Bedste VPN for Singapore

Rejser du snart til Singapore? Singapore er kendt for at være et regionalt knudepunkt for turisme, hvor mennesker fra hele verden flyver ind og bliver bekendt med deres rige og mangfoldige kultur. Ved første øjekast kan du fortælle den unikke smag, der findes i deres bygninger og arkitektur, og du får også opleve den berømte varme og gæstfrihed fra borgerne i denne bystat. Hvis du antager, at du stadig gerne vil holde øje med dit arbejde, mens du er på ferie, eller hvis du også tilfældigvis er en udlænding, der bor i landet, bruger du meget af deres offentlige internet. I alle disse tilfælde er forbindelse til et virtuelt privat netværk helt afgørende, hvis du vil beskytte dine private data. En top VPN-service giver dig også adgang til alle disse geobegrænsede websteder hjemmefra. Med alt dette i tankerne, hvilken er den bedste VPN for Singapore? Læs videre for at finde ud af det.


Bedste VPN for Singapore

Bedste VPN for Singapore

Risici ved brug af offentlig WiFi

Der er mange risici forbundet med at stole på åbne Wi-Fi-netværk leveret af hoteller, indkøbscentre, lufthavne og restauranter, og de stammer fra det faktum, at du ikke rigtig kender intentionerne hos nogen af ​​de andre mennesker, du vil være deling af en forbindelse med. Da offentlige internethotspots leveres til ubegrænset adgang, er de ofte konfigureret til at have det lavest mulige sikkerhedsniveau. På grund af dette er de tilfældigvis en yngleplads for hackere og spammere, der altid er på udkig efter brugere, der ikke har nogen firewalls eller sikkerhedssystemer, der holder dem ude af din enhed.

Dette kan virkelig være katastrofalt for dig, især hvis du bruger en internetforbindelse til at udføre onlinetransaktioner eller endda administrere din bankkonto på afstand. Der er en stor chance for, at når disse hackere kommer igennem til din enhed, vil de angive dine bankkoder og kreditkortnumre. De tømmer derefter alt ud, og du har ikke engang den mindste idé om, hvad der sker.

Internetcensur i Singapore

Singapore Internetudbydere har implementeret blokke, der forhindrer deres brugere i at besøge forskellige websteder, mens de surfer på nettet. Uanset om du bruger SingHub, SingTel, M1, ViewQwest eller MyRepublic, der er visse steder, du ikke kan åbne. Ved hjælp af VPN kan du undgå disse internetcensurforanstaltninger.

Sikre din internetforbindelse med VPN

At have din internetforbindelse sikret i udlandet kan hjælpe med at sikre, at du aldrig befinder dig i sådanne situationer, og en af ​​de bedste måder at beskytte dig selv er ved at tilmelde dig en troværdig VPN-tjenesteudbyder. En VPN-tjeneste er i stand til at hjælpe dig med at undgå alle smuthuller, der kan udnyttes af enhver, der er interesseret i at få adgang til din enhed, da du først har tilmeldt dig en krypteret forbindelse, der er næsten umulig at infiltrere. Som en ekstra fordel får du også arbejde på de forskellige begrænsninger, der er indstillet på populære kanaler som Netflix og Hulu, især for brugere, der prøver at få adgang til dem uden for deres oprindelsesland. Du vil også være i stand til at neutralisere enhver internetudbyderes bestræbelser på at aflyse med din internetbrug, og dette vil fortsætte med at holde dig beskyttet mod enhver af deres hurtighedsregulering & båndbreddebegrænsende praksis.

I denne vejledning viser vi dig, hvad du skal se efter, når du søger efter en udbyder, og vi vil også give nogle af de mest populære valg til din overvejelse.

