Bedste VPN for Kina – gennemgang af 2020

Hvad er bedste Kina VPN i 2020? Hvis du planlægger at rejse til Kina, skal du bestemt sætte VPN på din opgaveliste, inden du går på det fly. I Kina pålægger regeringen tungt censur og restriktioner på de websteder, du har adgang til online, ellers kendt som ‘Den store firewall’. Websteder som Facebook, Twitter, Instagram, Gmail, Youtube, og endda Google er alle blokeret i Kina, et ret kulturelt chok for udstationerede fra USA, England, Australien, Tyskland eller Frankrig. Derfor har du brug for en VPN til omgå disse begrænsninger og fjern blokering af de websteder, du ønsker, i Kina. VPN giver dig også adgang til geo-blokerede kanaler som Netflix, Hulu, eller BBC iPlayer i Kina. Læs følgende informationsguide på bedste VPN for Kina i 2020.


Bedste Kina VPN 2017 til at omgå Great Firewall

Bedste Kina VPN 2020 til at omgå den store firewall

Bedste VPN for Kina – indholdsindeks

 • Bedste VPN for Kina
 • Hvad er en VPN?
 • Er VPN Legal i Kina?
 • Hvordan hjælper en VPN mig?
 • Sådan konfigureres en VPN?
 • Bedste VPN til China Review
  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. BulletVPN
  4. SurfShark
 • Hvornår skal du bruge en VPN?
 • Sådan fjernes blokeringen af ​​websteder i Kina?
 • Top 10 websteder blokeret i Kina
 • Bedste VPN for Kina – konklusionen

Bedste VPN for Kina

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. SurfShark
 5. IPVanish
 6. VyprVPN

Hvad er en VPN? Bedste VPN til Kina i 2020

VPN er forkortelse med ‘Virtuelt privat netværk’. Opsætning af en VPN-forbindelse på din enhed giver dig mulighed for at sende din internetforbindelse via en sikker tunnel at krypterer al din trafik. Denne proces forhindrer, at offentlige myndigheder eller hackere aflytter på din online aktivitet og på sin side kompromittere dine private data. VPN giver dig i det væsentlige mulighed for at få en ekstra lag med privatliv og sikkerhed, der beskytter dine e-mails, adgangskoder, beskeder, såvel som online bankkonti. Husk, at VPN er fuldstændig legitim og bruges af virksomheder over hele kloden.

Pålidelige VPN-tjenester kan koste mellem 6 og 9 dollars om måneden. Du får dybest set det, du betaler for. En dyrere VPN-udbyder ligesom ExpressVPN tilbyder flere VPN-servere og højere hastigheder. De har også meget lydhør kundesupport, noget du skal overveje, når du rejser i udlandet. Kina er begyndt at forbyde uautoriserede VPN-tjenester.

Vi overvåger kontinuerligt VPN’er for at se hvilke der virkelig fungerer i Kina. Her er top VPN-udbydere i Kina i 2020. Vi taler om dem i detaljer senere i denne anmeldelse. For nu skal du kigge kort på hver eneste af dem.

Er VPN i Kina ulovligt?

Det er faktisk ulovligt at drive en VPN-virksomhed i Kina. Der er dog ingen regulering, der forhindrer enkeltpersoner i at bruge en oversøisk VPN. Hvorvidt en VPN kan betragtes som lovlig eller ej i Kina, afhænger virkelig af, hvad du gør, når du opretter forbindelse til en VPN-server. Så længe du bruger VPN til at fjerne blokering af websteder, der er geo-blokerede, såsom Hulu, HBO Go eller Amazon Prime, bryder du grundlæggende ingen love. Men hvis du agter at sprede politiske budskaber, kan du komme i problemer. Den kinesiske regering har faktisk blokeret nogle globale VPN-tjenester. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige VPN, der skal bruges i Kina.

Hvordan hjælper VPN mig i Kina?

Ved oprette forbindelse til en VPN-server beliggende uden for Kina, du kommer til ændre din kinesiske IP-adresse. Med andre ord giver forbindelse til en amerikansk VPN-server dig en amerikansk IP-adresse. Dette gør det muligt for dig fjern blokering af Facebook, Youtube, Gmail, Twitter, Netflix, og alle andre websteder, du normalt har adgang til hjemme, men er forbudt i Kina.

Hvordan opretter jeg en VPN-forbindelse?

