Bedste VPN for Australien – gennemgangsvejledning til 2020

VPN er bedst for Australien? Australiere, sandsynligvis mere end andre nationer, har korrekt viden om, hvad VPN er, hvordan det fungerer, og hvorfor det er så vigtigt. I mange år har Aussies henvendt sig til VPN’er for at fjerne blokering af streamingkanaler, der er geo-blokeret i Australien. Sådanne streamingtjenester inkluderer amerikanske Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, HBO GO, CW TV, Sky Go, BBC iPlayer og ITV. Med australske internetudbydere, der for nylig er begyndt at blokerer torrent-websteder, behovet for VPN i Australien er endnu større nu.


Selv australske udstationerede, der bor i New Zealand, USA, England, Canada eller andre steder i udlandet, har et stort behov for VPN. Et virtuelt privat netværk kan bruges til at få en australsk IP-adresse i udlandet. Dette giver igen Aussies mulighed for at se australske kanaler som TenPlay, 9Now, Channel 7 og SBS fra hvor som helst i verden. Jeg vil kaste lys over top anbefalede VPN-tjenester skal du henvende dig til mens du er under.

Bedste VPN for Australien 2017

Bedste VPN for Australien 2020

Hvad er et virtuelt privat netværk

Du nævner det faktum, at du ikke kan få adgang til et bestemt websted til dine venner. Deres øjeblikkelige svar er ‘Bare brug VPN’. Mange af os har været i den situation. For ikke at lyde generet, nikker du blot dit hoved, undrer dig over, hvad VPN er, og hvordan det faktisk fungerer.

Nå, VPN var oprindeligt beregnet som et middel til beskytte online privatliv og tilføje ekstra sikkerhed, mens du surfer på Internettet. Al din internettrafik er krypteret når du opretter forbindelse til en VPN-server. Det faktum, at du kan bruge et virtuelt privat netværk til få adgang til websteder, din ISP er forbudt er en ekstra bonus.

VPNs funktion slutter ikke bare der. Brug af VPN tillader det også surfe på internettet anonymt. Du kan endda fjern blokering af geobegrænsede streamingkanaler synes godt om US Netflix, Hulu, HBO GO, BBC iPlayer, eller endda Sky Go.

Med alt det i tankerne er det ingen overraskelse, at så mange mennesker vender sig til VPN. Men med så mange VPN-udbydere derude, hvilken skal du vælge?

Gratis VPN siger du?

Når du bruger en VPN, skal du huske, at du har tillid til din VPN-udbyder med dine private data. Når alt kommer til alt passerer al din internettrafik gennem deres servere. Derfor er det vigtigt at læse deres privatlivspolitik og servicevilkår før du tilmelder dig.

Der er faktisk VPN-tjenester, der ikke debiterer dig en krone derude. De fleste af disse ‘Gratis’ VPN-tjenester kommer til en skjult pris.

 • For det første kan de potentielt sælge dine private data til tredjepart.
 • Da de annonceres som gratis, bliver deres VPN-servere konstant overbelastet. Dine browsing, streaming og download hastigheder vil alle lide.
 • De giver ikke ordentlig 24/7 support; en meget vigtig funktion, som du virkelig ikke sætter pris på, før du står over for nogle tekniske problemer.
 • De krypterer muligvis ikke korrekt din trafik. Din internetudbyder og andre vil stadig være i stand til at spore din browseraktivitet.
 • Gratis VPN’er er ikke det bedste valg, hvis du leder efter en måde at gøre det på komme omkring geo-begrænsninger. De kan ikke fjerne blokering Amerikanske Netflix, Amazon Prime, eller lignende geo-blokerede kanaler.

Funktioner i en top australsk VPN

Med gratis VPN’er ude af vejen, er det tid til at se på de rigtige VPN-udbydere. VPN-servervedligeholdelse, support og applikationer koster alt penge. Derfor opkræver alle pålidelige VPN-tjenester et gebyr på omkring 6 $ til 10 $ om måneden. Som med alt andet, jo dyrere din VPN-udbyder normalt er, jo flere fordele får du. Her er et antal indeholder top VPN-udbydere skal tilbyde.

 • Globale VPN-servere: Med VPN-servere overalt i verden kan du få adgang til enhver geo-blokeret kanal, du ønsker.
 • Fart: Jo flere VPN-servere du har VPN-udbyder, jo mindre belastning vil der være på en bestemt server. Din internethastighed falder således ikke.
 • VPN-apps: Ansøgninger om PC, Mac, iPhone, iPad, Linux, og Android er et must, hvis du vil konfigurere din VPN-forbindelse på et par minutter.
 • 24/7 support: Hvis du betaler for din VPN-tjeneste, kan du lige så godt få det support døgnet rundt. Uanset om du har brug for hjælp til fejlfinding, opsætning af din VPN-forbindelse eller fjernelse af blokering af et bestemt websted.
 • Ingen logfiler: Nogle VPN-tjenester fører logfiler over det websted, du besøger, mens de er tilsluttet deres VPN-server. Sørg for, at din VPN-udbyder holder nul logfiler.
 • VPN-protokoller: Der er fire vigtigste VPN-protokoller: OpenVPN, L2TP, IPSec og PPTP. Rigtige VPN-udbydere understøtter dem alle.
 • Tilbagebetalings politik: Du finder måske ud, at VPN-tjenesten, du tilmeldte dig, ikke helt opfylder dine behov. I dette tilfælde ønsker du at få dine penge tilbage. Korrekt VPN-service tilbyder en klar 30 dages returret-garanteret tilbagebetalingspolitik.

