Bedste VPN for Minecraft i 2020

Hvad er bedste VPN til Minecraft fra 2020? Hvorfor skulle jeg have brug for en VPN til Minecraft i første omgang? Minecraft er let et af de mest vanedannende spil, du nogensinde sandsynligvis vil støde på Internettet. Det er den slags spil, der giver dig mulighed for at opbygge noget uden et påkrævet sæt retningslinjer eller spilmål, som burde være opfyldt, for at du skal hoppe videre til næste niveau. Det betyder, at du er fri til at gøre, hvad du vil og opbygge, hvad du har lyst til gennem din fantasi. Det er endnu mere spændende at spille spillet i multiplayertilstand, da du går sammen med en ven og går i gang med en mission, du vælger. Skift til multiplayer-indstilling kræver dog, at du har en internetforbindelse.


Bedste VPN for Minecraft i 2018

Bedste VPN for Minecraft i 2020

Hvorfor Minecraft bliver blokeret

På grund af det vanedannende karakter af dette enkle spil, finder de fleste brugere sig selv til at spille det på skolen eller på arbejdspladsen i stedet for at fokusere på, hvad de har brug for at gøre, og dette sænker virkelig deres produktivitetsniveau. For at håndtere dette placerer de fleste institutioner blokke, der er beregnet til at begrænse adgangen til spillet og hjælpe folk med at fokusere mere på det arbejde, de har brug for for at få gjort.

Det er interessant nok, at Minecraft har vist sig at være yderst nyttigt, især som et uddannelsesværktøj, da et voksende antal institutioner bruger det til at undervise i en lang række fag. Det bruges også til at udvikle kreativitet blandt børn og til at tilskynde dem til at være mere nysgerrige efter deres omgivelser.

Hvis du tilfældigvis vil spille spillet, men ikke kan skyldes de blokke, der er indført af den institution, du er i, skal du abonnere på en troværdig VPN-service. Ved hjælp af en VPN kan du arbejde omkring eventuelle begrænsninger og genvinde adgangen til det websted eller den kanal, du gerne vil besøge.

At spille Minecraft i multiplayer-tilstand kræver, at du har din helt egen server. Den ene risiko, der følger med denne betingelse, er, at du derefter vil være mere åben for DDoS-angreb fra tredjepart, og angrebene fungerer ved at oversvømme din server med forbindelsesanmodninger og senere få den til at gå ned.

En lang række VPN-udbydere på det nuværende marked giver beskyttelse mod DDoS-angreb, så efter at du abonnerer på en, skulle du virkelig ikke have så meget at bekymre dig om.

En anden ting, som de fleste spillere sandsynligvis vil møde, er IP-adresseforbud. Dette er den type begrænsninger, der udstedes af serveradministratorerne, og de udstedes normalt som straf for uacceptabel opførsel.

Da en VPN-tjeneste giver dig mulighed for at ændre din IP-adresse, skal du være i stand til at omgå denne slags begrænsninger, da alt hvad du skal gøre er at oprette forbindelse til en anden server med en anden IP-adresse.

Fjernelse af Minecraft

Nu hvor du kender en række af årsagerne, der kan gøre Minecraft vanskeligere at få adgang til, vil vi undersøge, hvordan en VPN-tjeneste præcist fungerer for at fjerne blokering af spillet.

Normalt opfyldes en brugers anmodning om at oprette forbindelse til internettet af serverens internetudbydere, og deres trafik passerer også gennem dem. Når du har konfigureret en VPN-forbindelse, kan du kontrollere, hvilken server du får forbindelse til, og også få din trafik gennem denne server. Dertil kommer, at ved hjælp af en VPN kan din trafik krypteres.

Dette gør det vanskeligt for nogen at dechiffrere den type websteder eller kanaler, du har adgang til. Selv din internetudbyder kan ikke spionere på dig. Derfor ved de ikke, om du spiller Minecraft eller ej. 

Bedste VPN for Minecraft i 2020

Som nævnt før er VPN-markedet i dag temmelig overfyldt, med udbydere, der tilbyder en bred vifte af tjenester at vælge imellem. Der er endda tjenester, der findes, hvor du ikke debiterer noget for VPN-tjenesten.

Vi anbefaler, at du holder dig væk fra sådan, fordi du bliver bombarderet med en masse annoncer, og du får også solgt din trafik til tredjepart. Dette er en alvorlig invasion af dit privatliv, og du ønsker ikke rigtig at have folk, du ikke engang kender, har en anelse om dine online aktiviteter.

Med alt dette i tankerne har vi forsøgt at komme med en liste over VPN-tjenester, der helt sikkert har din trafik skjult, og dine online aktiviteter godt beskyttet. Her er vores top VPN til Minecraft-anbefalinger.

1. ExpressVPN

ExpressVPN er kendt for at være en af ​​de bedste VPN-udbydere i branchen, og dette tilskrives hovedsageligt deres høje servicekvalitet og deres lydhør og veluddannede kundeservice.

Tjenesten har en stærk tilstedeværelse i mere end 94 lande med et servernetværk, der er langt over 1500 servere. I lighed med andre top VPN-tjenesteudbydere tilbyder ExpressVPN stærke sikkerhedsforanstaltninger, såsom AES-256 bit-kryptering og support til alle de store VPN-protokoller, såsom OpenVPN og PPTP.

Tjenesten har apps, der giver dig mulighed for at køre den på din Apple-, Mac-, Android- eller Linux-enhed, og et stort plus er, at det er foretaget med den første gang brugeren har i tankerne. ExpressVPN har også en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

2. NordVPN

NordVPN er en anden veletableret VPN-service, der er populær blandt online-spillere. Nogle af de funktioner, der er unikke for udbyderen, inkluderer dens dobbelte krypteringstjeneste, hvor din forbindelse gennemgår to lag beskyttelse, og også dens kapacitet til at understøtte op til 6 samtidige forbindelser. Dens dobbelt VPN-funktion sikrer, at du kan omgå alle begrænsninger, der er oprettet for at forhindre dig i at spille Minecraft. Sikkerhed er også militær kvalitet, og tjenesten tilbyder AES-256 bit-kryptering. NordVPN tilbyder også en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

3. VyprVPN

At lukke vores liste er VyprVPN, en service, der er på forkant med teknologiske fremskridt. Deres kamæleonfunktion blander f.eks. OpenVPN-pakkemetadata for at sikre, at den ikke kan genkendes gennem Deep Packet Inspection. Dette betyder, at VyprVPN er en af ​​de mest pålidelige tjenester, du kan abonnere på, hvis du planlægger at arbejde omkring begrænsninger i lande som Syrien, Kina, Rusland, Thailand og Iran. Tjenesten har mere end 700 servere spredt over 64 lande og en app, der understøtter din enhed, uanset om du kører Android, Linux, Mac eller iOS. Tjenesten tilbyder også en 30-dages pengene-tilbage-garanti, der giver dig mulighed for at prøve prøven og beslutte, om du vil tilmelde dig eller ej.

Konklusion om den bedste Minecraft VPN for 2020

De tre VPN-tjenester, vi har nævnt frem for alt, sikrer, at du kommer til at spille Minecraft uden bekymring for sikkerhed. For den bedste service er ExpressVPN en VPN, du i det mindste burde prøve. Deres kundeserviceteam er ret pålidelige og har medlemmer, der er mere end villige til at hjælpe dig i tilfælde af, at du sidder fast med hvad som helst problem.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map