Du kan konfigurere VPN manuelt via din computers netværksindstilling. Dog downloader og installerer en VPN-applikation til din pc, Mac, iPhone, iPad eller Android gør installationsprocessen meget lettere. Du kan få VPN-appen fra den VPN-udbyder, du tilmeldte dig. De fleste VPN-udbydere tilbyder også deres apps i Google Play Store såvel som i Apples App Store. At anbefale VPN-appen, inden de rejser til Kina, anbefales stærkt. Når du har installeret appen, skal du bare logge ind med dit brugernavn og din adgangskode, som din VPN-udbyder har leveret til dig. Endelig skal du vælge den VPN-server, du vil oprette forbindelse til.

Bedste Kina VPN 2020 til at omgå den store firewall

Der er flere aspekter, du skal overveje, før du vælger hvilken VPN-udbyder, du skal tilmelde dig. Der er gratis VPN’er derude, men jeg vil ikke anbefale at bruge dem.

Mest gratis VPN-udbydere sætter en grænse for den mængde data, du kan hente. Da de er frie, er der helt sikkert mange brugere, der er tilsluttet deres VPN-servere, hvilket gør disse servere meget langsommere og dermed praktisk taget ubrugelige til online streaming. I nogle tilfælde narrer gratis VPN-udbydere dig til at downloade malware til din enhed. Brug kun betroede VPN-udbydere. Derfor vil jeg gennemgå 4 af de øverste VPN’er, der faktisk fungerer i Kina. Her er de.

ExpressVPN

Lad os først starte med en af ​​mine favoritter, ExpressVPN. Jeg prøver ikke at være partisk her, men denne VPN har nået det til toppen af ​​listen baseret på de anmeldelser, den har fået gennem årene. Du nominerer ikke en VPN-udbyder til at være på toppen af ​​branchen, hvis den ikke er kvalificeret nok.

Denne robuste service kan prale af et enormt servernetværk, der dækker over 94 lande over hele verden. Det betyder, at omgå geo-restriktioner er børns spil for denne VPN-udbyder. Det er en af ​​de få derude, der kan omgå Netflix’s VPN-blokke. Det er ret legit. En masse VPN-udbydere har ikke adgang til amerikanske Netflix som Tunnelbear og andre.

Når du abonnerer på deres tjeneste, kan du drage fordel af en VPN-forbindelse på 3 enheder på én gang. Det er en temmelig god funktion i betragtning af ExpressVPN har klienter på de fleste operativsystemer, herunder iOS, PC, Mac og Android.

NordVPN

At være nummer to på vores liste betyder ikke, at det er mindre vigtigt end ExpressVPN. Hver VPN-udbyder har visse funktioner, der varierer afhængigt af forbrugerens behov. NordVPN, fx fokuserer mere på sikkerhed. Det er ikke alt, selvom de lande, det dækker, er mindre end ExpressVPN, har tjenesten mere end 5000 servere i 60+ lande.

Hvis du allerede er en abonnent, vil du være vidne til nogle dråber i din forbindelseshastighed. Det skyldes nogle upålidelige servere, som NordVPN har. Men med tiden var det i stand til at løse dette problem. Når du tilmelder dig deres tjenester, kan du dele en forbindelse på 6 samtidige enheder. Det er mere end nok til at sikre din familie og vennes platforme.

En mere vigtig funktion er deres Smart DNS-funktion. Det går under navnet SmartPlay, og det er i stand til at låse hundredevis af kanaler over hele verden ved blot at ændre nogle DNS-indstillinger på din enhed. Dog ofrer du VPN’s sikkerhedsfunktioner i processen. Hvis du er en ivrig streamer, foreslår jeg, at du går efter Smart DNS.

BulletVPN

Når vi taler om de bedste VPN’er til Kina, er vi ligeglad med deres servernetværk. Vi vil bare have en service, der fungerer inden for disse vægge. Godt, BulletVPN er stadig lille sammenlignet med den anden, men i det mindste var det muligt at omgå Great Firewall.

Denne VPN har servere i 30 lande, hvilket ikke er så stort, hvis jeg måske siger. Det har dog stadig de bedste sikkerhedsfunktioner, som enhver bruger kan ønske sig. Tjenesten er ganske overkommelig og tilføjer en Smart DNS-funktion til abonnenter. Du kan bruge BulletVPN på 3 enheder under en konto og drage fordel af over-the-top sikkerhedsprotokoller såsom PPTP, L2TP, OpenVPN, IKEv1 og IKEv2.

