Bedste VPN for New York

New York City er USAs store æble. Det besætter ca. 8,5 millioner mennesker, og metroområdet er hjemsted for 20 millioner indbyggere. Vi har endnu ikke inkluderet turister og rejsende. Mange mennesker besøger New York for sine seværdigheder. Men hvis du skal til byen, og du planlægger at bruge offentlig WiFi, skal du først oprette forbindelse til en VPN. Vi kan ikke understrege vigtigheden af ​​at bruge en VPN i NYC nok. Ikke kun vil det hjælpe med at beskytte dit privatliv, men også omgå begrænsninger. Lad os se på vores liste for de bedste VPN’er, der kan bruges i New York City.


Bedste VPN for New York

Bedste VPN for New York

Bedste VPN for New York – resume

Hvis du ikke ønsker at læse hele anmeldelsen, skal du kontrollere denne liste:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN

Hvorfor har du brug for en VPN i New York?

New York er en turistattraktion. Der er altid turister der. For at imødekomme og tiltrække turister, der er potentielle kunder, er mange af de virksomheder, der tilbyder gratis WiFi til deres kunder eller kunder. Det kan være en god ide at tænke sig om to gange, før du opretter forbindelse til sådan WiFis, fordi der er cyberkriminelle derude, og venter på muligheden for at stjæle din personlige private data. For at undgå onlinetrusler er det bedst at have en VPN. Ved at oprette forbindelse til en får du en sikker og krypteret forbindelse til en server, du vælger. En anden gyldig grund til at gøre brug af en VPN i New York er at hjælpe dig med at omgå blackout og geo-begrænsninger. For dem, der er inden for eller uden for en bestemt region, kan geobegrænsninger udgøre nogle problemer. Hvis du er en turist eller rejsende, der vil tjekke ind på noget hjemby-indhold, finder du et stort behov for en VPN-tjenesteudbyder. Når du opretter forbindelse til en VPN-server, narrer du indholdsudbyderne eller softwaren til at tro, at du er placeret et andet sted. På den måde kan du få adgang til alt indholdet på dette sted.

Bedste VPN for New York

De fleste i NYC prioriterer anden sikkerhed og privatliv. Dette er grunden til, at vores liste over VPN’er fokuserer på udbydere, der har disse funktioner. Du skal føle dig sikker, når du opretter forbindelse til offentlig Wi-Fi eller surfer på Internettet i New York. En VPN er det mest pålidelige værktøj, der kan tilbyde det sikkerhedstæppe. Her er nogle af de hurtige, sikre VPN’er, der er lette at konfigurere på både computere og mobile enheder. Find ud af, hvilke VPN’er der er bedst for New York her.

ExpressVPN

ExpressVPN har en server i New York og tilbyder en Smart DNS-mulighed for at fjerne blokering af adgang til geobegrænset indhold. Denne provider hjælper dig med at sikre din forbindelse og fjerne blokering af alle slags kanaler og tjenester. ExpressVPN driver et meget stort VPN-netværk. Dette er en udbyder, der interesserer sig for at beskytte brugernes privatliv. Du kan bruge deres omfattende netværk for at beskytte og bevare dit privatliv, slå censur og streame dine foretrukne shows, kanaler og tjenester fra New York. Mens ExpressVPN er dyrere end de andre tjenester, er deres værdi høj i betragtning af størrelsen på deres netværk og servicefunktioner. Du kan oprette forbindelse til ExpressVPN ved hjælp af alle enheder og drage fordel af deres 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du vil finde ud af mere om ExpressVPNs funktioner, skal du se vores ExpressVPN anmeldelse.

BulletVPN

Hvis du er i New York, og du vil have sikker adgang til Internettet uden vanskeligheder eller kompromiser, har du brug for det BulletVPN. Denne provider har 52 servere i 30 lande, inklusive New York City. Det er kompatibelt med næsten alle enheder og tilbyder brugervenlige applikationer. Denne provider er en af ​​de få VPN’er, der tilbyder en Smart DNS-mulighed med sit abonnement. BulletVPN værdsætter brugernes privatliv, hvorfor det ikke opbevarer nogen brugerlogfiler. Dette er en udbyder, der kan overvinde censur og omgå begrænsninger af enhver art, uanset hvor du befinder dig. BulletVPN anvender krypteringsmetoder i topklasse for at beskytte brugernes privatliv og undgå ISP’s spionionspraksis og regeringsovervågning. For at lære mere om, hvad BulletVPN har at tilbyde, skal du sørge for at tjekke vores BulletVPN anmeldelse.

NordVPN

NordVPN er baseret i Panama, hvor der ikke findes nogen tilbageholdelseslove. Denne udbyder er stærkt til stede i USA med mange af sine servere spredt over hele landet. De tilbyder brugervenlige apps til både iOS- og Android-enheder. NordVPN har et antal servere i New York City. Klienten viser imidlertid ikke serverens by. Men de har venligt forsynet os med servernumrene til NYC. NordVPN blokerer pålideligt for indhold fra nogen del af verden. Det er en af ​​de få VPN’er, der fungerer med Netflix. Du kan også tilmelde dig ubegrænset VPN- og SmartDNS-tjenester. For en bedre indsigt i denne tjenesteudbyder kan du tjekke vores NordVPN anmeldelse.

Bedste VPN for New York

VPN’erne, vi valgte, er baseret på følgende faktorer: hastighed, sikkerhed og pålidelighed. Vi valgte også de udbydere, der ejer servere i New York City. På den måde har du de bedst mulige hastigheder. Uanset hvilken udbyder du vælger at gå med, skal du huske på, at alle af dem ejer acceptable netværk. Den beslutning, du tager, er baseret på det, du prioriterer mest. Hvilken ville du vælge at bruge i New York? Fortæl os det i kommentarafsnittet nedenfor.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map