Bedste VPN’er til Oculus Go og hvordan man installerer dem

Er du en af ​​de mennesker, der har omfavnet Virtual Reality i sin moderne form? I så fald er du sandsynligvis den stolte ejer af en Oculus Go. Hvorfor ikke sparke din VR-oplevelse op og hakke ved at tilføje en VPN til den? Ja, jeg ved, VPN’er fungerer ikke på en Oculus… ikke? Lige..men der er nogle tricks til at komme omkring det! Læs videre for at finde ud af, hvordan du arbejder en VPN på Oculus Go, og hvilke VPN’er du skal investere i.


Bedste VPN'er til Oculus Go + installationsvejledning

Bedste VPN’er til Oculus Go + installationsvejledning

Bedste Oculus Go VPN’er – Hurtigt overblik

Bare i tilfælde af at du allerede er bekendt med de forskellige metoder til installation af en VPN på Oculus Go, her er en hurtig oversigt over vores eksperters topvalg til Oculus Go-værdige VPN’er:

  1. ExpressVPN
  2. IPVanish
  3. NordVPN
  4. BulletVPN

Er Oculus Go kompatibel med VPN?

For at svare hurtigt på dette: Nej. Oculus Go er ikke kompatibel med VPN’er. Det kan være til sidst, især da flere mennesker investerer i VR, men indtil videre finder du ikke en Oculus Go-specifik VPN-app.

Når det er sagt, er der stadig måder for dig at side-trin på. Jeg vil dække de 2 enkleste metoder til at gøre det, men jeg vil gerne bemærke, at du kan finde andre metoder, der også kan få gjort arbejdet.

Sådan installeres en VPN på din Oculus Go – to metoder

Så som jeg sagde ovenfor, der er andre metoder, du kan bruge til at få din VPN til at arbejde på en Oculus Go. Årsagen til at jeg ikke dækker hver eneste metode er fordi de andre kræver lidt teknisk know-how, og jeg ønskede at holde denne guide enkel nok til, at enhver kan bruge.

Lad os komme ind på det, skal vi?

Metode 1 – Installer en VPN på din router

Den første metode, du kan bruge, er at installere en VPN på din router.

I al ærlighed er dette sandsynligvis den ende-alle metode, du kan bruge til at dække alt, hvad der kan oprette forbindelse til WiFi. Hvorfor? Fordi din router er det, der giver disse enheder adgang til internettet. Hvis du kan få det oprindelige adgangspunkt dækket af en VPN, vil enhver enhed, du opretter forbindelse til det efter, også være dækket af en VPN.

Det giver mening, ret?

Afhængigt af din router-mærke og model kan installationsprocessen variere. Vi har skrevet en hel masse guider til forskellige routerfabrikanter, så jeg foreslår, at du søger efter din specifikke model. Nogle installationsvejledninger er komplicerede, andre er meget direkte og til det punkt. Du kan tjekke denne generelle vejledning for at få et indblik i, hvad processen ville tage.

Hvis du ikke ønsker at gennemgå problemet med at installere en VPN på din router, har du en anden mulighed. Mange VPN-udbydere har samarbejdet med routerfabrikanter for at give deres kunder læsbare VPN-routere. Køb det, opsæt det, så bruger du din Oculus GO med din VPN på kort tid.

Metode 2 – Brug netværksdeling

Hvis du antager, at du ikke ønsker at gennemgå problemet med at installere en VPN på din router eller købe en VPN-router, kan du bruge denne anden enkle metode.

Så for denne ene, alt hvad du skal gøre er at få din VPN på din bærbare computer eller pc og derefter bruge netværksdeling til at forbinde din Oculus Gå til internettet.

Fuld offentliggørelse: Du skal selv konfigurere Network Sharing. Den gode nyhed er, at vi har denne praktiske guide, som du kan følge til T for at gøre det så meget lettere at gøre.

Gør denne proces en gang, og så er alt, hvad du skal gøre efter, at oprette forbindelse til netværket.

