Bedste VPN for Filippinerne

Filippinerne, der grænser op til Vietnam, Taiwan, Palau og Malaysia, er et land, der fik sin uafhængighed fra USA for ret længe siden, tilbage i 1946. Dette er måske en af ​​grundene til, at det betragtes som en af ​​de mest vestlige nationer i Sydøstasien. Efter at have fået selvstyre er der en række områder, som regeringen har gjort ganske godt på, og andre, hvor juryen stadig er ude. Tag f.eks. Deres internetbegrænsningspolitik. Filippinerne har en høj placering blandt verdens nationer, som ikke er så restriktive, når de beskæftiger sig med online frihed, selvom situationen på jorden ser ud til at være lidt anderledes end hvad du ville forvente.

Bedste VPN for Filippinerne

Bedste VPN for Filippinerne

Online censur i Filippinerne

Filippinerne har stadig haft et par tilfælde, hvor regeringen syntes at have hævdet sin autoritet over, hvordan dens borgere skulle bruge internettet. En, der kommer til at tænke på, var, at Ashley Madison, datingsiden, blev forbudt tilbage i 2014, efterfulgt af beslutningen om at begrænse adgangen til et antal pornosider som Xtube og Pornhub så sent som i 2017. Fra nu er blokke er stadig aktiv, og regeringen viser ikke tegn på at give tillid. På trods af disse blokke er vi stadig nødt til at give æren til nationen for at give adgang til næsten alle de populære internetbaserede chat-apps og -tjenester i modsætning til de fleste af dets nabolande.

En anden hindring, som internetbrugere med base i Filippinerne burde hoppe over, er, at det er kendt, at en lang række spilwebsteder og streamingtjenester nægter adgang til dem. Dette skyldes sandsynligvis ikke at de har trafik fra sådanne regioner. Dette kan være en sådan ulempe for spillere der er baseret der, da de ikke kunne spille deres yndlingsspil blot på grund af deres placering. I en grad kan dette ses som urimelig behandling, men heldigvis findes der en måde, der kan gøre det meget lettere at oprette forbindelse til disse begrænsede servere.

Behovet for VPN i Filippinerne

Den bedste måde at arbejde omkring geobegrænsninger pålagt uanset onlinetjeneste, du gerne vil have adgang til, er gennem en VPN-tjeneste. En VPN fungerer ved at skjule din identitet og have de servere, du vil have adgang til, tror, ​​at du tilfældigvis er baseret i et område, hvor deres tjenester er legitimt tilgængelige. Arbejdet bag denne form for teknologi er ikke så vanskeligt, som de fleste ville antage. Når en bruger, der er baseret på Filippinerne, abonnerer på en troværdig VPN-tjeneste og starter en forbindelse til en server, der er baseret i Storbritannien, for eksempel, ændres hans IP-adresse fra en, der reflekterer han er i Filippinerne, til en, der placerer ham i Storbritannien. . Når dette er gjort, er brugeren sikret adgang til de websteder, han ikke tidligere kunne logge på, da det ser ud som om han er baseret i Storbritannien.

Bortset fra at skjule en brugers faktiske placering, giver en VPN også komplet online sikkerhed, men dette afhænger af kvaliteten af ​​den udbyder, du tilmelder dig. Tjenesten skal være i stand til at kryptere din forbindelse og gøre det umuligt at hacke til hvilken enhed du bruger til at surfe på Internettet. Denne form for beskyttet internetadgang sikrer, at ingen er i stand til at spionere på dine online aktiviteter, og dette inkluderer din ISP-udbyder. Med en troværdig VPN-tjeneste skal du være i stand til at arbejde med dit online arbejde uden noget at bekymre dig om og få adgang til alle de geo-blokerede tjenester uden noget at bekymre dig om.

Den bedste VPN for Filippinerne

Nu kan det være lidt af et mareridt at finde den bedste VPN-service, du kan abonnere på, især hvis du gør det for første gang. Dette er grunden til, at vi er gået i gang med at sammenlægge en liste over pålidelige udbydere, som vi er sikre på, at du ikke har problemer med at håndtere:

1. ExpressVPN

ExpressVPN leverer intet mindre end ydeevne i verdensklasse gennem sin fremragende servicekvalitet. Udbyderen har et etableret netværk på ca. 1500 servere, spredt over mere end 94 lande, hvilket betyder, at du skal være i stand til at oprette forbindelse til en server, der er placeret i stort set alle dele af verden. ExpressVPNs servere er superhurtige og pålidelige, og de er i stand til at tillade brugere at streame i HD. Tjenesten tilbyder også fuldstændig beskyttelse for brugere, der er kendt for at oprette forbindelse til offentlige WiFi-netværk nu og da. En unik funktion, der adskiller ExpressVPN fra de fleste, er den henvisningstjeneste, den tilbyder sine abonnenter. Når en ny abonnent tilmelder sig, får både henvisningen og dommeren en måned fri for service. Dertil kommer, at udbyderen også tilbyder en kill-switch, der lukker dit internet, når VPN-tjenesten bliver kompromitteret, og en samling af Stealth-servere, der er fremragende for brugere, der er baseret i meget restriktive regioner som Kina. Alt dette kan samples gennem deres 30 dages pengene-tilbage-garanti.

