Bedste VPN for Indien i 2020 afsløret

Hvad er den bedste VPN for Indien i 2020? Når du er en udstationeret, der bor og arbejder i Indien, vil du helt sikkert blive fristet til at lede efter en måde at indhente de lokale shows, som du er vant til fra dit hjemland. Der tilføjes det faktum, at den indiske regering konstant blokerer for legitime websteder. 


Bedste VPN for Indien

Bedste VPN for Indien

For at omgå disse begrænsninger skal du bruge en virtuel privat netværksudbyder, der har et godt antal servere i dit hjemland. Du kan også drage fordel af at have din identitet beskyttet, og dine foretrukne geobegrænsede websteder blokeres, når du bruger VPN. Tilsvarende står indiske udstationerede i Australien, New Zealand, Storbritannien, Canada eller USA over for mange vanskeligheder, når de prøver at streame deres yndlingsindiske tv-shows og kanaler i udlandet. En VPN kan hjælpe dig med at omgå alle disse geobegrænsninger. Med alt dette er her nogle af top VPN’er til Indien som du kunne overveje.

Bedste VPN til Indien – resume

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. SurfShark
 5. IPVanish
 6. VyprVPN

Begrænsningerne i Indien til trods for ikke at være så strenge, giver dig ikke mulighed for at se kanaler fra udlandet som BBC iPlayer, Netflix US-version eller Hulu. Disse kanaler tilbyder en hel masse god underholdning gennem nogle meget populære tv-shows og film. Der er ingen grund til at gå glip af disse, hvis du har hørt om VPN’er. Brug af dem betyder, at du nemt ville ændre din IP-adresse, gøre din internetidentitet privat og derfor mere sikker.

Bedste VPN for Indien i 2020

Sørg altid for at læse anmeldelserne og kunderne, så du ved, hvad du kan forvente, før du faktisk abonnerer på nogen form for VPN-service. Dette hjælper dig med at danne en oversigt over den type funktioner, hver service tilbyder.

Listen over VPN-tjenester at vælge imellem er ret lang, så det kan være lidt vanskeligt at vælge den, du gerne vil abonnere på. Derfor vil vi give dig en liste over den slags VPN’er, du måske synes værd at være.

ExpressVPN

Det er sandsynligt, at ExpressVPN er en af ​​de bedste udbydere i nærheden af ​​servere i mere end 100 lande inklusive Indien. De tilbyder en høj standard for datakryptering og giver alle deres kunder online anonymitet. De fleste mennesker bruger det på mere end en enhed; deres telefoner, computere, tablets og smarte tv’er.

NordVPN

Når det kommer til et enormt servernetværk, bør NordVPN komme øverst på din liste. Denne VPN tilbyder mere end 5000 servere til kunder, hvilket betyder, at de vil fjerne blokering af begrænsede kanaler med lethed, inklusive amerikanske Netflix. Derudover skiller den sig ud på grund af nogle eksklusive sikkerhedsfunktioner såsom Double VPN og CyberSec. 

Den første videresender dine data gennem to servere i stedet for en. Det har sine op- og nedture, da det fordobler din kryptering (dobbelt sikkerhed), men også sænker din internethastighed endnu mere til gengæld for internetsikkerhed. Den anden ville være CyberSec. En robust teknologi, der beskytter din enhed mod vira, malware og al skadelig software, der kan målrette din enhed, mens du er online. Generelt er NordVPN en troværdig VPN, der skal bruges. Tjek dem ud. Du kan til enhver tid abonnere på NordVPNs gratis prøveversion, hvis du vil teste deres tjenester.

BulletVPN

Som en relativt ny aktør på markedet fortsætter BulletVPN med at tilføje nye servere nu og da til sin nuværende liste over 30 lande, og de er godt på vej til at give etablerede virksomheder et løb for deres penge. Ikke kun det, men denne VPN-udbyder betragtes altid som en af ​​de øverste, når det kommer til sikkerhed.

Denne udbyder kan fjerne blokering af geo-blokerede streamingtjenester fra hele verden. Du kan finde en masse VPN’er, der er i stand til dette, men nogle af dem vil give dig en hård tid med Netflix. Streaming-giganten har fundet en måde at blokere VPN’er på, mens han forsøger at få adgang til sit bibliotek. BulletVPN blandt et par andre er dog stadig i stand til at arbejde omkring disse blokke let.

SurfShark

Surfshark tilbyder avanceret kryptering og ubegrænset data. Du kan streame det indhold, du ønsker, uden at skulle bekymre dig om, at din båndbredde løber tør. Det er en ny VPN på markedet, der kan være en smule alarmerende for nogle brugere. Imidlertid har det givet et navn til sig selv og kan gå head to head med giganterne let for hvad det har at tilbyde.

Foruden sine sikkerhedsprotokoller: OpenVPN og IKEv2 tilbyder denne VPN ubegrænsede samtidige forbindelser. Dette kan være en fantastisk funktion, hvis du vil dele en VPN-forbindelse med hele familien. Desuden, ligesom de andre VPN’er på vores liste, tilbyder Surfshark 24/7 kundesupport, hvis du støder på ulemper.

