Bedste VPN for Indonesien

Hvad er “Bedste VPN for Indonesien”? Indonesien er tilfældigvis en af ​​de mest rejste destinationer i verden og er berømt for destinationer som Jakarta & Bali, såvel som deres mange eksotiske øer. Hvis du tilfældigvis er en turist, der flyver der for ferie, eller hvis du er en amerikansk, britisk eller australsk udlænding, der arbejder der i en længere periode, vil du sandsynligvis være i stand til at indhente det, der sker derhjemme. Du har måske svært ved at gøre dette, da der er et antal steder og kanaler, der begrænser adgangen fra folk, der tilfældigvis befinder sig uden for deres land. Dertil tilføjes det høje regeringscensur, der pålægges forskellige online-websteder og apps, og du vil helt sikkert føle, at din browseroplevelse er meget begrænset. 

Bedste VPN for Indonesien

Bedste VPN for Indonesien

Brug VPN til at fjerne blokering af geoblokerede websteder i Indonesien

For at få adgang til dine favoritwebsteder og kanaler skal du bruge en løsning, der er i stand til at skjule din nuværende placering, og der er ingen bedre end en VPN. En VPN-service maskerer din forbindelse ved at forbinde dig til en ekstern server og sikrer den også gennem kryptering. På denne måde har du adgang til dit yndlingsindhold, ikke kun fra Indonesien, men hvor som helst andre steder i verden, du måske er. En VPN giver dig også mulighed for det omgå enhver blokering af indonesiske internetudbydere såsom Biznet, IndiHome, MNC Play Media, og MyRepublic har indført for at forhindre dig i at få adgang til bestemte websteder.

De bedste VPN’er for Indonesien

I denne gennemgang skal vi se på, hvad de bedste VPN’er for Indonesien er, så du er i stand til at omgå de forskellige begrænsninger, som deres regering vides at have på plads.

1. ExpressVPN – Bedste VPN for Indonesien

Fordele

 • Forbindelsen er sikret gennem 256-bit kryptering.
 • Forskellige betalingsmetoder + anonym betaling.
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti.
 • Velbyggede apps, let at bruge.
 • Ubegrænset skifte af servere.
 • Ubegrænset båndbredde

Ulemper

 • Lidt dyrt.
 • Ingen telefonsupport.

Ikke mange andre VPN-tjenester kommer endda tæt på kvaliteten af ​​den service, du kommer til at få fra en så fantastisk stjernetjeneste ExpressVPN. De er meget kendt for deres dygtige kundeplejeteam, hvis medlemmer altid er klar til at hjælpe dig på ethvert tidspunkt af dagen, hvis du støder på et problem, du ikke selv er i stand til at løse. Deres sikkerhed er også helt i top, og du får brug for dette, hvis du planlægger at udføre en masse af dit arbejde ved hjælp af offentlige Wi-Fi-forbindelser fra hoteller, restauranter og caféer. Med servere til stede i Malaysia, Singapore og Filippinerne er du sikker på en pålidelig forbindelse gennem alle. Deres servernetværk er til stede i over 90 lande, så du er i stand til at oprette forbindelse via begrænsede websteder ikke kun fra dit hjemland, men fra en masse andre regioner i verden. Deres software er også godt bygget med understøttelse af enheder, der kører på platforme som Windows, Android, Mac, PC og iOS. Det eneste, vi tror, ​​brugere kan kramme om, er den pris, du skal betale for abonnement. Selvom det er lidt dyrere end de fleste, vil vi opfordre brugerne til først at prøve det under deres 30 dages pengene-tilbage-garanti, før de abonnerer.

2. IPVanish

Fordele

 • 60000+ IP-adresser.
 • 750+ servere i mere end 60 lande.
 • 7 dages pengene tilbage-garanti.
 • 5 samtidige forbindelser.

Ulemper

 • Ingen live chat.
 • Ingen støtte til amerikansk Netflix.
 • Ingen støtte til TOR.

IPVanish har en loyal følge hovedsageligt på grund af deres høje serverhastigheder, og dette er vigtigt, især hvis du planlægger at streame nyheder, live udsendelser eller sportsbegivenheder fra din yndlingskanal eller -site. De høje serverhastigheder får også downloads til at ske hurtigere, og vær opmærksom på, at dette er på trods af de høje sikkerhedsniveauer, som tjenesten har indført. Den software, som brugerne får glæde af, er førsteklasses, da den indeholder support til alle de mest anvendte platforme, inklusive Windows, Mac, iOS, Android og Linux. Deres servernetværk er også ret imponerende, med mere end 850 af dem beliggende i over 60 lande. IPVanish-brugere loves også, at ingen af ​​deres browserhistorik vil blive gemt af tjenesten, og dette eksemplificeres gennem deres politik uden logs. Med hensyn til sikkerhed tilbyder IPVanish PPTP, L2TP og OpenVPN som de valgte protokoller, alle sikkerhedskopieret af en 256-bit AES-kryptering. Et aspekt, der adskiller dem fra andre udbydere er, at de kun tilbyder 7 gratis brugsdage for potentielle kunder til at beslutte, om dette er den service, de skal.

3. StrongVPN

Fordele

 • Nul-log-politik.
 • 660 servere i 24 lande.
 • 256-bit AES-kryptering.
 • Responsiv kundeservice.
 • Forbløffende støtte.

Ulemper

 • Forældet grafisk interface.
 • Baseret i USA.

Afvikling af vores liste er en udbyder, der langsomt får fremtrædende rolle i VPN-verdenen, med servere spredt over 24 lande og tæller. StrongVPN er kendt for deres 2048-bit-kryptering, som holder de fleste af deres brugere væk fra alle, der håber at hacke gennem deres enheder og stjæle deres information. Alle de store VPN-protokoller, som du kunne forvente at finde fra en ydelse, der fungerer godt, er inkluderet, og deres hastighed muliggør uafbrudt HD-visning. Et dedikeret kundesupport-team giver dem også mulighed for at svare hurtigt på brugerforespørgsler og tilbyde stærke løsninger, når de løser problemer. Deres betalingsmetoder er også forskellige, og de accepterer betalinger foretaget via Bitcoins for brugere, der gerne vil bevare deres privatliv. Deres apps & software har stærk støtte til enheder, der kører på forskellige platforme, så alle, der bruger Windows, iOS, Mac, PC, Linux eller Android, skal være i stand til at køre deres software uden problemer. Du kan danne en bedre mening om tjenesten, hvis du overtager deres 5 dages pengene-tilbage-garanti og selv bruger tjenesten i et stykke tid.

Konklusion om den bedste VPN for Indonesien

Brugere, der sandsynligvis begynder med VPN’er, kan synes det er lidt vanskeligt at vælge en bestemt tjeneste ved første forsøg, så vi håber, at det er den slags brugere, der får at læse gennem denne retningslinje og træffe en informeret beslutning. Vi er også opmærksomme på, at mange mennesker har været kendt for at abonnere på en udbyder og uddele deres penge, selv før de tog sig tid til at se, hvor godt tjenesten fungerer først gennem deres gratis prøvetjeneste eller deres pengene-tilbage-garanti. Dette er en forkert tilgang, da du muligvis kan miste penge efter at have opdaget, at du ikke engang kan lide tjenesten. Se altid efter muligheder for at teste din udbyder, før du betaler for abonnement.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me