Kriterier brugt til at vælge den bedste VPN for Singapore

Vi kiggede på en række funktioner, som en VPN-tjeneste skulle have for at betragte det som værd at abonnere på, og det er dem, vi synes, du virkelig burde være opmærksom på:

  • Hastighed: På trods af det faktum, at en VPN på nogle få sekunder tilføjer den tid, der kræves for at en side, video eller download kan forekomme, ved de bedste udbydere, hvordan man overvinder disse forventninger og opretholder stadig en hurtig gennemsynshastighed for deres brugere
  • Logningspolitik: Hvis en VPN fører logfiler, tager de et par skridt tilbage fra, hvad de skulle, yder det ultimative privatliv.
  • Servernetværk: Det siger sig selv, at jo mere antallet af servere en udbyder har, jo bedre er dets pålidelighed, selv i lyset af stigende trafik.
  • Base: Vi overvejede også, hvor en tjeneste er baseret, da deres placering bestemmer, om de abonnerer på lovene om opbevaring af data, der håndhæves i visse lande.

De bedste VPN’er for Singapore

Lad os komme videre med det og se på 3 af de bedste VPN’er for brugere med base i Singapore.

1. ExpressVPN – Editors øverste valg

Med ExpressVPN, får du en fornemmelse af det høje niveau af opmærksomhed, der er blevet lagt på levering af kundeservice, da deres team altid er klar til at sortere ethvert problem, der måtte komme til nogen af ​​deres brugere, der er beliggende i forskellige lande. Deres servernetværk vokser konstant med omkring 145 i mere end 94 forskellige lande på dette tidspunkt. Brugere vil uden tvivl være i stand til at sætte pris på deres hurtige og effektive serverhastigheder, som tager mindst mulig tid til at streame HD-videoer og endda lette filmængder med stort volumen. Tjenesten tilbyder også usædvanlige funktioner, såsom DNS-lækager, og en automatisk internet-dræbningskontakt, der afslutter internetforbindelsen, når VPN-sikkerhed viser sig at være i fare. Appstøtte til brugere er også alsidig, da udbyderen benytter software, der let kan køre på Windows, iOS, Android, Mac og Linux-baserede enheder.

2. NordVPN

NordVPN tilbyder også konkurrencedygtige funktioner til dem, der henvender sig til det for deres online beskyttelse. Abonnenter vil være i stand til at drage fordel af top notch sikkerhed med tilladelse fra 2048-bit SSL-kryptering, en respekteret no-logs-politik og muligheden for at have op til 6 enheder samtidigt forbundet til en konto bare for at nævne nogle få. Deres servernetværk er heller ikke noget at forhindre, med over 2000 implementeret i omkring 59 forskellige lande. De tilbyder også support til brugere, der er ivrige efter torrenter og downloads ved at tilbyde specialiserede servere designet til at optimere sådanne aktiviteter. Tilmelding med dem betyder, at du får ubegrænset serverskift og også nyder ubegrænset båndbredde. For at finde ud af, om disse fyre er den rigtige pasform, opfordrer vi vores læsere til at abonnere først under deres 30 dages pengene-tilbage-garanti. At gøre det på denne måde vil hjælpe dig med at spare dine hårdt tjente penge, hvis du beslutter dig for at prøve andre muligheder.

3. IPVanish

Holdet kl IPVanish fortsætter med at stræbe efter en realitet, hvor enhver bruger ikke behøver at bekymre sig om, at deres privatliv bliver brudt. Dette er præcis, hvad deres tjeneste søger at opnå, og med over 850 servere distribueret i omkring 60 lande ser det ikke ud til, at de klarer sig meget dårligt. Deres service er også en af ​​de få, der tilbyder Smart DNS-tjenester sammen med VPN, så brugerne får et valg om, hvad den bedste sikkerhedsforanstaltning for dem tilfældigvis er. Sikkerhed er også øverste niveau, takket være 256-bit AES-kryptering samt en nul-logs-politik, der er fast på plads. En anden ting, som vi er sikre på, at brugere vil kunne lide, er muligheden for at forbinde op til 5 enheder på samme tid, alt sammen knyttet til en primær konto. Dette vil gøre meget for at reducere det beløb, som hver enkelt person i en gruppe muligvis skal bruge på en troværdig VPN-service.

Konklusion om den bedste VPN for Singapore

Vi værdsætter det meget, hvis du delte med os din oplevelse ved hjælp af en af ​​de tjenester, vi har nævnt ovenfor. Forlad bare dit spørgsmål eller din kommentar i afsnittet nedenfor, så vender vi tilbage til dig.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me