Bedste VPN 2020 – Top VPN-tjenesteudbydere anmeldelse

Internet-privatliv og -sikkerhed er fortsat en voksende bekymring blandt enkeltpersoner, der udfører meget følsomt arbejde online, især med den voksende intensitet, hvormed regeringer overalt i verden bryder ned på internetudbydere. Der er en stor indsats ikke kun fra dem, men også fra tredjepart, der ønsker at sælge din browserhistorie for at få en idé om, hvilken slags indhold et målrettet marked foretrækker at se, mens det er online. Sådanne bestræbelser er i grov krænkelse af din ret til privatliv, mens du er online, og enhver, der interesserer sig for deres private oplysninger, bør tage bevidste skridt for at forhindre, at deres oplysninger får ulovlig adgang, kommer i 2020. Læs vores bedste VPN 2020-gennemgang for at finde ud af, hvilke VPN-tjenesteudbydere der er dine penge værd.


Bedste VPN 2020-anmeldelse

Bedste VPN 2020-anmeldelse

Top anbefalede VPN’er i 2020-oversigten

Her er en kort liste over vores foretrukne VPN-tjenesteudbydere fra 2020.

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. IPVanish
 4. VyprVPN
 5. BulletVPN
 6. CyberGhost

Valg af en VPN-tjeneste

Hvis du går online, vil du opdage, at der er masser af tjenester, der lover at kryptere din forbindelse enten gratis eller til en månedlig, halvårlig eller årlig pris. Prøv så meget du kan for at undgå de gratis. Deres service er normalt substandard, og at håndtere sådanne vil give dig alvorlig frustration. Det er bedre for dig at gå gennem listen over betalte muligheder. Et tip, du skal huske her, er, at jo længere du er i stand til at abonnere på en udbyder, desto billigere bliver omkostningerne. Så en ren strategi ville være at identificere, hvilken udbyder du vil arbejde med og forpligte sig til dem på lang sigt.

Vi vil hjælpe dig med det gennem denne gennemgang, fordi vi forstår, at du kan blive forkælet efter valg, især med de mange tjenester, der findes online. 

Bedste VPN 2020

Her er vores top 5 valg til de bedste VPN-tjenester i 2020.

1. ExpressVPN – Den bedste VPN i 2020

Hvis du søger en udbyder af premium kvalitet, er det meget usandsynligt, at du finder en udbyder, der overgår ExpressVPN. Disse fyre tilbyder en stabil forbindelse via deres 164 serverplaceringer, og 30-dages pengene-tilbage-garanti, som du kan bruge til at prøve deres service. Deres software kører godt på alle de store platforme, så du behøver ikke at bekymre dig om kompatibilitetsproblemer.

Det vil være i stand til at sikre dine P2P-filandele, skønt du bliver nødt til at gå på kompromis med deres 5 enhedskapacitet til samtidige forbindelser. Deres priser er også lidt højere end de fleste på $ 12,95 for 1 måned, $ 9,99 månedligt i 6 måneder og $ 6,66 hver måned for deres årlige abonnement.

2. NordVPN

Med 3.000 servere og optælling, NordVPN fortsætter med at arbejde på øget pålidelighed for deres kunder, og det ser ud til at fungere rigtig godt for dem. De tilbyder også op til 6 samtidige forbindelser, og der er en legion mennesker, der tilmelder sig dem baseret på denne kapacitet.

Deres to-årige tilbud til $ 3,29 om måneden skiller sig også ud på markedet, og deres 2048-kryptering sikrer alle, der abonnerer med fortsat beskyttelse. Funktioner såsom en internet-kill-switch og stærk DNS-beskyttelse føjer til sin liste over sikkerhedsmekanismer.

3. IPVanish

Tredje på vores liste over 2020 VPN’er er IPVanish, en anden udbyder, der lover at skjule din browserhistorik og holde alle dine online aktiviteter sikre gennem deres samling af over 40.000 IP’er, som kunder kan vælge imellem, og over 850 servere i over 60 lande til at oprette forbindelse til.

Du har 7 dage fra deres pengene-tilbage-garanti til at beslutte, om tjenesten er det værd, men vi er ret sikre på, at du har truffet en beslutning inden den femte. Deres prisfastsættelse er stort set fair, med en måneds brug på $ 7,50, 3 måneder for $ 6,74 hver og et år for $ 4,87 hver måned.

