Bedste VPN for New Jersey

Planlægger du snart at besøge Garden State? Før du lander i New Jersey, skal du dog være opmærksom på internetsituationen i staten og landet som helhed. Læs videre for at finde ud af, hvorfor du skulle gøre det Brug en VPN i New Jersey, og hvilke VPN’er du skal overveje at få.

Bedste VPN for New Jersey

Bedste VPN for New Jersey

Hvorfor har jeg brug for en VPN i New Jersey?

Har du brug for en VPN i New Jersey? Ja. Hvorfor? Fordi New Jersey er en amerikansk by. USA er lige så tilfældet en af ​​grundlæggerne af en regeringsovervågningsorganisation kaldet Five Eyes. Med andre ord, hvis du er på amerikansk jord, risikerer du at få din online kommunikation overvåget. Så det er kun logisk, at den første grund til, at du har brug for en VPN i New Jersey, er at sikre dig, at din forbindelsen er så privat som muligt. VPN’er omdirigerer din trafik gennem deres egne sikre servere, hvilket gør det meget vanskeligt for nogen at se, hvad det er, du laver online.

Dernæst er New Jersey en meget befolket by. Hvis du er turist eller blot en der kan lide at drage fordel af gratis WiFi, er dine chancer for at løbe ind i en falsk hotspot større end ikke. Offentlig WiFi er farligt, og det kan føre til, at du risikerer dine data og dine enheder. En VPN krypterer dine data og forhindrer datatyveri. Det hjælper også hold hackere og angribere i skak.

Endelig kan VPN’er forfalsk din IP-adresse. Det betyder, at de kan ændre din offentlige IP-adresse og få det til at virke som om du bor i en anden geolocation. Dette hjælper dig anonym online og giver dig muligheden for at omgå geo-begrænsninger. Nu er der ikke mange kanaler og websteder geo-begrænset i USA. Faktisk bruger de fleste mennesker VPN’er til at få en amerikansk IP og få adgang til alt det indhold, som folk i New Jersey allerede kan. Amerikanske sportsfaner ved imidlertid, at det ikke er tilfældet. Du kan nemt bruge en VPN til omgå sportsafbrydelser der sker over hele staterne.

Hent en New Jersey IP-adresse

Der er en god grund til, at du skal få en IP-adresse i New Jersey, og den første er at få New Jersey lokal behandling. Når du opretter forbindelse til en server i New Jersey, bliver du det berettiget til at få adgang til alskens indhold baseret i denne stat. Ellers ville det være umuligt at få adgang til New Jersey-indhold. Når internettet først ser dig som en person, der opretter forbindelse fra New Jersey, vil du ikke længere stå over for nogen blokader overhovedet.

I stedet vil du nyde ubegrænset adgang til New Jersian-kanaler, -tjenester og hvad ikke. Ikke kun vil du være i stand til at få fat i indholdet i New Jersey, men du vil også vises anonymt online. Kan du tro det? Ingen kan finde ud af, hvem du er eller spore noget tilbage til dig. Du får opleve online anonymitet, være i stand til at se, streame. klik som du vil. Med en New Jersey IP-adresse får du to ting, lokal behandling og online anonymitet. Følg nedenstående trin, så får du en New Jersey IP-adresse på kort tid:

Trin et

Den første ting du skal gøre er tilmeld dig ExpressVPNs tjenester fordi det er det bedste i branchen.

Trin to

Nu hvor du har sikret et abonnement, download og installer ExpressVPN-applikationen. Du vises først som “Ikke tilsluttet”Ikke forbundet

Trin tre

Med VPN-kontoen opretter du, starter applikationen og scanner gennem netværket af servere.VPN-placeringer

Trin fire

Find en server beliggende i New Jersey og opret forbindelse til en. Som du kan se, er der mange servere, du kan vælge at oprette forbindelse til. Amerikanske servere

Trin Fem

Dette giver dig en New Jersey IP-adresse. Du kan bruge VPN Guru’erne Værktøj til kontrol af IP-adresse for at sikre, at der er foretaget en ændring.

Trin syv

Nu ser du ud til at være i New Jersey i modsætning til hvor du virkelig er. Du ved, at du er på en anden server, når du ser “Tilsluttet” som vist på skærmbilledet nedenfor.

forbundet

Bedste VPN for New Jersey

Nu hvor du ved, hvorfor en VPN er vigtig i New Jersey, lad os diskutere, hvilke VPN’er du skal undersøge.

Men først kommer jeg ind i vores topvalg, vil jeg gøre et par punkter om VPN’er klare:

 • VPN’er bremser din internethastighed. Når VPN’er omdirigerer din trafik, ender de med at nedsætte din forbindelse. VPN’er i topniveau har optimeret deres servere til at modvirke det.
 • En VPNs privatlivspolitik er meget vigtig. Hvis du støder på en privatlivspolitik, der ikke er gennemsigtig, klar og direkte, skal du ikke abonnere på VPN.
 • Gratis VPN’er er farlige og bør altid undgås. Intet gratis software gør, hvad det annoncerer, og gratis VPN’er er ingen undtagelse. Husk, at hvis du ikke kan betale for produktet, er du sandsynligvis produktet.

