Bedste VPN for Tjekkiet

Generelt har Tjekkiet opretholdt en sund respekt for borgernes online frihed. Landet har haft de fleste af sine internetbrugere logget på via det ekspansive netværk, der leveres af trådløse internetudbydere, og har hidtil stadig de mest Wi-Fi-afhængige brugere i EU. Landet drejer sig også langsomt mod kabelinternet, da dette benytter downloadhastigheder på op til 300 Mbits per sekund. Med denne form for hastighed er du forsikret om en glat forbindelse samt nul indlæsningstid hver gang du downloader filer eller streamer i HD.


Bedste VPN for Tjekkiet

Liste over bedste tjekkiske VPN opsummeret

For dem af jer, der allerede ved alt om, hvordan VPN fungerer, og hvad det gør, er der ikke behov for at læse den fulde anmeldelse nedenfor. Du kan tilmelde dig ethvert af følgende top VPN-tjenesteudbydere til Tjekkiet:

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. NordVPN
 4. BulletVPN
 5. VyprVPN

Internet i Tjekkiet

Det er først for nylig, at tjekkiet begyndte at implementere foranstaltninger, der synes at være indrettet til at regulere internetbrug. Fra januar 2017 er tjekkiske internetudbydere blevet tvunget til at operere i henhold til et direktiv, der ser dem forhindre brugere i at få adgang til websteder, der er opført på en bestemt Internet-spilleliste, som er vedligeholdt af deres finansministerium. Dette fødte et gengældende svar fra Det Tjekkiske Piratparti, der gik videre og indsamlede en andragende, der blev underskrevet af omkring 11.000 mennesker, der protesterede mod censur af Internettet.

For så vidt som forekomster som disse er få og langt imellem, er det stadig bedst at sikre, at din adgang til Internettet forbliver fuldstændig ubegrænset, når du vælger at besøge landet eller endda som en lokal beboer. De begrænsninger, der kommer, er som et resultat af de overvågningsmekanismer, der er indført af internetudbydere i regionen, så det første skridt mod at opnå fuldstændigt privatliv online ville være at gøre det vanskeligt for dem at spore din browsing. For at gøre dette har du brug for en service, der er i stand til at kryptere din forbindelse. Der er ingen andre tjenester, der kan gøre et bedre job på dette end en VPN.

Sådan hjælper en VPN

En VPN er dybest set en service, der giver dig adgang til internettet både sikkert og privat ved at omdirigere dine data til en af ​​serverne i en udbyders netværk og derved skjule dine online aktiviteter. Arbejdsmekanismen bag hele ideen er relativt enkel. Efter at have abonneret på en udbyder og lanceret din forbindelse via VPN-klienten, bliver dine data krypteret, selv før de når den tilsigtede destination. Det bliver lagdelt med kryptering, selv før det bliver opsnappet af din internetudbyder eller din WiFi-udbyder.

Denne type sikkerhed er vigtig, hvis du tilfældigvis laver følsomme ting som online bank, eller hvis du vil omgå de mange begrænsninger, der er oprettet af enten din internetudbyder eller de websteder, du gerne vil gennemse. En VPN-service tillader adgang til geobegrænsede websteder og skjuler din placering ved at filtrere eller ændre nogle af de detaljer, der er knyttet til din IP-adresse.

De bedste VPN’er for Tjekkiet

Din IP-adresse ligner mere dit digitale fingeraftryk på Internettet og dets, hvad de fleste websteder bruger til at få oplysninger om deres besøgende. Når du abonnerer på en værdifuld VPN-tjenesteudbyder, kan du ændre detaljerne på din IP-adresse og endda gøre nogle aspekter skjult. Den bedste VPN-service til at abonnere på og sikre dit privatliv er en, der tilbyder den bedste værdi for dine penge. Vi vil nedbryde nogle af de troværdige tjenester, som du kan abonnere på, som vil give fuld beskyttelse og anonymitet, når du surfer på Internettet.

1. ExpressVPN

Som en udbyder, der fortsætter med at vinde mange priser, er ExpressVPN en service, der garanterer brugerne et niveau af privatliv og sikkerhed, som de kan få fra ingen anden VPN-service. ExpressVPN er også meget populær for sin kundeservice, som består af et team af fagfolk, der er tilgængelige uanset tidspunkt på dagen for at hjælpe med at sortere eventuelle VPN-relaterede problemer. Nye brugere skal ikke tøve med at bombardere dem med alle deres forespørgsler, da de er der for at sikre, at deres VPN-service er godt leveret. ExpressVPN blev grundlagt i 2009 og har hovedkontor på De Britiske Jomfruøer; et land, der forbliver upåvirket af nogen datareguleringspolitik. I kraft af dette er deres nul-logpolitik helt pålidelige.