Desuden opretholder BulletVPN ikke poster over brugernes information og aktiviteter, det er det, vi gerne refererer til som en politik, der ikke er log-ind. Dette betyder, at hvis regeringen bad om oplysninger om dig og de websteder, du har besøgt, har VPN intet at give til gengæld. Det er en temmelig god funktion at overveje, at Kina er et af de mest censurerede lande i verden.

SurfShark

SurfShark er ret ny på scenen, men det tilbyder et anstændigt servernetværk til sikkerhedskopiering af sin service. Du kan bruge flere end 500 servere i 50 lande. Det inkluderer regioner i Amerika, Europa, Asien-Stillehavet, Mellemøsten og Afrika. Du finder et stort antal servere, der dækker Europa. Asien er dog ikke så udstyret som Amerika og Europa.

Bortset fra deres oprindelige app, der er kompatibel med næsten alle operativsystemer, tilbyder SurfShark Chrome- og Firefox-browserudvidelser til en lettere tilgang. Lad os tale om hovedfokuset for denne VPN-udbyder, det er ubegrænsede samtidige forbindelser. Ingen af ​​VPN’erne, jeg er opmærksomme på, leverer en sådan funktion. Jeg mener, du kan give din konto væk til alle dine venner og familie, så de kan drage fordel af en VPN-forbindelse.

Du kan synes dette er alarmerende, da SurfShark er baseret på De Britiske Jomfruøer. Denne region er et af 14 territorier under Det Forenede Kongeriges jurisdiktion og suverænitet. Det holder dog ingen logfiler, som flere rapporter har anført. Det betyder, at regeringen ikke finder noget, du har gjort online, da der ikke er noget at præsentere i første omgang.

Hvornår skal jeg oprette VPN?

Jeg vil kraftigt foreslå det tilmelding hos en VPN-udbyder, før de rejser til Kina. Der er flere grunde til det. For det første vil du være i stand til at indstille det hele og kontrollere, at det fungerer, før du forlader. Derfor kan du få det fra dit sind. Du bør også overveje det faktum, at Google Play Store er blokeret i Kina såvel. Det betyder, at du muligvis ikke er i stand til det download VPN-appen til din Android Smartphone, hvis du allerede er i Kina. En anden grund til, hvorfor man får en VPN, før man ankommer til Kina.

Tips og tricks til at fjerne blokering af websteder i Kina

Mens du bor på a hotel, lufthavn eller restaurant, sørger for, at du er tilsluttet VPN. Offentlige steder som disse, især dem, der tilbyder gratis WiFi hotspots, har tendens til at være hackers haver. En VPN-forbindelse kan beskytte din enhed mod at blive hacket ind.

Til sidst skal du huske at oprette forbindelse til en VPN-server i et område, hvor det websted, du prøver at få adgang til, ikke er blokeret. Sociale websteder som Facebook, Google+, Yahoo, Instagram, og Twitter findes mest overalt i verden. Dog streame kanaler som Youtube, Netflix, Hulu, HBO Go, BBC iPlayer, eller Sky Go er geo-blokeret dvs. kun tilgængelig i visse lande.

Top 10 websteder, der er forbudt i Kina – Bedste Kina VPN 2020 til at omgå den store firewall

 • Netflix
 • Facebook
 • Gmail
 • Google
 • Youtube
 • Twitter
 • Instagram
 • BBC
 • Dropbox
 • Yahoo

Bedste Kina VPN 2020 til at omgå den store firewall

Som du kan se fra listen ovenfor, er de fleste af de websteder, du normalt har adgang til på daglig basis, forbudt i Kina. Ved brug af VPN giver dig en løsning, som gør det muligt for dig omgå censur pålagt af den kinesiske Great Firewall og fjern blokering af dine foretrukne websteder i Kina. VPN hjælper dig også med at beskytte alle dine private oplysninger, når du bor på hoteller, restauranter, lufthavne eller andre offentlige steder, uanset om du er hjemme eller i udlandet. Hvad synes du om vores bedste Kina VPN for 2020-liste ovenfor? Har du brugt nogen af ​​de VPN-tjenester, vi har foreslået? Del din oplevelse nedenfor.

Gemme

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map