Bedste VPN for D.O.T.A. 2

Leder du efter måder at gøre det på forbedre din D.O.T.A. 2 oplevelse? Derefter anbefaler jeg ved hjælp af en VPN til dit næste spil. Selvom jeg ikke kan love VPN vil gøre noget for at stoppe den smurf, der får team-wipes til venstre, højre og centrum, kan jeg tilbyde dig en få solide grunde til, at du skal investere i en VPN.


Jeg vil også kaste min liste til bedste VPN’er til D.O.T.A. 2, så du ikke spilder din tid med at forske.

Bedste VPN for D.O.T.A. 2

Bedste VPN for D.O.T.A. 2

Har jeg brug for en VPN til D.O.T.A. 2?

Selvom du ikke har brug for et VPN for at få adgang til og spille DOTA, er der meget at vinde, når du opretter forbindelse til en, når du spiller.

 • Stop ISP Throttling. Nogle gange vil internetudbydere nedsætte din forbindelse på grund af dine internetbrugsvaner. Når det sker, falder din spiloplevelse markant (hele forsinkelsen). Med en VPN, dig kan stoppe virkningerne af ISP-throttling på din forbindelse.
 • Fjern blokering af stemmechats. I lande, hvor VoIP’er er forbudt, fungerer DOTAs mulighed for talechat ikke altid. VPN’er lader dig omgå disse forbud og brug funktionen let.
 • Undgå DDoS-angreb. Hver spiller frygter DDoS angreb. Hackere er ansvarlige for disse angreb. De passerer tung trafik gennem en server, netværk eller service, så der ikke er plads til regelmæssig trafik. Hvis gamere imidlertid bruger en VPN, behøver de ikke at bekymre sig om at miste på grund af overbelastning af koordinator.
 • Opret forbindelse til mange servere: En VPN med et stort netværk giver dig chance for at skabe globale forbindelser. Som et resultat vil du være i stand til det oprette forbindelse til forskellige DOTA-regioner. Deres lave PING-antal vil være det mindste af dine bekymringer.

Bedste VPN for D.O.T.A. 2

En VPN kan hjælpe dig med at få den voldsomme lag-fri (blandt andet), så lad os diskutere, hvilken VPN du skal overveje at få. Her er min liste til top 4 VPN’er du kan bruge til at forbedre din MOBA-spiloplevelse:

ExpressVPN

Mit øverste valg af en D.O.T.A. 2 VPN er ExpressVPN. Dens abonnenter er i for en tilfredsstillende spiloplevelse. Hvis du leder efter onlinesikkerhed, er dette VPN, du skal abonnere på. Virksomheden lover ikke at logge sine brugers aktiviteter og beskytte deres data på alle tidspunkter, selv når forbindelsen falder med en dræb kontakt.

Over 2000 servere i mere end 94 lande leverer DDoS-beskyttelse, og krypteringerne, de bruger, er lige så robuste som dem, der bruges af militæret. Online vejledning er tilgængelig via 24/7 kundesupport. P2P-fildeling er tilladt og det samme er en 30-dages gratis prøveperiode. Læs mere om denne fascinerende udbyder i dette anmeldelse.

IPvanish

Næste på vores liste er IPVanish. Hvad der gør denne udbyder så genkendelig er dens hurtige hastigheder, hvilket er en nødvendighed, når man spiller. Du kan stop ISP-throttling med IPVanish. Nogle betragter det endda som den bedste VPN til spil. Udbyderen opretholder og beskytter dit online privatliv mens du spiller og drage fordel af de hurtigst mulige forbindelser.

Virksomheden tillader det Support til P2P-fildeling og 10 samtidige enhedsforbindelser. Find ud af alt om IPVanish i dette detaljeret gennemgang.

NordVPN

Vores tredje valg til D.O.T.A. 2 er NordVPN. Denne udbyder tager sikkerhed til et nyt niveau med dets funktioner-tung tilgang. Med sin kill switch og DNS lækage beskyttelse. Efter dette abonnement får du fordel af 2048-bit SSL-krypteringer, og bedst af alt, en dobbelt VPN-funktion, der krypterer brugerens trafik to gange.

Det slår hver tjenesteudbyder med sit antal servere. Virksomheden kører over 3500 servere i mere end 60 lande, alt for at sikre det hurtige forbindelser. Hvis du har problemer, kan du spørge supportteam, der er tilgængeligt 24/7 via live chat. Det er værd at nævne, som NordVPN tilbyder en Smart DNS-funktion og en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Giv dette  NordVPN anmeldelse et kig efter ekstra info.

BulletVPN

BulletVPN er vores sidste valg. Det er sidst, men bestemt ikke mindst, da det har meget at tilbyde. Virksomheden bruger kun nyeste VPN-protokoller og kryptering af militær kvalitet for at sikre brugernes online beskyttelse. 52 servere i 30 lande er ikke meget, men disse servere er strategisk distribueret for at imødekomme brugernes behov.

Alle abonnenter kan få hjælp ved at ty til virksomhedens kundesupport døgnet rundt via live chat. Supportteamet informerer dem om 30-dages refusion politik hvor de kan få deres penge tilbage inden for 30 dage, hvis de ikke kunne lide tjenesten. Virksomheden tilbyder også en gratis Smart DNS-funktion for flere afblokeringsmetoder. BulletVPN er en VPN, der er værd at lære mere om, hvorfor du bør tjekke fuld BulletVPN-anmeldelse her.

Bedste VPN for D.O.T.A. 2

Der har du det, min top 4 D.O.T.A. 2 VPN’er.

Nu kan du afspil DOTA 2 overalt over hele kloden, mens du opretholder online sikkerhed. At have den slags beskyttelse er vigtigt, især når du spiller med et af de mest giftige samfund i MOBAs historie.

Slå mig op i kommentarsektionen, hvis du fandt, at denne artikel var nyttig. Giv også en råb til dit hoved (HUSKAR FTW), fordi … hvorfor ikke?

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map