Bedste VPN’er til FaceTime

FaceTime er en eksklusiv funktion, der er begrænset til Apple-enheder. Det giver mulighed for videoopkald mellem brugere på deres iPhone, iPad, iPod Touch eller Mac. Funktionen er fantastisk til videoopkald af høj kvalitet. Dets eksklusive karakter betyder, at det heller ikke vil fungere på Windows- eller Android-enheder. Oprindeligt udtænkt af Steve Jobs i 2010 for iPhone 4 gik tjenesten gradvist videre til at understøtte gruppeopkald samt FaceTime Audio.

Bedste VPN'er til FaceTime

Bedste VPN’er til FaceTime

Er FaceTime noget godt?

Kritikere hævder, at opkald, der foretages gennem FaceTime-lyd, er af krystalklar lyd, der er endnu bedre end hvad du får, når du ringer gennem dit operatør. Dette giver et godt alternativ især for brugere med lav netværksdækning. Apple-brugere kan også foretage et FaceTime-lydopkald gennem deres Apple Watches, og hvis de bruger en Mac eller iPhone, kan du optage en FaceTime-samtale for at afspille den senere. Dette er blot nogle af de funktioner, der gør tjenesten til en af ​​de mest populære på markedet.

Så vidt udbredt som FaceTimes brug kan være, er der stadig lande i verden, hvor dens anvendelse forbliver forbudt. Hvis du får til at købe din enhed i regioner som Pakistan eller UAE, er det meget sandsynligt, at du ikke finder funktionen forudinstalleret. Brug af FaceTime i disse lande er også blokeret. Dette betyder, at hvis du nogensinde rejser til Dubai og vil snakke med dine folk derhjemme, kan FaceTime muligvis give dig problemer. Hvis du dog har en vis viden om VPN, kan du være i stand til at omgå disse begrænsninger.

Sådan fjernes blokeringen af ​​FaceTime i UAE eller i udlandet

Ved at oprette forbindelse til et virtuelt privat netværk kan du kryptere din forbindelse samt skjule din faktiske placering. Hvis du vil fjerne blokering af FaceTime i udlandet, bliver du nødt til at bruge en fjernserver, når du er i disse lande, så du kan omgå de FaceTime-brugsrestriktioner, der findes. Ved hjælp af en VPN kan du oprette forbindelse til disse fjernservere. Dermed får du ændret det sted, du ser ud til at være fra.

Hvis du f.eks. Er i UAE, når du først har oprettet forbindelse til en server baseret i USA, vil du være i stand til at omgå de serviceblokke, der findes, og bruge FaceTime så almindeligt, som du ville gøre hjemme.

Når du bruger en VPN til at fjerne blokering af det i UAE, vil du sikre dig, at du gør det under forklædning. Brug af en VPN giver dig også mulighed for at holde din trafik skjult, og sikre, at din internetudbyder ikke får øje på, hvordan du bruger din forbindelse. At holde din internetudbyder i mørket giver dig ikke kun mulighed for at bruge tjenester som FaceTime i udlandet, men det forhindrer også enhver form for throttling, der kan håndhæves på din forbindelse.

Throttling refererer til foranstaltninger såsom begrænsning af båndbredde og blokering af stedet. Disse mål betyder, at din forbindelse er begrænset til at få adgang til bestemte websteder og kanaler, men at bruge en VPN betyder, at du får glæde af browsing uden nogen begrænsninger.

Bedste VPN’er til FaceTime

At finde en værdifuld VPN til at abonnere på betyder, at det tager tid at se, hvad enhver udbyder har at tilbyde. Der er så mange udbydere tilgængelige via en simpel websøgning, og dette kan være vildledende især for første gang VPN-brugere.

De fleste udbydere lover en servicekvalitet, at de ikke kan levere og endda ender med at sælge dine data til andre tredjepartskunder. For at sikre dig, at du ikke bliver offer for dette, ville det være bedre at have førstehåndsinformation om, hvilken type udbydere man skal overveje. For at hjælpe dig med det har vi sammensat en liste over troværdige tjenester, som alle er sikre på at hjælpe dig med at fjerne blokeringen af ​​FaceTime i UAE eller i udlandet.

