Bedste VPN for Iran

Hvad er den bedste VPN til at bruge, mens du er i Den Islamiske Republik Iran (جمهوری اسلامی ایران)? Iran er kendt som et land, hvis regering er meget streng med hensyn til indholdet, som dens folk kan få adgang til, og som et resultat er der en masse ellers populære websteder, som dens borgere ikke kan logge på. Antallet af websteder, der ikke kan nås, er temmelig stort og udgør omkring 50% af de 500 mest populære websteder, inklusive Youtube og Facebook. Det vil også være ret vanskeligt at blive informeret gennem lige-skyde nyhedskilder, da regeringen også ønsker at have kontrol over den slags information, der får spredt sig rundt i landet. Niveauet af censur, der opleves i landet, er et af de højeste i verden, så der er en meget lav grænse for, hvad du kan få adgang til, når du er i landet. Den ene måde, du vil være i stand til at sikre, at du stadig opretholder ubegrænset adgang til Internettet i Iran, er at få et VPN-abonnement.

Bedste VPN for Iran

Bedste VPN for Iran

Hvorfor du har brug for en VPN i Iran

Med den fortsatte årvågenhed for den iranske stat, vil det være meget vanskeligt for dig at få adgang til alle nyhedskilder, underholdningssider og live streaming-kanaler, når du lander ind i landet, og dette kan virkelig holde sig ude af løkken med hensyn til hvad der sker over hele verden. At gå videre og logge ind på disse sider kan vise sig at være katastrofalt for dig, især hvis du ikke bruger en sikker forbindelse. Din IP-adresse kan blive sortlistet, og i mere alvorlige sager kan du endda blive retsforfulgt for overtrædelse af loven.

Bedste VPN’er til Iran – Vores Top 3 valg

Alle disse scenarier kan undgås, men kun hvis du vælger at stole på en troværdig VPN-service for at kryptere din forbindelse. I denne retningslinje vil vi se på de mest pålidelige VPN-tjenester, du kan stole på for en pålidelig forbindelse, så du har en god idé om, hvad der er de bedste VPN-tjenester for Iran.

1. ExpressVPN – vores bedste anbefaling

ExpressVPN kommer først på vores liste som vores topanbefaling, hovedsageligt fordi ingen anden VPN-udbyder (som vi er stødt på) har været i stand til at matche deres servicekvalitet. Deres service er førsteklasses, og deres kundeplejeteam er altid til rådighed for at hjælpe dig, hvis du støder på noget, du ikke er i stand til at løse selv. En forbindelse, der er beskyttet af deres 256-bit SSL-krypteringstjeneste, vil sikre, at ingen er i stand til at aflyse hvad du måtte være op til online, hvilket betyder, at enhver iransk internetudbyder, der ønsker at spionere efter dine aktiviteter, bliver meget skuffet.   

ExpressVPNs servernetværk er stort nok til at sikre, at du ikke er tvunget til at vente på, at nogen gratis servere får forbindelse, da du altid kan finde et gratis slot. Tjenesten tilbyder også potentielle kunder valget om at teste dem ud, før de tilmelder sig dem, og det gøres gennem deres 30-dages pengene-tilbage-garantier. Hvis du tilmelder dig og endda henviser til en ven, der tilfældigvis tilmelder dig, ender begge to med en måned gratis brug.

2. IPVanish

IPVanish er en anden top-shelf VPN-udbyder, der gør sit bedste for at sikre, at kunderne kun oplever det højeste niveau af sikkerhed. Dets servernetværk er ret imponerende med over 850 servere, der er spredt over mere end 60 lande i verden. Tjenesten understøtter også fildeling via P2P samt support til alle de populære VPN-protokoller. Dette betyder, at du let kan torrentere alle dine store filer & mapper gennem deres netværk uden hæmninger. Med IPVanish er du også sikret nul logning, hvor ingen af ​​dets brugeroplysninger er registreret, på trods af at de har base i USA. IPVanish er især populær for sin kundesupport, hvor brugerne er garanteret assistance uanset tidspunkt på dagen eller natten, de når ud.

Med en pengene-tilbage-garantiperiode, der kun varer 7 dage, vil potentielle kunder blive tvunget til at drage mest muligt ud af tilbuddet og teste alle de elementer, der er vigtige for deres brug. For at du er sikret fuld anonymitet tilbyder tjenesten op til 10.000 IP’er for kunder at vælge imellem og giver dem også mulighed for at udveksle dem, da de tilbyder ubegrænset serverskift.

3. NordVPN

Hvis du ikke er for sikker på, om du vælger ExpressVPN eller IPVanish, anbefaler vi, at du overvejer det NordVPN. Med tilladelse fra at have sin base i Panama, er alle sine kunder sikre på, at ingen regeringsmyndighed kommer til at banke på sine døre og bede om brugerregistre, da regionen ikke er en del af nogen jurisdiktion for datalagring. Tjenesten er også blandt de få, der understøtter forbindelsen til op til 5 samtidige enheder, hvilket betyder, at du får mindre brug af din krypteringstjeneste sammenlignet med det beløb, du vil bruge til andre tjenester. Deres servernetværk er også ret imponerende. De har mere end 3000 servere placeret i mere end 60 lande, og dette gør dem til en service, der har en af ​​de mest udbredte servere på markedet. For optimeret sikkerhed inkluderer tjenesten også en automatisk dræbskontakt samt beskyttelse mod DNS-lækage.

NordVPN har også en meget interessant prøvepakke, hvor de giver potentielle kunder mulighed for at prøve deres service gratis, men kun i cirka 3 dage. Hvis du derefter beslutter, at du stadig vil fortsætte med at teste tjenesten, kan du stadig vælge deres 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Bedste VPN for Iran i 2018 – Konklusion

Vi har gjort vores del i at dissekere den slags service, du skulle forvente af tre VPN-tjenester, så nu er det overladt til dig at beslutte, hvilken udbyder du tror bedst tilfredsstiller dine sikkerhedsbehov.

Der er ingen mening i at risikere din frihed ved at gå videre til websteder og kanaler, der allerede er forbudt af de iranske myndigheder. Den bedste fremgangsmåde at tage er at abonnere under en af ​​de tre bedste Iran VPN-tjenester, vi har nævnt, og du vil være garanteret fuld beskyttelse, når du bruger internettet i Iran.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me