Bedste VPN for Ukraine

Ukraine er en østeuropæisk nation, som du sandsynligvis ikke vidste, var ansvarlig for den bredt udøvede påskeægstradition. Mens hovedparten af ​​websteder normalt kan fås adgang fra inden for Ukraine, er der nogle undtagelser. Desværre ser klyngen mellem Rusland og Ukraine ud til at have bevirket, at Mr. Poroshenko (ukrainske præsident) har forbudt russiske websteder. Føj til de geoblokerede streamingkanaler som Netflix, Hulu, BBC iPlayer og HBO GO. Dette betyder, at det ukrainske folk muligvis ikke får adgang til et godt flertal af de websteder, de stoler på til nyheder, underholdning eller endda sociale medier, medmindre de bruger en VPN.


Bedste VPN for Ukraine

Bedste VPN for Ukraine

Hvad er VPN?

En VPN-tjeneste, der er kort til virtuelt privat netværk, er i stand til at kryptere ens forbindelse og gøre det vanskeligt for nogen at spore, hvor nøjagtigt en bestemt forbindelse kan stamme fra. Dermed er en VPN-bruger forsikret om, at ingen vil være i stand til at hacke ind på deres enhed, hvilket betyder, at de ville være garanteret tilstrækkelig online sikkerhed til at fortsætte med at gennemsøge uden nogen som helst bekymring. Da en VPN-tjeneste gør det vanskeligt for ens forbindelse at blive sporet, kan geobegrænsede websteder heller ikke være i stand til at finde ud af, hvor nøjagtigt en bruger er baseret på, og vil derfor give dem adgang til det websted, de prøver at besøg. Se på top 10 anbefalede VPN’er til brug i Ukraine under:

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. CyberGhost
  4. BulletVPN
  5. IPVanish
  6. VyprVPN
  7. HideMyAss VPN
  8. Privat internetadgang
  9. PureVPN
  10. PrivateVPN

Når en bruger, der er baseret i Ukraine, tilmelder sig en troværdig VPN-service, er det næste skridt, han var nødt til at tage, at oprette forbindelse til en server, der er baseret i Rusland. Dermed kommer hans IP-adresse ikke længere fra Ukraine, men den bliver nu russisk, og dette gør det muligt at få adgang til ethvert russisk websted, som han tidligere kunne.

En særlig bekymring, som enhver, der er usikker på om VPN, måske har, er, om brug af tjenesten er sikker eller ikke. Brugen af ​​en VPN-tjeneste i Ukraine er helt sikker, lige så meget som den er lovlig. Det forhindrer brugeren i enhver form for aflytning fra regeringen, hvilket betyder, at hverken deres internetudbyder eller regeringen kan fortælle, hvad de laver online.

Valg af den bedste VPN for Ukraine i 2018

At vælge den bedste Ukraine VPN betyder at have en ordentlig forståelse af de mange tjenesteudbydere, der er tilgængelige på markedet, og hvad de er i stand til at gøre for dig. De er omkring 800 af dem at vælge imellem, og de fleste af dem har ikke engang servere baseret i hverken Ukraine eller Rusland. Du skal virkelig kontakte din udbyder for at sikre, at de har deres servere baseret i disse regioner. Ellers ender du virkelig frustreret, når du prøver at oprette forbindelse.

Forbindelseshastighederne, der skal bruges, er også af vital betydning. Der er en meget bred vifte af udbydere, der er kendt for hastigheder, der er så langsomme, du ville ikke være i stand til at streame noget indhold i HD eller udføre store filoverførsler i god tid. For at undgå denne form for ulempe, prøv at gå efter en service, der har blandt de hurtigste servere.

De bedste VPN’er for Ukraine

Kryptering og sikkerhed er to andre bekymringer, som brugere burde kontrollere, da det er nødvendigt at forblive sikkert online for at undgå cybersikkerhedstrusler og blive hacket. Det kan være vanskeligt at få dit valg af VPNs-service lige ved første forsøg, og det er derfor, vi har fundet en liste over udbydere, der er mere eller mindre hele pakken, når det kommer til VPN’er..

