Bedste VPN for Sydkorea

Sydkorea er blandt de få lande med den hurtigste internetforbindelse, og som et resultat mangler meget få af dens borgere kapacitet til at logge på, når de vil. Det eneste problem sker ved at være deres regering og de foranstaltninger, den har truffet for at begrænse adgangen til Internettet, især af udlændinge. Det samme gælder også for alle, der håber at få indhold fra anti-regerings blogs, uvildige nyhedswebsteder samt dem, der udviser indhold for voksne.  

Bedste VPN for Korea

Bedste VPN for Korea

Det er meget interessant at bemærke, at regeringen for et land, der har så høj internet penetration (97% i 2012), stadig udøver sin myndighed til at kontrollere, hvad borgere kan eller ikke får adgang til. Sådanne ugunstige foranstaltninger kan måske forklares med landets vedtagelse af praksis, der er indgroet i konfucianisme og kristendom, at begge er imod pornografi, eller regeringens præference til at begrænse enhver adgang til indhold, der ikke er så gunstig for de magter, der er.

Hvorfor du har brug for en VPN i Korea

Brug af internettet, mens du er i Korea, kan udgøre et meget stort problem på grund af antallet af websteder, hvis adgang er begrænset, hvilket betyder, at du bestemt ikke vil kunne få adgang til indhold fra så mange websteder, som du normalt er vant til. Der er også en stor sandsynlighed for, at de få websteder, som du faktisk kan få adgang til, og uanset hvad du vil være op til disse websteder, vil blive nøje overvåget af regeringen. Dette svarer til et meget dybt niveau af invasion af privatlivets fred. Der er en række effektive måder at undgå regeringscensur og overvågning, og en af ​​dem er at anvende brugen af ​​en VPN-tjeneste.

Gennem brug af et virtuelt privat netværk er brugerne i stand til at arbejde omkring enhver restriktive blokke og overvågningsmekanisme, så de sikrer, at de har adgang til det websted eller den onlinekanal, de ønsker. VPN-udbyderen er ansvarlig for at kryptere dine data og blokere din IP-adresse, hvilket gør det tæt på umuligt for nogen at få at vide, hvem du er, eller hvor du har adgang til internettet fra.

Bedste VPN for Republikken Korea

For at sikre, at du er i stand til at omgå en hvilken som helst af de blokeringsmekanismer, der muligvis anvendes af de koreanske internetudbydere, skal du få en udbyder, der holder sig på toppen af ​​alle sikkerhedsopdateringer, og tilpasse sig hurtigt til den skiftende verden af ​​online sikkerhed. I denne gennemgang skal vi se på 3 udbydere, som vi er sikre på, er pålidelige og har været kendt for at tilbyde det bedste inden for online kryptering.

1. ExpressVPN – Vores topanbefaling

For at starte vores liste har vi en af ​​de mest ansete VPN-udbydere i branchen, og deres popularitet stammer fra deres pålidelige kundeservice såvel som deres meget krypterede netværk. ExpressVPN tilbyder deres kunder tre forskellige VPN-protokoller at vælge imellem samt 256-bit AES-kryptering, der sikrer din forbindelse, så ingen andre er i stand til at hacke igennem.

Deres service har også let at bruge software, der er kompatibel med enheder, der kører på Windows, iOS, Linux eller sådan. Deres kundeservice er også let en af ​​de mest pålidelige, hvor kunderne er i stand til at nå ud til hjælp uanset tidspunkt på dagen. Enhver, der føler sig skeptisk over for deres service, er åben for at prøve deres 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvor du får opleve, hvor pålidelig deres service virkelig er. Hvis du bliver imponeret og vælger at tilmelde dig, ville det være en god ide at henvise din ven til tjenesten, fordi hvis de også beslutter at tilmelde dig, får du begge en måneds gratis værdi.

2. IPVanish

IPVanish leverer en stærk sag som en pålidelig udbyder med sit høje prisniveau og sit yderst effektive supportpersonale. Disse fyre lover en pålidelig service og tilbyder op til 10.000 IP’er for deres abonnenter at vælge imellem. Med hensyn til kundeservice tilbyder de support 24/7, men du bliver nødt til at være tålmodig for svar, hvis du vælger at kontakte dem via e-mail. Tjenesten tilbyder ubegrænset båndbredde, så du behøver ikke at bekymre dig om nogen datakap, når du streamer i HD.

256-bit AES er også inkluderet som standard såvel som alle de tre standard VPN-protokoller. IPVanish giver også kunder mulighed for at oprette op til 5 samtidige forbindelser, hvilket betyder, at du vil være i stand til at spare penge ved ikke at skulle abonnere på en anden service for at beskytte dine ekstra enheder.

3. NordVPN

NordVPN fortsætter med at vokse enormt i popularitet takket være delvis de 2000+ servere, der findes i mere end 60 lande, og dens kapacitet til at understøtte op til 5 samtidigt tilsluttede enheder. Det faktum, at de tilbyder dobbeltkryptering til deres kunder, betyder, at de tilbyder et niveau af sikkerhed, der ikke let leveres af de fleste af de andre VPN-tjenester. Den dobbelte krypteringstjeneste betyder, at trafik for en enkelt bruger passerer gennem to separate servere, hvilket gør det næsten umuligt for udenforstående at hacke igennem.

Tjenesten inkluderer også en automatisk internet-kill-switch, hvor din internetforbindelse lukkes, hvis din VPN-service på en eller anden måde bliver afbrudt. Kundesupport er også tilgængeligt 24/7, så du behøver ikke at bekymre dig om, at der opstår problemer, som du ikke ville være i stand til at løse. NordVPN er også en af ​​de meget få tjenester, der tilbyder en 3-dages gratis service, hvor du, efter du har anmodet om deres kundeservice, kan se, hvor godt tjenesten muligvis tjener dig uden ekstra omkostninger. Hvis du har brug for mere end tre dage for at tage en beslutning, kan du prøve deres 30 dages pengene-tilbage-garanti.

Bedste VPN i Korea – Konklusion

Hvis du rejser til Korea i en længere periode, er der ingen mening i at skulle tilpasse dig selv til deres stive browserbegrænsninger og ændre dine browservaner for at overholde de eneste ting, du kan gøre, mens du er der. Få en VPN, og sørg for, at du er i stand til at få adgang til de websteder, du ønsker, uden at nogen regeringsmyndighed trækker din hals ned.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me