Med mere end 2000 servere i sit netværk er ExpressVPN i stand til at garantere brugerne pålidelig adgang til de websteder og kanaler, de måtte ønske at besøge eller streame fra. Deres store servernetværk beskytter brugerdata gennem 256 bit AES-kryptering, og gennem deres specielle udvalg af Stealth-servere gør det også muligt for brugere at gennemse begrænsede kinesiske websteder. ExpressVPN tillader også abonnenter at have op til 3 samtidige enheder, der fungerer under deres netværk, og tillader heller ikke at begrænse deres båndbreddebrug. De oplysninger, der er nævnt her, består af kun et par højdepunkter over, hvad man kan forvente af ExpressVPN. For den detaljerede oversigt, gå gennem vores mere omfattende ExpressVPN-gennemgang.

2. IPVanish

IPVanish er en anden veletableret udbyder i VPN-branchen, der har flere og flere mennesker, der abonnerer på det hovedsageligt på grund af deres serverhastigheder og generelle pålidelighed. Baseret på Florida i USA har udbyderen omkring 1500 servere under sin fulde kontrol, da alle disse servere er direkte ejet af virksomheden. Dens ingen logningspolitik er også godt opretholdt på trods af at de har base i USA, og dette sikrer alle sine kunder deres forpligtelse til at yde pålidelig beskyttelse. Når vi taler om det, er brugersikkerhed garanteret gennem deres 256 bit AES-krypteringstjeneste. Tjenesten tilbyder også OpenVPN, PPTP, L2TP, IPSec og IKEv2 som valg for en foretrukken VPN-protokol.

Det er kendt, at IPVanish giver mulighed for op til 10 enheder, som samtidigt kan oprette forbindelse til dens tjeneste under ét brugernavn, og det gør det til en af ​​udbyderne at overveje, hvis du overvejer at sikre din lille virksomhed. Tjenesten er også den udbyder, du vælger for enhver, der tænker på onlinespil, da serverne er hurtige nok til at forhindre, at de forsinkes. Brugere, der også håber at torrent meget, kan også stole på tjenesten, da IPVanish åbent promoterer den og har servere, der er beregnet til sådan aktivitet. Vores IPVanish-gennemgang dækker mere detaljeret, hvad IPVanish har at tilbyde, så se på det, hvis du stadig er interesseret i tjenesten.

3. VyprVPN

VyprVPN lukker vores liste med sit imponerende antal på 700 servere; som alle ejes fuldt ud af tjenesten. VyprVPN gør et godt stykke arbejde for at sikre, at brugerne får brug af VPN uden meget detektion gennem deres helt egen mekanisme, der kaldes Chameleon-protokollen. Tjenesten giver brugerne mulighed for at streame eller gennemse så meget, som de ønsker fra geobegrænsede websteder og kanaler, og giver også brugere mulighed for at komme igennem Great Firewall of China og søge gennem websteder, der er vært der. VyprVPN tilbyder også en krypteret meddelelsestjeneste kaldet Cypher, der giver iOS- og Android-brugere mulighed for at sende beskeder sikkert.

Tjenesten tilbyder også standard 256 bit AES-kryptering, som sikrer tilstrækkelig online sikkerhed for sine kunder. Alle de kendte VPN-protokoller tilbydes, hvilket gør det muligt for brugerne at vælge mellem OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec eller Chameleon som deres valgte protokol. Tjenesten tilbyder også en pålidelig kundeservicetjeneste såvel som apps, der giver dig mulighed for at køre tjenesten på din iOS-, Android-, Windows- eller Linux-baserede enhed. For en udtømmende rapport om, hvad du vil betale for, når du abonnerer på denne udbyder, skal du gennemgå vores VyprVPN-anmeldelse.

Konklusion om Den bedste VPN for Tjekkiet

Vi har lige leveret et snapshot af, hvad du får, når du abonnerer på enten ExpressVPN, IPVanish eller VyprVPN. Disse tre tjenester leveres alle med en form for en pengene-tilbage-garantiperiode, som du kan bruge til at prøve prøven, før du abonnerer. Det er vigtigt at prøve disse tilbud, da du får at vide, hvad du kan forvente, før du tilmelder dig de månedlige abonnementer.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map