1. ExpressVPN

Fører den pakke, vi har ExpressVPN; en udbyder, der er kendt for sin eksemplariske kundeservice såvel som sin branche-førende OpenVPN-krypteringsprotokol. Med mere end 1500 servere, der er distribueret over hele verden (Rusland inkluderet), er ExpressVPN sikker på at beskytte din forbindelse og gøre det muligt at få adgang til forskellige geo-blokerede websteder og kanaler. Deres hovedkvarter er baseret på De Britiske Jomfruøer, hvilket betyder, at tjenesten er godt i stand til at skjule bjælkerne for de fleste af dens forbrugere. VPN-hastighederne er hurtige, og med et kundeserviceteam, der er tilgængeligt døgnet rundt, skal du ikke have noget problem med at få det problem, du måtte have løst. ExpressVPN tilbyder også et henvisningsprogram, når du først får din kollega til at tilmelde dig, begge får en måneds gratis brug af tjenesten. Brugere har også valget mellem at bruge Smart DNS i stedet for VPN, og kinesiske baserede kan stole på deres Stealth-servere for at forblive sikre. Kom til at prøve alt dette gennem deres 30-dages pengene-tilbage-garanti, så ved du, om du vil abonnere. Vi har tidligere offentliggjort en komplet ExpressVPN-anmeldelse, der dækker alt, hvad denne top VPN-tjenesteudbyder har at tilbyde til sin stadigt voksende liste over brugere.

2. NordVPN

NordVPN følger nøje med på det andet sted som en af ​​de mest pålidelige udbydere på markedet takket være sit brede servernetværk på mere end 4000 servere; alle jævnt spredt over hele verden. Med deres base i Panama er NordVPN-brugere garanteret, at de ikke har gemt nogen af ​​deres browsersposter, og at de vil være i stand til at vælge enten IKEv2, PPTP, L2TO, IPSec eller OpenVPN som den foretrukne VPN-protokol. Tjenesten gør det også muligt at tilslutte op til 6 samtidige enheder og understøtter også P2P-fildeling. Enhver, der ikke har det godt med at bruge deres VPN-pakke, kan også henvende sig til Smart DNS, da det også tilbydes og forstås at give adgang til mere end 150 streamingtjenester. NordVPNs servere er også i stand til at konfigureres baseret på brugerens formål, hvilket betyder, at de kan optimeres for alle, der håber at streame, downloade store filer, torrent eller spille online spil. Tjenesten tilbyder også DoubleVPN, hvor transmitterede data bevæger sig gennem to servere i stedet for en for at øge sikkerheden. NordVPN har også et 30-dages tilbagebetalingstilbud til nye brugere til at prøve det. Som illustreret i vores gennemgang er NordVPN sandsynligvis en af ​​de mest funktionsbelastede VPN-tjenesteudbydere, du kan abonnere på.

3. CyberGhost

CyberGhost er en af ​​de få udbydere, som du kan stole på med din online sikkerhed, selvom du tilfældigvis surfer fra Ukraine. Tjenesten er baseret i Rumænien, der er fuldstændig ude af data-jurisdiktioner og også er i fuld støtte fra Peer to Peer-fildeling. Dets servernetværk er intet at forhindre, med mere end 1319 af dem distribueret i over 61 lande. Disse servere ejes fuldt ud af tjenesten, og det giver den en fordel i forhold til de fleste af de andre udbydere. CyberGhost understøtter også alle de populære VPN-protokoller og inkluderer tilføjede funktioner, såsom annonceblokering og muligheden for at forhindre online sporing. Af hensyn til sikkerhed foretrækkes OpenVPN til ultimativ beskyttelse såvel som 256-bit AES-kryptering. Kundeservice er også meget pålidelig takket være sin live chat-service og support til forskellige sprog som fransk og tysk. Selve VPN-appen stilles til rådighed for brugere på Windows, Linux, Android såvel som MacOS, og dens grafiske interface er godt konfigureret, så du kan finde alt så hurtigt som du kan. Deres prøveperiode & pengene tilbage-garanti varer 30 dage som de fleste andre udbydere. Hvis du overvejer at tilmelde dig denne VPN, skal du læse vores CyberGhost VPN-gennemgang først.

Konklusion om den bedste VPN for Ukraine

Pas på, der er et par populære VPN-udbydere, der kan antages at have servere i Rusland, men ikke har det, og et populært eksempel er IPVanish. Med det sagt skal de tre, der er nævnt ovenfor, være i stand til at garantere ubegrænset adgang til russiske websteder og beskyttelse mod enhver form for online trussel. I tilfælde af spørgsmål vedrørende udbydere eller hvad de kan forvente, skal du skrive det ud i kommentarfeltet nedenfor & vi vil være sikker på at vende tilbage til dig.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me