VyprVPN

Med over 700 servere garanterer VyprVPN sine brugere en lynhurtig forbindelse, der muliggør sikker og anonym internetbrug. Servere er også godt fordelt i USA, Hong Kong, England og Indien.

IPVanish

400 + -serverne er der for at sikre, at du altid har den hurtigste forbindelse i forhold til, uanset hvor du måtte være, og den type indhold, du vil se. Når du er tilmeldt IPVanish, er du velkommen til at teste indhold fra USA, Storbritannien, Canada, Frankrig og endda Australien.

StrongVPN

På trods af at du ikke har nogen servere i Indien, giver 44 StrongVPN dig mulighed for altid at opretholde en forbindelse, der er pålidelig, hurtig og sikker. Du kan også vælge fra en sund liste over VPN-protokoller som PPTP, L2TP / IPSec og OpenVPN.

SaferVPN

Denne udbyder tilbyder kunderne en nem at bruge VPN-klient, og dens 150+ servere giver et bredt udvalg af webstedsindhold og -kanaler at vælge imellem. SaferVPN opbevarer heller ikke logfiler og understøtter den slags protokoller, du har brug for for at være sikker og forblive anonym.

HideMyAss

Dette er en af ​​markedslederne inden for VPN-branchen. Nogle af HMAs mest værdsatte funktioner er det kundeserviceteam, de har. Meget professionel, veluddannet og altid på vagt for at hjælpe dig med alt hvad du ikke er sikker på og besvare alle dine spørgsmål.

Privat internetadgang

Fyrene fra PIA kan prale af omkring 4000 servere spredt over 24 lande, og en forsikring om, at din internet browsing vil være privat og sikker, uden at nogen aflytter dig. Serverne er spredt rundt i USA, Storbritannien, Kina, Rusland og en række andre lande. En konto med disse fyre giver dig mulighed for at linke op til 5 enheder med deres service, hvilket betyder, at du kan tilslutte din telefon, tablet, Smart TV eller endda din spilkonsol.

Kanaler, du kan fjerne blokering ved hjælp af VPN i Indien

Når du er i Indien, kan du bruge en VPN til at få adgang til geobegrænset indhold i USA, Storbritannien, Canada, Australien og andre steder i udlandet. Her er vores top valg.

 • Amerikansk Netflix
 • Amerikanske Amazon Prime
 • Sky GO
 • BBC iPlayer
 • ITV
 • HBO GO
 • Hulu

Indiske kanaler, du kan fjerne blokering af med VPN

Indiske udstationerede, der bor uden for deres hjemland, kan med lethed benytte sig af deres lokale kanaler. Du kan bogstaveligt talt fjerne blokeringen af ​​følgende med et tryk på en knap:

 • Hotstar
 • Star Sports
 • Voot
 • Jio TV
 • Ditto TV
 • Yupp TV
 • Ozee
 • SonyLiv

Indiens begrænsninger på internetbrug

Myndighederne i Indien kommer ikke rigtig ud for aktivt at overvåge brugen af ​​Internettet. De har imidlertid evnen til at blokere for enhver anvendelse af ikt, der ville blive betragtet som stødende for regeringen. Dette kan f.eks. Gøres ved at lukke netværket. En sag, hvor dette faktisk skete, var i september 2014, hvor muslimer og hinduer var involveret i et alvorligt sammenstød, der så politiet nødt til at gribe ind. For at sætte det i ro beordrede politiet et forbud mod alle 2G-, 3G-SMS- og MMS-tjenester i et stykke tid.

Indholdsbegrænsninger

Regeringen har myndighed ved lov (informationsteknologiregler / blokeringsregler) til at pålægge, at et agentur blokerer enhver adgang til onlineoplysninger, hvis det på en eller anden måde påvirker:

 • Statens sikkerhed
 • suverænitet & Indiens integritet
 • Indiske forsvarssystemer
 • Diplomatiske forhold

Indiske domstole har også tilladelse til at blokere internetindhold uden at søge tilladelse fra regeringen.

Eksempler på perioder, hvor den indiske regering blokerede nogle websteder var mellem juni 2014 og maj 2015, hvor Google og Vimeo var emnerne af interesse. Senest resulterede en piratkopieret blokade i 2.650 websteder, herunder Archive.org og Weebly, der blev blokeret i Indien.

Konklusion om Bedste VPN for Indien

Den indiske regering er mere eller mindre uforudsigelig, når det gælder internetcensur. Du vågner muligvis op og finder et forbud pålagt et websted, som du ikke ville synes, fortjente det, og der er ikke meget, du kan gøre som forbruger af det websteds indhold. For at forblive på den sikre side skal du få en pålidelig VPN-udbyder og tage kontrol over, hvad du kan eller ikke kan gøre, mens du er på Internettet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map