Bedste VPN’er til Swisscom TV

Swisscom er et top-telekommunikationsfirma med base i Schweiz, der imødekommer befolkningens behov for mobil, bredbånd og underholdning. Men med tjenesten kun tilgængelig i Schweiz, ser ikke mange frem til at gå glip af deres foretrukne shows, mens de er uden for landet. Da dette er en bekymring, der mærkes af de fleste af dets abonnenter, følger det, at de burde informeres om den bedste måde at streame fra Swisscom TV, mens de er i udlandet.

Bedste VPN'er til Swisscom TV

Bedste VPN’er til Swisscom TV

Bedste VPN’er til Swisscom TV – resume

Du er velkommen til at tjekke oversigten nedenfor, hvis du ikke har lyst til at gennemgå hele artiklen.

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. BulletVPN
  4. Surfshark
  5. IPVanish 

Sådan fjernes blokeringen af ​​Swisscom TV uden for Schweiz ved hjælp af en VPN

Den mest effektive måde, abonnenter kan få mest muligt ud af deres abonnement på, mens de er uden for Schweiz, er ved hjælp af et virtuelt privat netværk. Som navnet antyder, består en VPN af en samling servere, der fungerer sammen for at give fuldstændig privatliv og anonymitet til den, der dirigerer deres internetforbindelse gennem dem. Dermed kan ingen internetudbyder identificere abonnenters nøjagtige placering. De kan ikke engang aflyse deres online aktiviteter. Når en Swisscom TV-seer bruger en VPN-tjeneste til at oprette forbindelse til en server baseret i Schweiz, vil han / hun få adgang til alt, hvad der er tilgængeligt i Schweiz. 

Adgang til Swisscom TV og andre tjenester er ikke det eneste, som en VPN er god til. Tjenesten hjælper også med at holde dine data sikre, især når du bruger offentlig WiFi, når du får adgang til Internettet. Dette holder dig beskyttet mod cyberkriminelle, som måske ønsker at bruge den delte adgang til at hacke din enhed. En VPN sikrer også, at du får fuld tillid, når du får adgang til følsomme websteder. Dette inkluderer din bankkonto online og kreditkortnummer.

Fjern blokering af Swisscom TV ved hjælp af en VPN – trin

Følg nedenstående trin for at fjerne blokeringen og strømmen af ​​Swisscom TV uden for Schweiz:

  1. Tilmeld dig først en VPN-tjenesteudbyder.
  2. Download og installer VPN-applikationen på din streamingenhed.
  3. Start VPN-applikationen, og log ind med din VPN-konto.
  4. Tilslut nu enten en Schweizisk IP-adresse.
  5. Få adgang til og stream Swisscom overalt overalt i verden.

Bedste VPN’er til Swisscom TV

 For at sikre, at brugerne bruger pålidelige udbydere, har vi sammensat en liste over tjenester, som de kan stole på. Her er vores liste over de bedste VPN’er til Swisscom TV.

ExpressVPN

ExpressVPN tager toppen for den mest pålidelige service, som brugerne kan henvende sig til. Den øverste hyldeudbyder er baseret på De Britiske Jomfruøer. Virksomheden har 2000 servere spredt over hele verden. Tjenesteudbyderne 256 bit AES-kryptering til sine brugere, men i stedet for VPN-protokoller såsom SSTP, PPTP og L2TP / IPSec, opfordrer udbyderen sine brugere til at stole på OpenVPN. ExpressVPN tillader op til 3 samtidige forbindelser, hvilket gør det muligt for endnu flere enheder at bruge sine over 200.000 IP’er.

Tjenesten opretholder en streng nul-logging-politik, som sikrer abonnenter, at deres data altid opbevares i sikre hænder. Udbyderen tilbyder også delt tunneling som en unik funktion, der giver brugerne mulighed for at bestemme, hvilke dele af deres trafik de kan kryptere, og hvilke dele de ikke kan. Derudover har ExpressVPN et stærkt team af kundepleje-repræsentanter, der altid er tilgængelige døgnet rundt. Kunder kan nå supportteamet via live chat, e-mails og sociale medier. For at se, hvordan tjenesten ellers er tilpasset til at tilbyde en glat streamingoplevelse, skal du tage et kig på vores ExpressVPN-gennemgang.

NordVPN

NordVPN s tilbud af funktioner er mere end nok til at holde brugerne godt beskyttet. Udbyderen er baseret på Panama-øerne og har kontrol over mere end 4000 servere. NordVPN tillader op til 6 flere enheder, der kan forbindes til dets brugere. Dette antal kan endda øges, når NordVPNs klient downloades direkte på sin router. Udbyderen sikrer sine brugere gennem 256 bit AES-kryptering, men anvender også sin dobbelte VPN-funktion, der derefter dirigerer sin brugers trafik gennem to servere i stedet for en, hvilket fordobler beskyttelsesniveauet.

NordVPN tilbyder også software såsom CyberSec, der holder malware og annoncer væk ved siden af ​​SmartPlay, der giver adgang til geobegrænset indhold. NordVPN tilbyder også dedikerede IP’er at vælge imellem sammen med en automatisk Internet Kill Switch samt DNS Læk beskyttelse. Få lidt tid til at gennemgå vores NordVPN-gennemgang for at se, hvad udbyderen ellers kan gøre for dig.