Bedste VPN for Australien

At finde en ordentlig VPN til Australien kan til tider være temmelig skræmmende. Dog gjorde jeg dit job så meget lettere ved at gennemgå de bedste, der kunne bruges i Australien. Her er de:

ExpressVPN

ExpressVPN indeholder alle de funktioner, der er anført ovenfor. Det er derfor de topper vores liste over bedste VPN for Australien i 2020. Jeg har angivet andre VPN-tjenester, som vi har gennemgået nedenfor.

Det er der ingen tvivl om ExpressVPN er et husholdningsnavn i VPN-branchen. Der er VPN-servere spredt over hele kloden. Du får forbindelse til VPN-servere i Tyskland, Frankrig, USA, Storbritannien, Canada og åbenbart Australien.

Du kan også bruge ExpressVPN til at få adgang til regionalt blokerede streamingtjenester som HBO GO, Netflix og BBC iPlayer. ExpressVPN overholder en streng ‘No-logs policy’. Der er live chat support tilgængelig når som helst, hvor du muligvis også har brug for den.

For dem af jer, der har tillidsproblemer med VPN-tjenesteudbydere, kan du prøve Expressvpn i en hel måned. Hvis du ikke kan lide produktet, skal du blot bede dem om refusion, så får du alle dine penge tilbage.

Der er heller ikke nogen båndbreddebegrænsninger. Så du kan streame og downloade alt dit yndlingsindhold uden at skulle bekymre dig om at løbe tør for en bestemt kvote.

Alt i alt har ExpressVPN vist sig at være en af ​​de bedste VPN-tjenesteudbydere, jeg har testet. For at sikre VPN-klienter til næsten enhver enhed, du kan tænke på, får du også brug af smarte DNS-proxies som en del af dit abonnement.

PROS

 • En 30-dages refusionspolitik.
 • VPN-klienter til Amazon Fire Stick, iOS, Android, PC og Mac.
 • Fremragende kundesupport
 • VPN-placeringer dækker hele verden.
 • Ingen logpolitik
 • Smart DNS-proxy-funktion.

ULEMPER

 • Dyrere end andre VPN-tjenester.

BulletVPN

Flere og flere australiere henvender sig til BulletVPN. Den nye VPN-tjenesteudbyder er blevet ret populær Down Under og af gode grunde også. Vi var i stand til at se forskellige australske kanaler, herunder Channel 9, Channel 10 og Channel 7 ved hjælp af BulletVPNs Aussie VPN-servere. Deres installations- og installationsvejledninger er meget lette at følge. De hastigheder, som vi har oplevet, var mindre, uanset hvilke VPN-servere vi var tilsluttet. Måske kunne de tilføje en bredere vifte af VPN-placeringer til deres VPN-app.

PROS

 • En måneds refusionspolitik
 • Windows, Mac, Android, Fire Stick og iOS har alle dedikerede applikationer.
 • Support døgnet rundt.
 • Nul netværkstrafiklogging.

ULEMPER

 • Ikke mange VPN-placeringer at vælge imellem.

NordVPN

NordVPN er blevet ekstremt velkendt efter at have slået et partnerskab med det engelske fodboldhold Liverpool. De er bestemt en af ​​de mest pålidelige VPN-tjenester, du kan abonnere på. Deres supportbesætning er meget professionel og beskæftiger sig med eventuelle problemer, du måtte støde på effektivt. Som det er tilfældet med vores rigtige VPN’er, kan du også bede om refusion inden for 30 dage efter din første abonnementsdato.

PROS

 • Veludviklet VPN-applikation
 • Omfattende VPN-netværk.
 • Dobbelt VPN-beskyttelse.

IPVanish

IPVanish ville være placeret højere på vores liste over top VPN’er for Aussies, hvis det ikke var for det faktum, at de er baseret i USA. Det gør os lidt forsigtige på grund af Amerikas strenge love om opbevaring af data. IPVanish hævder stadig, at de følger en politik, der ikke logger på, hvilket betyder, at der er nul logfiler om, hvad du gør, når du er tilsluttet deres VPN-servere.

De er dog ikke så pålidelige som andre VPN’er, da vi forsøgte at bruge deres VPN-servere til at fjerne blokering af VOD-tjenester som HBO GO, BBC iPlayer eller American Netflix.

På plussiden får du brug af en IPVanish-konto på 10 forskellige enheder på samme tid. Der kan dog også være lidt langsom support på live chat.

Endelig har du ikke meget tid til at kræve en refusion, da IPVanish kun har en 7-dages pengene-tilbage-garanti.

PROS

 • Meget hurtige VPN-serverhastigheder.
 • Det er tilladt at downloade torrenter.
 • 10 samtidige VPN-forbindelser.

ULEMPER

 • 7-dages refusion periode.
 • Ophæver ikke blokering af større streamingkanaler.

Bedste VPN for Australien i 2020

Efter at have været betragtet som en luksus, VPN bliver langsomt en nødvendighed for daglige internetbrugere i Australien. Uanset om du agter at gøre det sikre dit online privatliv, adgang til forbudte sider, eller fjern blokering af geo-blokerede kanaler, VPN er et must. Forhåbentlig dette bedste VPN-gennemgangsvejledning har givet dig en bedre idé om, hvad du skal undgå, og hvad du skal passe på, når du tilmelder dig en VPN-udbyder. Har du brugt en VPN, mens du var i Australien? Ændrede det den måde, du surfer på Internettet? Du kan altid dele din oplevelse ved blot at efterlade en kommentar nedenfor.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map