1. ExpressVPN

ExpressVPN er en af ​​de mest formidable løsninger, når det kommer til online-beskyttelse. Tjenesten er baseret på De Britiske Jomfruøer, hvorfra den har kommando over mere end 2000 servere i sit netværk. Tjenesten er afhængig af 256 bit AES-kryptering for at sikre brugerdata, og det faktum, at den anvender en streng nul-loggingspolitik, holder også brugerinformation væk fra myndighederne. I sit store servernetværk inkluderer tjenesten også en streng tilsløret servere, som brugerne kan oprette forbindelse til, hvis de er baseret i meget censurerede lande som UAE.

ExpressVPN giver mulighed for op til 3 samtidige forbindelser og sikrer, at brugerne får glæde af en ubegrænset forbindelse. Tjenesten tilbyder VPN-protokoller som OpenVPN, PPTP, SSTP og IKEv2 for brugere at vælge imellem, og en unik funktion kendt som split tunneling, der giver mulighed for adskillelse af krypteret og ikke-krypteret trafik.

ExpressVPN har også vundet adskillige priser for sin fremragende kundeservice. Holdet kan kontaktes for hjælp 24/7 gennem sociale medier, e-mails eller endda live messaging. Dette er kun nogle få af de funktioner, ExpressVPN har i vente. Find det tid til at gå igennem vores ExpressVPN-gennemgang for at få fuld opdeling.

2. IPVanish

IPVanish vinder andenpladsen på vores liste med tilladelse fra sin brede erfaring og pålidelige service. Den populære VPN-udbyder har en sum på mere end 1500 servere. Dette placerer det over mange andre udbydere, der har tendens til at leje deres servere ud. IPVanish bruger også militær klasse 256-bit AES-kryptering for at holde sine abonnenter sikre. Det giver dem også mulighed for at have op til 10 samtidige forbindelser på et hvilket som helst tidspunkt.

IPVanish sætter ingen grænser for antallet af gange, kunder kan skifte server. Det er netværk, der samlet bruger op til 40.000 IPS, og understøtter også fuldt ud brugere, der ønsker at torrent på deres service. Til dette tillader de ubegrænset overførsel af peer-to-peer-filer samt fuldstændig anonymitet.

IPVanish har et bredt omdømme som at have en af ​​de hurtigste servere i branchen. Dette gør dem endda til det foretrukne valg for online-spillere, da deres spil aldrig bliver forsinket. Videoopkald og bulk-downloads er også effektive takket være serverens høje hastigheder. For mere information om tjenesten, brug lidt tid på at gennemgå vores IPVanish-gennemgang.

3. NordVPN

Tredje på vores liste er NordVPN; en berømt udbyder med så meget at tilbyde med hensyn til funktioner og servicekvalitet. NordVPN kan prale af mere end 4000 servere i sit netværk med tilstedeværelse i over 60 lande. Udbyderen bruger også militær klasse 256 bit AES-kryptering og en dobbelt VPN-krypteringsfunktion til god målestok.

Den store skala af serverne giver også udbyderen mulighed for at specialisere og forbedre dem til specifikke funktioner. Brugere kan derefter vælge mellem servere, der er optimeret til online spil, torrenting, bulk downloads eller endda videochat.

NordVPN tilbyder sine brugere muligheden for at have op til 6 enheder tilsluttet samtidigt under en konto. Alle 6 enheder får adgang til deres egne dedikerede IP’er samt forbedret anonymitet takket være NordVPNs kompatibilitet med Tor-browseren. Udbyderen tilbyder også en brugervenlig app med versioner, der kan køre på Windows, iOS, Linux eller Android-baserede enheder.

Ekstra software, der følger med abonnement, inkluderer CyberSec, der holder brugerne væk fra uønskede annoncer eller malware, samt SmartPlay, som er fantastisk til at få adgang til geobegrænsede websteder. For at finde ud af mere om NordVPN, se vores mere snævre NordVPN-gennemgang.

Konklusion om den bedste VPN til FaceTime

Ikke mange videoopkaldsapps og -tjenester er i stand til at matche det serviceniveau, der leveres af FaceTime. Derfor er det forståeligt, at mange brugere ønsker at bruge det uanset deres placering. Den eneste sikre måde at få dette til er ved hjælp af en VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me