Bedste VPN med Kill Switch

Når du leder efter en VPN-udbyder, er der et antal avancerede funktioner, som du måske ønsker at sikre, at en udbyder har, inden du begynder at tilmelde dig dem. En af dem skal være muligheden for at lukke din internetforbindelse øjeblikkeligt, når din VPN-service bliver kompromitteret. En internet-kill-switch er vigtig, fordi den forhindrer dig i at sætte dig selv i fare ved at surfe på Internettet uden nogen form for online-beskyttelse på et givet tidspunkt. Dette er en stor sikkerhedsforanstaltning, da internetudbydere eller de geobegrænsende websteder, som du muligvis besøger, kun har brug for et par sekunder for at fange din IP-adresse og låse dig ud af deres websted for godt.


Bedste VPN med Kill Switch

Bedste VPN med Kill Switch

Bedste VPN med Kill Switch – Intro

Hvis din udbyder tilbyder en internet-kill-switch som en af ​​dens funktioner, er chancerne for, at den også har en no-log-politik på plads. At tilbyde disse to funktioner betyder, at din udbyder har til hensigt at sikre, at din sikkerhed online opretholdes på alle tidspunkter, og at din browsertrafik forbliver privat og fortrolig kun for dig.

Bedste VPN med Kill Switch anmeldelse

I denne gennemgang tager vi et kig på nogle af de udbydere, der tilbyder disse to tjenester, og uddyber også den slags service, du burde forvente at modtage fra dem.

1. ExpressVPN Internet Kill Switch til Windows

Først ud på vores liste er ExpressVPN, en af ​​de meget få VPN-udbydere, som vi kan mærke som værende blandt de bedste i verden. Disse fyre er seriøse med online-privatliv, og du får se det gennem kvaliteten af ​​den service, de leverer. De gør intet forsøg på at logge deres brugers browserhistorik, og de indfører stærke former for kryptering, der sikrer, at ingen tredjeparter er i stand til at infiltrere deres kundes forbindelser.

Tjenesten henviser til Internet kill switch-mekanismen som en netværkslås, og den kan aktiveres under fanen Generelt i vinduet Indstillinger. Tjenesten er faktisk aktiveret som standard, så du behøver ikke rigtig at få noget konfigureret, hvis du ikke er bekendt med VPN og de indstillinger, der skal placeres for at den skal fungere. Lige under afkrydsningsfeltet ‘aktivere’ ser du en kort forklaring af, hvad du kan forvente, når du tænder for tjenesten: “Det sikrer, at din internettrafik går gennem ExpressVPNs sikre tunnel og stopper al trafik, hvis ExpressVPN uventet afbryder”. Når vi har testet tjenesten, kan vi bekræfte, at den fungerer, og at den er en, som du helt kan stole på.

2. IPVanish – Internet Kill Switch til Mac & vinduer

Niveauet for engagement i brugernes privatliv demonstreret af IPVanish i deres tjenester er en af ​​grundene til, at det har en legion af brugere, der aldrig rigtig fristes til at skifte til nogen anden udbyder. De forsikrer deres kunder om, at ingen har adgang til en fortegnelse over deres browserhistorie, og at ingen også vil være i stand til at aflytte deres brugerforbindelse i tilfælde af, at deres VPN-service holder op med at virke pludseligt.

Deres VPN-kill switch-muligheder er faktisk tilgængelige for både Mac OS X- og Windows-brugere, og dette gør dem til en af ​​de få udbydere, der har tænkt på deres brugere af Apple-enheder. Blandt listen over indstillinger, du vil se, når du aktiverer kill-switch, er muligheden for periodisk at ændre din IP-adresse. Dette sikrer, at ingen er i stand til at spore din virtuelle VPN og også arbejder på at forbedre din sikkerhed.

3. NordVPN – VPN Kill Switch til Windows

På tredjepladsen på vores liste er NordVPN, en service, der fortsætter med at vokse i spring og grænser, da den markerer alle boksene på de ting, som de fleste af dens udbydere ønsker at have fra en udbyder. Med sit hovedkvarter i Panama blev NordVPN etableret i 2012, og i sine 3 års tjeneste har det allerede etableret sig som en af ​​de bedste udbydere, der findes på markedet. En af de funktioner, der har gjort det meget populært, er dens kill switch-teknologi.

NordVPN har en automatisk internet-kill-switch, der fungerer ved at sparke ind, hver gang dens VPN-service afbrydes af den ene eller den anden grund. Dermed lukkes alle programmer, der muligvis forsøger at spionere på dit arbejde online, så snart du kobler fra internettet. Dette holder dig og dine data sikre fra enhver tredjepart, der måske ønsker at bruge dine oplysninger til afpresning eller fejlbehandling. Tilmeld dig NordVPN i dag til $ 8,00 pr. Måned, så får du et uovertruffen kundeserviceniveau kombineret med et af de bedste krypteringsniveauer, der findes på markedet i dag.

4. PIA – Windows / Mac Internet Kill Switch

Blandt de allerførste udbydere til at introducere VPN-dræbte switches var Privat internetadgang. Tjenesten er kendt for deres dedikation til brugernes privatliv og tilbyder deres Internet kill switch-funktion til både deres Windows- og Mac-brugere. Funktionen aktiverer VPN-afbrydelsesbeskyttelse, hvor din internetadgang lukkes, så snart din forbindelse til deres VPN-service bliver afbrudt. Normal adgang kan genvindes, så snart du deaktiverer dræbsknappen eller afslutter applikationen. For brugere, der har 2 forbindelser, der kører samtidig, skal de informeres om, at kun 1 aktiv forbindelse stoppes.

En anden af ​​PIAs funktioner er deres no-log-politik, der forhindrer lagring af dine browseroplysninger. Denne funktion holder enhver, der håber at blive bekendt med din browseshistorik, og giver dig mulighed for at udføre dit følsomme arbejde sikkert i den viden, at ingen vil tænke på din forbindelse. På deres “Kryptering” -indstillinger vil du være i stand til at konfigurere noget, der har med datagodkendelse at gøre & kryptering, hvilket sætter dig helt i kontrol over din online beskyttelse.

Konklusion om de bedste VPN’er med en Internet Kill Switch

Med de fire tjenester, som vi har nævnt ovenfor, vil du næppe nogensinde blive overladt, efter at din VPN-tjeneste uventet lukker ned. En VPN-dræbskontakt holder dig og alle dine data beskyttet, og din sikkerhed opretholdes inkase af noget, så længe du har slået kontakten til. Har du kommentarer eller feedback? Efterlad dem i afsnittet herunder & vi vil være sikker på at svare.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me