4. VyprVPN

Kendt for at være en af ​​de mest innovative udbydere på markedet, VyprVPN tilbyder funktioner som kamæleon-browsere- og kommunikationstjeneste, der holder alle dine interaktioner krypterede. Deres servere er i omkring 72 lande, skønt deres hastighed langt bedre end mange andre udbydere, der har et større servernetværk.

På kun 3 dage er deres prøveperiode også ret begrænset, så du bliver nødt til at tage din beslutning hurtigt. De har to priskategorier, hvor en grundlæggende plan går for henholdsvis $ 9,95 og $ 5 for en måned og et år, mens en præmieplan går for $ 12,95 og $ 6,67, også for en måned og et år.

5. BulletVPN

Afvikling af vores liste er BulletVPN, en service, der fortsat langsomt får forsyn blandt brugere over hele verden på grund af deres tier-1-servernetværk og deres yderst understøttende kundeserviceteam. De giver mulighed for op til 5 samtidige forbindelser og inkluderer en gratis Smart DNS-service i deres pakke for dem, der foretrækker sådan. Deres software fungerer garanteret på alle de populære platforme & enheder, selvom du ikke er 100% sikker på dine, opfordres du til at finde ud af det selv gennem deres 30-dages pengene-tilbage-garanti.

En VPN forklaret

‘VPN’ er en forkortelse af Virtual Private Network. Dette henviser til en slags tunnel, som kun en segmenteret gruppe af mennesker har adgang til, der holder alle former for data, der deles gennem den krypteret, dvs. vanskelig at aflytte.

Er VPN’er virkelig sikre?

VPN’er er beregnet til at forbedre sikkerhedsniveauet for alle, der har en masse vigtigt arbejde med at få gjort online, eller bare enhver, der bare vil holde deres spor dækket. Tjenesten skal være sikker, men det sikkerhedsniveau, du får, afhænger stort set af, hvilken tjenesteudbyder du vælger at tilmelde dig.

At blive abonneret på en VPN-udbyder betyder, at du får færre annoncer til at forstyrre din browsing, adgang til en hel masse geo-restriktive websteder og beskyttelse mod spammere og hackere, der har til hensigt at stjæle dine personlige oplysninger. En stærk VPN-service gør det også vanskeligt at blive opsnappet af nogen, hvilket gør det muligt for dig at fortsætte med dit arbejde i den sikre viden om, at ingen, ikke engang din ISP kunne aflyse dig.

VPN’er og online anonymitet

VPN’er er meget godt i stand til at sikre, at din identitet online forbliver skjult, men kun i et vist omfang. Der er udbydere, der hævder ikke at være i stand til at logge din trafik, men de fleste af dem har været kendt for at gemme detaljer om din browsing, f.eks. Antallet af websteder, du har besøgt, hvor længe du var online eller endda den slags indhold, du måske har downloadet.

Som jeg sagde tidligere, afhænger det niveau, som dine oplysninger forbliver beskyttet meget af, hvis tjeneste du vælger at abonnere på. Krypteringsniveauerne varierer fra den ene udbyder til den anden, så det er på dig at beslutte, hvilken udbyder der skal være bedst til din tilsigtede brug.

VPN’er vs fuldmagter

Hvis du bare har undersøgt de metoder, du kan bruge til at beskytte din identitet online, er du sandsynligvis stødt på fuldmagter. Disse er generelt udenlandske baserede servere, der bruges til at omdirigere din trafik og få den til at se ud som om du får adgang til dit websted / tjeneste fra et fjerntliggende sted.

Hvis du f.eks. Er i USA, og du får adgang til internettet via en server, der er baseret i Canada, vil det websted, du har adgang til, genkende dig som adgang til deres websted fra deres eget land og dermed give dig fuld adgang. Dette fungerer godt, især for alle, der håber at få adgang til geo-blokerede websteder, men brugere bliver nødt til at kæmpe med det faktum, at ikke alle former for data kan overføres via proxies.

Afsluttende bemærkninger til de bedste VPN’er for 2020

Hvis du planlægger at sikre, at din forbindelse til internettet forbliver fuldstændig uigennemtrængelig, ved du allerede, hvilke tjenester der garanteres hjælper dig med at forblive sikker. En tommelfingerregel ville være at teste alle de udbydere, du overvejer, enten gennem deres pengene tilbage-garanti eller deres gratis prøveperiode, så du ikke ender med at bruge nogen penge på en service, som du i sidste ende ikke vil abonnere på . Den nederste linje er det ExpressVPN, IPVanish, BulletVPN, VyprVPN, og NordVPN er alle de bedste VPN-tjenesteudbydere. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map