikke kan håndtere gennem vejledning fra en kvalificeret kundepleje-repræsentant.

OpenVPN leveres ikke rigtig med en brugergrænseflade, men så snart du vænner dig til det, bliver du endnu mere udsat for, hvordan du kan stole på det for mere avancerede ting, såsom fjernadgang.

Konklusion om de bedste OpenVPN-tjenester i 2020

For de mange kunder derude, der er på udkig efter en pålidelig open source VPN-applikation, er der ingen anden løsning at henvende sig til andre end OpenVPN. Denne VPN-protokol er den mest foretrukne, og kvaliteten af ​​den service, du får at opleve, er meget afhængig af den type VPN-udbyder, du vælger at tilmelde dig. Normalt bør en udbyder med et ekspansivt netværk af servere, et pålideligt kundeserviceteam og en rimelig prismekanisme være nok til at garantere god service. En udbyder som ExpressVPN markerer kasserne på alle tre krav, og de har en 30-dages pengegaranti for enhver, der er skeptisk over for deres service, til at se selv.

Hvis du tilfældigvis tester nogle af de tjenester, vi har nævnt ovenfor, er du velkommen til at efterlade en kommentar eller to i afsnittet herunder; vi vil være glade for at høre fra og svare dig.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map