Bedste VPN’er til Mellemøsten

Hvad er de bedste VPN’er i Mellemøsten? Det er ingen hemmelighed, at Mellemøsten håndhæver nogle af de strengeste internetcensurlover i verden. UAE tillader ikke VoIP-protokoller som Skype og Viber, så de drager fordel af deres egne nationale luftfartsselskaber. For ikke længe siden blokerede Iran Telegram for at misbruge offentlig uenighed. Og Saudi-Arabien har næsten alt blokeret for… ja, har de virkelig brug for en grund? Mærkeligt nok, selv med stram internetcensur og begrænsninger, har Mellemøstlige internetbrugere været meget vokale om den positive indflydelse, Internettet har på deres hverdag.


Bedste VPN for Mellemøsten

Bedste VPN for Mellemøsten

Internetfrihed i Mellemøsten

Det ville være virkelig interessant at se, hvor entusiastiske de ville være, hvis de havde ubegrænset internetadgang og frihed. Nej, dette er ikke en fantasi, men en meget håndgribelig virkelighed, der kan opnås ved hjælp af en VPN. Syrien, Pakistan, Qatar, Sudan, Oman, Egypten, Bahrain og Kuwait kan gøre uanset hvad de vil gøre online uden ISP’ernes viden eller indblanding fra regeringen. For at få online anonymitet og internetfrihed uden at blive trukket ind i juridiske problemer, har du brug for en pålidelig og pålidelig VPN. Læs videre for at finde ud af, hvad der er de bedste VPN’er for Mellemøsten.

Bedste VPN’er for Mellemøsten

Vi har udført forskellige test for at finde de bedste VPN’er i Mellemøsten. Her er resultaterne:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. CyberGhost

Eksempler på internetcensur i Mellemøsten

Når verden bevæger sig hen imod internetforbindelse, vil Mellemøsten halde langt bagefter for ikke at tillade sine folk internetfrihed. Hvis regeringerne i disse lande ikke tilskynder til penetration af internettet, skal borgerne tage sagen i deres egne hænder og gøre noget ved det. I De Forenede Arabiske Emirater, Skype er blokeret på både mobildata og WiFi / Lan-internetnetværk. Telegram brugere i Iran er blevet nægtet adgang til denne app siden 9. april. Glem ikke Egypts Højeste forvaltningsdomstols pludselige beslutninger om at blokere indhold som Youtube.

Hvorfor har du brug for en VPN til Mellemøsten?

Mens mange internetbrugere i Mellemøsten har vist deres støtte til myndighedernes blokering af skadeligt indhold, blokerede meget racistisk, uskadeligt og krænkende indhold uden grund undervejs. Uanset om du er bosiddende i Mellemøsten, eller du besøger i forretning eller fritid, vil du på et tidspunkt miste dig tabt for måder at bruge internettet lidt mere frit på. En VPN giver dig en ny identitet, der giver dig mulighed for at omgå geo-begrænsninger og give dig et lag af sikkerhed, så ingen tredjeparter kan have adgang til dine data. Her er andre grunde til, at du har brug for en VPN i Mellemøsten:

 • Fjern blokering af websteder og undgå filtre.
 • Gennemse web anonymt.
 • Forbedrer online sikkerhed.
 • Gør det muligt for dig at få adgang til en offentlig forbindelse sikkert.
 • Tillader p2p-torrenting.
 • Omkører geo-restriktioner i hele verden.
 • Skjuler brugernes IP-adresser.
 • Giver fjernadgang til filer.
 • Gør det muligt for brugere at dele store filer sikkert.

Sådan bruges en VPN i Mellemøsten?

Vi kan ikke understrege vigtigheden af ​​at have en VPN, især i Mellemøsten. Et virtuelt privat netværk (VPN) er en teknologi, der bruges til at sikre en sikker forbindelse mellem brugerens enhed og andre netværk. Det skjuler IP-adressen for alle, der opretter forbindelse til dets servere. Ikke kun skjuler en VPN din IP-adresse, de giver dig mulighed for at bruge internettet frit. Alle disse blokerede websteder, begrænset eller begrænset adgang til fora og streamingmedier, alt sammen kan dette gå væk, når en VPN er installeret. En VPN består af et netværk af servere, der distribueres i lande over hele verden. Betydning, du kan oprette forbindelse til enhver server i ethvert land rundt om i verden. Denne forbindelse erstatter din nuværende IP med landets land for at få det til at se ud som om du befinder dig der. Når du har en anden IP, kan du få adgang til næsten ethvert begrænset websted i det land, du valgte.