Nu behøver du ikke rigtig selv at forske. Her er vores top 4 valg til New Jersey:

ExpressVPN

Vores øverste valg for New Jersey VPN’er er ExpressVPN. Det er sandsynligvis en af ​​de bedste udbydere på markedet. Hvad der gør ExpressVPN til en så stærk konkurrent er det omfattende antal servere. Virksomheden ejer et stort antal servere spredt over hele kloden, som er lette at oprette forbindelse til. Dette gør ExpressVPN til en gennemførlig VPN-udbyder. Bortset fra det omfattende netværk, er dets privatlivspolitik så streng, at det sikrer brugernes online sikkerhed. Denne udbyder er verdensomspændende kendt som den bedste VPN-udbyder i branchen. Nogle af de funktioner, denne udbyder tilbyder inkluderer:

Fordele

 • En gratis Smart DNS-funktion.
 • En dræbskontakt.
 • 5-stjernet kundesupport via live chat.
 • En gennemsigtig politik til beskyttelse af personlige oplysninger kombineret med en nul-logs politik.
 • P2P Support.
 • 2000+ servere i 94+ lande.
 • Krypteringer i militær kvalitet og de nyeste VPN-protokoller.
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Ulemper

 • Lidt dyrere end andre.

Læs den fulde ExpressVPN-anmeldelse her.

IPVanish

IPVanish er en populær VPN-service blandt VPN-brugere. Det kan prale af et anstændigt netværk af servere og hævder at levere de hurtigste hastigheder i verden. Dets websted siger det, og det er ikke forkert. Dette er en udbyder, der tilbyder imponerende og avancerede sikkerhedsfunktioner til en rimelig pris, som næsten alle har råd til. Vidste du, at IPVanish er en af ​​de få udbydere, der ejer og administrerer deres egne servere? Dette er grunden til, at vores eksperters andet valg til New Jersey er IPVanish. En dejlig hurtig VPN, IPVanish tilbyder sine brugere funktioner som:

Fordele

 • 24/7 live chat support.
 • 1000+ servere i 60 lande.
 • P2P support.
 • 10 samtidige enhedsforbindelser.
 • En kill switch til Windows og MacOS.
 • 7-dages refusion politik.

Ulemper

 • Fjern ikke blokering af Netflix

Læs den fulde IPVanish-anmeldelse her.

NordVPN

Vores tredje valg til New Jersey går til NordVPN. Denne funktion tunge udbyder er kendt for sin sikkerhedsbaserede tilgang. NordVPN kombinerer en pæn samling af funktioner designet til at beskytte dit privatliv og bevare din sikkerhed. Et eksempel på disse funktioner er dobbelt VPN-funktionen. Dette omdirigerer din trafik to gange i stedet for en gang for ekstra sikkerhed. Generelt er NordVPNs præstation virkelig god. Dets servernetværk er desto mere imponerende. Nogle af de tilbudte funktioner inkluderer:

Fordele

 • 3500+ servere i 60+ lande.
 • 24/7 live chat support.
 • 2048-bit SSL-krypteringer.
 • DNS-lækager.
 • Dobbelt VPN.
 • En dræbskontakt.
 • 30-dages refusion politik.

Ulemper

 • Der er ingen refusion for Bitcoin-betalinger

Læs den fulde anmeldelse af NordVPN her.

BulletVPN

Vores endelige valg er BulletVPN. Denne tjenesteudbyder opbyggede et ry omkring sine serverhastigheder. Selvom det ikke er den hårdeste konkurrent på markedet, er det stadig en VPN, der er værd at overveje. Denne udbyder er nem at bruge og er designet til at hjælpe brugere med at navigere sikkert på Internettet. Derudover tilbyder det acceptabel hastighed og muligheden for at fjerne blokering af store streamingtjenester. BulletVPN undlader ikke at imponere, når det kommer til sikkerhed og privatliv. Faktisk er dets største bekymring at bevare de højeste niveauer af sikkerhed for at sikre brugertilfredshed. Nogle af BulletVPNs andre funktioner inkluderer:

Fordele

 • P2P-deling optimerede servere.
 • 5 forskellige VPN-protokoller.
 • Nul-log-politik.
 • A Kill Switch.
 • 52 servere i 30 lande.
 • 24/7 live chat support.
 • En gratis Smart DNS-funktion.
 • 30-dages refusionspolitik, ingen spørgsmål stillet.

Ulemper

 • Lille netværk af servere

Læs den fulde BulletVPN-anmeldelse her.

Hvad ønsker du i New Jersey?

Det er alt hvad du har brug for at vide om top VPN’er til New Jersey. Husk, en VPN er et værktøj, der primært er lavet til holder dig sikker og privat online. På trods af dette kan det kun gå så langt. Sørg for, at du tager dine sikkerhedsforholdsregler, mens du er online, og at du ikke bruger dette værktøj til ulovlige aktiviteter.

Det beløb, du skal bruge på en ExpressVPN-abonnement er intet, når det kommer til din online fornøjelse. Bare husk, at du ikke behøver at bekymre dig om noget, mens du bruger internettet – det er, hvis du har en VPN installeret på din enhed.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me