2. VyprVPN

VyprVPN er en anden yderst pålidelig service baseret i Schweiz. Tjenesten tilbyder mere end 70 serverplaceringer, hvor dens netværk på omkring 700 servere er baseret. Dertil kommer, at brugerne drager fordel af dets proprietære Chameleon-teknologi, hvilket gør det tæt på umuligt at opdage brugen af ​​en VPN, især hvis du er hjemmehørende i et område, der er så restriktivt som Kina. Tjenesten tillader også op til 5 samtidige forbindelser og har 24/7 live chat support til alle, der håber at kontakte dem for at få hjælp. Du kan også oprette forbindelse til enhver form for VPN-protokol, du ønsker, men tjenesten anbefaler, at du stoler på OpenVPN. Sikkerhed er også top, med 256-bit AES-kryptering. Ekstra funktioner inkluderer deres internet-kill-switch samt en app, der er kompatibel på forskellige platforme, herunder Mac, Windows, iOS, Linux og Android. Tjenesten har en form for logning, skønt der ikke optages noget ved de websteder, du besøger. Du kan prøve det selv gennem deres 3-dages prøveperiode og se, hvor godt du vil nyde denne service.

3. IPVanish

IPVanish er berømt for sine over 1000 super hurtige servere, hvilket burde være en god nyhed, især for spillere med base i Filippinerne. De ejer også tilfældigvis deres netværk på over 1000 servere, så de skal være i stand til direkte at håndtere alle serverproblemer hurtigt. Med dem som din valgte udbyder, vil du være sikker på, at du ikke bliver bagud, ikke kun når du spiller online, men også når du streamer videoer i HD. Tjenesten giver mulighed for 5 samtidige forbindelser og har også en internet-kill-switch (Windows & Mac OS X) for at forhindre enhver forbindelse igen til internettet uden at VPN-linket er online. VPN-appen er også godt designet til at gøre det så let som muligt for nye brugere at navigere. Det har en brugergrænseflade med et grønt tema og kan arbejde på en række forskellige platforme, herunder iOS, Windows, Mac OS X, Linux og Android. Udvalget af indstillinger, du kan konfigurere via appen, er temmelig bredt, så du har fuld kontrol over dit sikkerhedsniveau. Tjenesten er også sikker på at blokere enhver form for DNS- og WebRTC-lækager. Prøveperioden varer cirka 30 dage, hvilket er god tid til at beslutte, om tjenesten fungerer for dig eller ej.

4. NordVPN

Sidst men ikke mindst har vi det NordVPN, kommer ind med den største samling af servere på cirka 4000, spredt jævnt over hele verden. Tjenesten er baseret i Panama, så du skal ikke være bekymret for privatlivets fred, da regionen befinder sig i et område, hvor de fleste af de globale love om datalagring ikke finder anvendelse. Deres service sikrer, at dine data er krypteret dobbelt så meget som normalt, gennem deres DoubleVPN-tjeneste, hvor data overføres via to servere i stedet for en. Deres CyberSec-funktion sikrer, at brugere blokeres for enhver form for annoncer eller malware, når de gennemser. Du får mulighed for at have op til 6 samtidige enheder under din enkelt forbindelse, og konfigurere også de servere, du er tilsluttet til, alt efter det arbejde, du udfører online. NordVPN understøtter P2P-fildeling og har også et støttende kundeserviceteam, der er tilgængeligt døgnet rundt for at besvare eventuelle bekymringer, du måtte have om deres service. Brugere på Filippinerne skal ikke have problemer med at oprette forbindelse til nogen af ​​NordVPNs servere og forblive sikre. Tjenesten tilbyder også en 3-dages gratis prøveperiode og en 30-dages pengene-tilbage-garanti for brugere, der ønsker at teste flere af dens funktioner på deres egen tid.

Konklusion om Den bedste VPN for Filippinerne

Når du er på udkig efter den bedste VPN, der skal bruges i Filippinerne, er det vigtigt, at du får opleve den slags service, du forventer at modtage, før du går ind på et betalt abonnement. Dette hjælper med at undgå at abonnere på en service, som du finder ud af, ikke når dine forventninger meget senere. Prøv pengene tilbage-garantier og gratis prøveperioder, der tilbydes af den udbyder, du prøver på, før du tilmelder dig.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me