 1. Tilmeld dig en VPN-tjenesteudbyder, der tilbyder sine brugere VPN-apps.
 2. Download og installer din VPN-app på din enhed.
 3. Start applikationen, og log ind.
 4. Vælg en af ​​VPN-serverne og opret forbindelse til den.
 5. Tjek din IP-adresse via et websted som WhatIsMyIP.network for at sikre dig, at der er foretaget en ændring.
 6. Du har officielt skjult din IP-adresse. Så nu kan du undgå internetudbydere og tredjepart.

Bedste VPN for Mellemøsten

I Mellemøsten bliver VPN din bedste ven. Det er din billet ud fra internetcensur og begrænsninger. Men ikke hver VPN er den samme. Disse gratis, for eksempel, forbliver så langt, som du muligvis kan fra dem. Det er dårlige nyheder. Selv de præmier beviser, at ikke alt, hvad der glitter, er guld. Baseret på det har vi foretaget vores forskning og var i stand til at udarbejde en liste over de bedste VPN’er, der skal bruges i Mellemøsten. Se:

ExpressVPN

ExpressVPN har et af de største netværk af servere og serverplaceringer med over 130 serverplaceringer i 87 lande. Dette betyder, at internetbrugere i Mellemøsten kan drage fordel af dets brede udvalg af serverdistribution. Denne tjenesteudbyder ville være det ideelle valg i Mellemøsten for at føre en nul-logs privatlivspolitik og støtte de bedste krypteringsmetoder, der bruges af mange regeringer. For dem, der ønsker at beskytte deres data mod overvågning og omgå censur uden run-ins med myndighederne, er ExpressVPN den udbyder, du har brug for. For at læse hele anmeldelsen skal du sørge for, at du tjekker ud denne artikel.

BulletVPN

BulletVPN stræber efter at give de mellemøstlige brugere de bedste tjenester, så de får en fornøjelig online oplevelse. De bruger stærke krypteringsprotokoller, der er i stand til at fjerne blokering af begrænset materiale og løfte alle slags forbud. Deres pålidelige forbindelser og servere garanterer omgåelse af censureret indhold fra hele verden. Derudover registrerer denne tjenesteudbyder ikke nogen af ​​sine brugers browser- eller downloadhistorik. Det betyder, at de ikke har noget at gemme eller beholde, da de følger en stram nul-logningspolitik. BulletVPNs mål er at sikre, at deres kunders privatliv og sikkerhed i Mellemøsten opretholdes sikkert. Læs det fulde BulletVPN anmeldelse lige her.

NordVPN 

Dette er langt fra en af ​​de mest sikkerhedsorienterede tjenesteudbydere. Det tilbyder ikke en, men to krypteringsmetoder, hvilket betyder, at dine data bliver krypteret to gange! En funktion, der helt sikkert vil berolige dem, der forbinder fra Mellemøsten. Med en nul logs-privatlivspolitik, en kill-switch og specialtypertyper kvalificerer NordVPN som en fantastisk mulighed for dem, der søger højere sikkerhedsniveauer. For mere information om denne tjenesteudbyder, skal du læse denne artikel.

VPN’er for Mellemøsten

Ikke flere ubesvarede film eller videoer, ikke flere fejlmeddelelser og bestemt ikke mere ”Jeg kan ikke placere et opkald” undskyldninger. Vi har ikke alle de samme prioriteter. Men vi vil sætte pris på de aller mindst anstændige online kommunikationsmetoder til at opretholde vores forbindelser med vores kære. Eller være i stand til at se disse mennesker, når vi vil, eller luksusen ved at streame en film, vi har døet i at se uden at modtage et “dette indhold er ikke tilgængeligt i dit område”. Med det sagt kan vi alle være enige om uundværligheden af ​​en VPN i Mellemøsten. Ellers ville ingen af ​​disse indstillinger endda være indstillinger til at begynde med.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me