Bedste VPN’er til Oculus Go

Så nu, hvor du har en idé om, hvordan du får VPN til at arbejde på Oculus Go, lad os tale om, hvilke VPN’er du skal investere i.

For at starte det vil jeg påpege, at ikke alle VPN’er er oprettet lige. Faktisk er nogle VPN’er, specifikt gratis VPN’er, utroligt farlige og bør undgås for enhver pris.

Betalte VPN’er er også “oprettes ikke ens”. Derfor foreslår vi normalt, at du holder dig med top-tier-udbydere, der har opbygget deres omdømme omkring at beskytte deres kunders privatliv og sikkerhed og samtidig give dem enestående adgang til geo-blokerede websteder.

Her er vores eksperters valg af Oculus Go VPN’er:

ExpressVPN

Jeg vil starte listen ved at diskutere vores eksperters øverste valg: ExpressVPN.

Hvis du leder efter en VPN, der har det hele og leverer smukt, er dette tjenesteudbyderen for dig. Det er en af ​​de få VPN, der er tilbage, der stadig kan fjerne blokering af amerikanske Netflix, så du ved, at dets blokeringspotentiale er på rette punkt. Det følger også en streng no-logs-politik og tilbyder den bedste kundesupport service i branchen.

ExpressVPN har en hel række funktioner, der tilbydes, inklusive en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Du kan bruge dette tilbud til at afprøve tjenesten i en hel måned, før du beslutter at forpligte dig til den, da det kan være lidt dyrt for nogle mennesker.

IPVanish

Herefter har vi IPVanish.

Denne provider er lidt billigere end ExpressVPN og lykkedes stadig at tilbyde en fantastisk og afrundet service. Et af IPVanishs største salgssteder er deres hurtige downloadhastigheder, hvorfor VPN er en fanfavorit blandt Torrentere over hele verden. Det understøtter P2P-fildeling og giver dig op til 10 samtidige forbindelser pr. Konto.

Desværre følger det ikke med en måneds “pengene-tilbage-garanti”, men du kan stadig teste VPN ud i op til en uge, før tilbagebetalingspolitikken løber ud. Hvis dette ser ud til at være en VPN, der kildrer din fancy, kan du tjekke vores IPVanish-anmeldelse for at få et endnu bedre billede af alt, hvad det kan gøre for dig.

NordVPN

Vores eksperters tredje valg landede på NordVPN.

Her er en udbyder, der er lavet til sikkerhedsbufferne blandt os. NordVPN har taget højde for dens funktioner for at tilfredsstille de mest paranoide VPN-brugere derude. Jeg taler 2048-bit SSL-kryptering, dobbelt VPN og endda delt tunneling. Oven på alt dette er det også en fantastisk VPN for alle, der ønsker at omgå svage geo-blokke som dem, der er pålagt af Netflix.

Tag ikke mit ord for det, læse vores fulde NordVPN-gennemgang for at få alle de oplysninger, du har brug for for at tage den rigtige beslutning.

BulletVPN

Endelig går vores eksperters fjerde valg til BulletVPN.

Denne udbyder er relativt ny sammenlignet med de andre på denne liste. På trods af det lykkedes det BulletVPN at danne et solidt omdømme meget hurtigt. Det har lynhurtige hurtige hastigheder og er den perfekte VPN til kabelskærere og streamere. Selvom det ikke har mange servere på tilbud, er det stadig i stand til at fjerne blokering af de hårdeste geo-blokerende websteder derude (Netflix).

BulletVPN tilbyder en hel række funktioner, der giver den mulighed for at give en fremragende VPN-oplevelse til alle sine kunder. Hvorfor ikke tage et kig på dem her?

Sådan installeres en VPN på Oculus Go – Endelige tanker

Der har du det, folkens; to metoder til at opsætte en VPN på en Oculus GO plus en liste over VPN-udbydere, du kan stole på. På denne måde har du adgang til alle de funktioner, som VR-verdenen leverer, selvom den er geo-blokeret i dit land. Du kan også holde dine oplysninger og dine data sikre, sikre og private.
Fortæl mig det i kommentarerne, hvis du fandt, at denne vejledning var nyttig!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me