Bedste VPN for Hong Kong

Udstationerede i Hong Kong står over for mange vanskeligheder og udfordringer, men at finde en pålidelig VPN-udbyder burde ikke være en af ​​dem. En almindelig misforståelse blandt udstationerede er, at en VPN ikke tjener noget formål, og at det er et komplet spild af penge. Men ønsker du ikke som udstationeret i Hong Kong at beskytte dine data og online-aktiviteter mod internetudbydere som Netvigator og Pacific Internet? Opnåelse af dette sikkerhedsniveau er ikke en vidtrækkende virkelighed ved at have en VPN installeret på enhver pc, Mac, iPad, iPhone, Android eller Amazon FireStick.

Bedste VPN for Hong Kong

Bedste VPN’er til Hong Kong – resume 

Her er en kort liste over nogle af de bedste VPN’er, vi tror ville være til gavn for dig i Hong Kong.

  1. ExpressVPN 
  2. NordVPN
  3. IPVanish 
  4. VyprVPN

Internetadgang i Hong Kong

Internetadgang i Hong Kong er næsten overalt tilgængelig via WiFi eller bredbånd takket være GovWiFi-initiativet, der blev lanceret i marts 2008. Det blev grundlagt på grundlag af at omdanne Hong Kong til en trådløs by, hvor Internettet stilles til rådighed for alle dens borgere. Hong Kong giver besøgende og lokale med offentlig internetadgang på caféer, hoteller og offentlig transport. At have stor tilgængelighed på internettet kan imidlertid være risikabelt og farligt for brugerne.

Hvorfor har du brug for en VPN i Hong Kong?

Vi er her for at argumentere ellers. Ser ikke tv hjemmefra en meget tiltrængt luksus? Bør ikke den politiske forbindelse mellem Hong Kong og Kina, hvor undertrykkende onlineovervågning og censurregimer findes, være en bekymring? Lad os se på årsagerne til, at du har brug for en VPN i Hong Kong?

Omgåelse af streamingtjenester

At bo i Hong Kong nægter dig privilegiet at få adgang til kanaler og programmer, der sender dine yndlings shows og film. At være geobegrænset betyder ikke, at de ikke er tilgængelige. En VPN giver dig mulighed for at omgå blokerede streamingtjenester som BT Sport og ITV Hub, uanset hvor du måtte være.

 Bevar privatliv og undgå hackingangreb

Hong Kong, den særlige administrative region (SAR) i Folkerepublikken Kina har meget lidt censur over brugernes onlineaktiviteter. Selv om lovgivningen i Hong Kong er fleksibel, når det gælder ytrings- og pressefrihed, er der nogle, der overvåges på internettet. Privatlivsproblemer er ikke et problem med, at Hong Kong er et separat autonomt område, men processer med at få det genintegreret tilbage i Kina gør spørgsmålet om privatliv snarere tvivlsomt.

Beskyt WiFi-brug

At have offentlig WiFi på hver måde, du vender rundt på, lyder praktisk og nyttigt, men mange sikkerhedsrisici opstår som et resultat af ekstremt høj WiFi-brug. Udstationerede behøver ikke lide overtrædelse af privatlivets fred eller datatyveri på grund af brugen af ​​et tilsyneladende ufarligt offentligt netværk. Der skal træffes nødvendige forholdsregler på vegne af udstationerede for ikke at støde på uheldige hackinghændelser og for at sikre sikker online browsing.

Hvad er de bedste VPN’er for Hong Kong?

ExpressVPN

På trods af at det er den dyreste udbyder, ExpressVPN tilbyder fantastiske tjenester og den bedste 30-dages refusionspolitik. De har servere i Hong Kong såvel som Vietnam, Taiwan og Thailand. Deres hårde kryptering kan ikke overtrædes, hvilket betyder, at privatlivets fred opretholdes på alle niveauer. Tilgængelighed på flere platforme og har fremragende forbindelseshastighed gør ExpressVPN til et godt valg for udstationerede i Hong Kong. For dem, der er interesseret i at vide mere om tjenesten, bør vores ExpressVPN-gennemgang give en dybere indsigt.

NordVPN

NordVPN tilbyder avanceret sikkerhed, komplet privatliv og internetfrihed. Kun med seks servere i Hong Kong, vil expats der, der vælger at bruge NordVPN, drage fordel af deres hurtige forbindelse. De garanterer også adgang til streamingtjenester til rimelige priser, som expats ville synes meget praktisk og overbevisende. Hvis du vil vide mere om udbyderen og hvad du kan forvente, skal du læse gennem vores NordVPN-gennemgang.

IPvanish

IPvanish tilbyder superhurtig hastighed, stærke krypteringer og en pålidelig forbindelse. De har servere i 58 lande, herunder 18 i Hong Kong. En IPvanish VPN er brugervenlig og omkostningseffektiv. Tilføj dertil en 7-dages pengene-tilbage-garanti. IPVanish er den bedste VPN til udstationerede i Hong Kong. Deres service er bestemt værd at overveje, fordi den tilbyder den billigste pris, hvilket betyder, at de risici, du tager med denne udbyder, er slanke. IPVanish har formået at opretholde en service af høj kvalitet i de sidste tre år. Få mere at vide om denne service ved at gå gennem vores IPVanish Review.

VyprVPN

VyprVPN er en brugervenlig udbyder af hård kryptering. De har to tjenester i Hong Kong, og de er den eneste udbyder, der tilbyder en gratis tre-dages prøveperiode, hvilket ville være ideelt til udstationerede. Den eneste ulempe ved denne udbyder er, at brugernes privatliv ikke er helt sikret eller opretholdt. Dette skyldes, at de fører nogle logfiler over deres brugers internetaktivitet. De er dog stadig en god mulighed for at få adgang til blokerede streamingtjenester med en hurtig hastighed. Find ud af mere om VyprVPN ved at læse denne anmeldelse.

VPN-brug i Hong Kong

Spørg igen, hvorfor har udstationerede brug for en VPN i Hong Kong? En VPN kan hjælpe expats med at komme omkring geo-begrænsninger for at se tv. Det kan hjælpe med at beskytte deres privatliv og sikkerhed online. Et virtuelt privat netværk kan også sikre hvert offentligt Wi-Fi-netværk ved at kryptere alle brugeres onlinedata, så ingen af ​​dem bliver brudt eller stjålet. Derfor er en VPN en absolut nødvendighed for expats, periode.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me