BulletVPN

BulletVPN er et Estland-baseret firma, der tilbyder VPN-tjenester gennem et relativt lille netværk af servere. Det er lidt dyrere end andre VPN’er på markedet, men med kvaliteten af ​​de tjenester, den tilbyder, giver prismærket mere mening. BulletVPN er en fantastisk mulighed for tunge streamere eller torrentere. Denne udbyder er gennemsigtig og tilbyder fantastiske privatlivs- og sikkerhedsfunktioner.

Begyndere har ikke problemer med at bruge denne VPN-app. De, der ønsker at bevare deres privatliv over internettet, kan bruge denne VPN. BulletVPN kører 52 servere i over 30 lande. De er ikke så mange som andre VPN’er, men de får jobbet gjort. BulletVPN tilbyder en 30-dages refusionsgaranti, hvilket betyder, at du ikke har noget at tabe med denne udbyder. Læs mere om anmeldelse af BulletVPN her.

Surfshark

Surfshark er en prisvindende, sikker VPN, der krypterer dine online data for at hjælpe dig med at forblive privat & beskyttet hver dag. Denne udbyder har vundet en masse brummer på VPN-markedet takket være sine bemærkelsesværdige funktioner. Sikkerhed, hastighed og privatliv er de vigtigste funktioner, som denne udbyder kan prale af. Faktisk er en af ​​de mest bemærkelsesværdige ting ved Surfshark dens sikkerhed.

Virksomheden tilbyder sikre tunneleringsprotokoller som IKEv2 og OpenVPN og et tæt forseglet skrog. Med Surfshark er anonymitet online garanteret. Denne provider opererer over 500 servere fra 50 lande og tilbyder ubegrænset torrenting båndbredde. Selvom denne udbyder har nogle problemer med hastigheden, arbejder virksomheden med at rette dem. Læs mere om Surfshark i denne gennemgang.

IPVanish

IPVanish ville gøre en fremragende VPN til Swisscom TV. Tjenesten er en formidabel udbyder, der er mere end i stand til at holde sine brugere godt beskyttet online. Brugere kan søge frit uden at gøre meget skade på deres hastighed. IPVanish hævder at have mere end 1500 servere distribueret over hele verden. Disse servere leverer mere end 40.000 IP’er for deres kunder at vælge imellem. Det faktum, at serveren fuldt ud hører til virksomheden, betyder, at der ikke ville være nogen tredjepartsinterferens.

IPVanish er stor, især for brugere, der har tendens til at bruge meget af deres tid på at torrente. Udbyderen giver mulighed for ubegrænset peer-to-peer-forbindelser såvel som anonym forbindelse. IPVanish tilbyder også 256 bit AES-kryptering og understøtter op til 10 samtidige enheder under et abonnement. IPVanish er også meget foretrukket af både online-spillere og streamere på grund af den konstante hastighed på dets servere. Se vores IPVanish-gennemgang for at se, hvad udbyderen ellers har.

Om Swisscom TV

Som et firma, der har pålidelige data om, hvordan dets brugere kommunikerer og også bruger Internettet, så det ud til at være egnet til at introducere en service, der ville give dem mulighed for at forbruge videoindhold på farten. Dette skyldes, at videostreaming var en af ​​de mest praktiserede aktiviteter, som dens kunder ville deltage i, mens de var online. Denne konklusion fik anledning til lanceringen af ​​Swisscom TV. Swisscom TV er i det væsentlige en internet-tv-service, der giver brugerne adgang til en lang række kanaler, dikteret af abonnementspakken efter eget valg. Der er tre af disse at vælge imellem. Disse er Swisscom TV L, M og S. De tre pakker er kendetegnet ved antallet af kanaler, som de hver især har at tilbyde. L har 300 kanaler med mere end 160 i HD, M tilbyder omkring 270 kanaler med cirka 120 i HD, mens S har 100 kanaler med over 60 i HD.

Uanset hvilken pakke du abonnerer på, er der altid en bred vifte af kanaler, der har romantik, kriminalhistorier eller Sci-Fi-shows at vælge imellem. Indholdet holdes også frisk og opdateres regelmæssigt. Tjenesten har også en række ekstra funktioner for at holde oplevelsen spændende. Swisscom TV-brugere har mulighed for at optage op til 2400 timer med deres yndlingsprogrammer, hvilket gør sagen til offlinevisning. Tjenesten tilbyder også 4K Ultra High Definition-visningskvalitet, men dette fungerer kun, hvis din WiFi-forbindelse er op til hastighed. Digital radio er også inkluderet i bundtet, hvor brugere har mulighed for at indstille på over 200 radiostationer. Swisscom TV understøtter også samtidig visning, da tjenesten kan fås adgang til op til 5 tv’er under et abonnement.

 Bedste VPN’er til Swisscom TV – Konklusion 

Da Swisscom TV er blandt de mest populære streamingtjenester i Schweiz, kan det være meget vanskeligt for sine brugere at blive uden at streame dets indhold, mens de er i udlandet. At abonnere på en VPN gør det imidlertid meget lettere. For at se, hvilken af ​​de tre udbydere, vi har drøftet, der bedst passer til dine behov, skal du se på hver af deres individuelle anmeldelser. Dette vil hjælpe dig med at tage en informeret beslutning.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me