Bedste VPN til Amazon Echo

Der er ikke noget, der argumenterer for, at Amazon Echo er en god enhed at have. Fra organisering af din tidsplan til afspilning af din yndlingsmusik. Men alt dette kommer til en pris – dit privatliv. For ikke at nævne, at de tilgængelige musik plug-ins muligvis er blokeret i det område, du bor i. Derfor er brugen af ​​en VPN temmelig vigtig, hvis du vil betjene din Amazon Echo med det fulde potentiale. Læs videre for at finde ud af, hvilken VPN-udbyder der er den bedste.

Bedste VPN til Amazon Echo

Bedste VPN til Amazon Echo

Bedste VPN til Amazon Echo – Hurtigt overblik

En VPN er et internetværktøj, der beskytter dine online data, mens du gennemser. I stedet for at arbejde direkte på din internetforbindelse, overfører et virtuelt privat netværk din trafik gennem en privat server. Dette anonymiserer naturligvis din internet-tilgang og lakker din identitet. For dem af jer, der har Amazon Echo, kan dette være meget praktisk med hensyn til privatliv og begrænsninger. Vi taler om det senere i denne artikel.

Der er ingen mangel på VPN-udbydere på markedet. Dog er et par af dem værd at bruge din tid og penge. Husk, at sætte din tro på en gratis VPN er en dårlig idé. Det er risikabelt og kan kompromittere din internetsikkerhed og privatliv.

En gratis VPN sælger muligvis dine data til søsterselskaber for indtægter. Hvordan skal de ellers betale deres afgifter, hvis de tilbyder deres tjenester gratis? Dine private oplysninger bliver deres vigtigste indkomstkilde. Så vær forsigtig. VPN’erne på min liste i dag repræsenterer toppen i branchen. Jeg har givet dig et bord, så du kan få en hurtig oversigt over, hvad der skal komme næste i denne anmeldelse. Tjek det ud.

Bedste VPN til Amazon Echo

Som jeg nævnte før, er det meget vigtigt at have en velrenommeret VPN-udbyder under brug af Amazon Echo. Jeg gik videre og gennemgik de bedste udbydere for at lette din søgning. Så fortsæt med at rulle og kontrollere, hvad hver af disse VPN’er kan tilbyde dig, og vælg en, der giver dig mest gavn. Med det sagt er her de bedste VPN’er til Amazon Echo.

ExpressVPN

ExpressVPN kommer først på vores liste på grund af dets mange forskellige funktioner. Det har servere spredt over hele kloden og en af ​​de få VPN-udbydere, der faktisk kan fjerne blokering af Netflix. Det bedste ved denne udbyder er, at du kan downloade, installere og oprette forbindelse med et tryk på en knap. Det er ret nemt at bruge, og du behøver ikke at være teknisk kyndig for at navigere gennem det. Herudover er her en liste over, hvad ExpressVPN giver dig, når du tilmelder dig.

 • Servere i mere end 90 lande.
 • Ingen logfiler politik.
 • En dræbskontakt.
 • Bedste i klassen kryptering.
 • 24/7 kundesupport.
 • Nul-viden DNS.
 • 30-dages cash-back.

IPVanish

IPVanish er en fremragende nul-log-VPN, især til spil. Denne VPN er supersikker, privat og også utrolig hurtig. Downloadhastigheder er fantastisk på mange populære serverplaceringer, så du er garanteret streaming af musik uden forsinkelser på din Amazon Echo-enhed. Hvis du vil vide mere om denne robuste VPN-udbyder, skal du se på listen herunder:

 • 40.000+ IP-adresser, i 60 lande.
 • 10 samtidige forbindelser.
 • 24/7 live chat support.
 • En dræbskontakt.
 • Kryptering via AES-256.
 • 7-dages refusion politik.

NordVPN

Oplev hvordan Internettet føles uden at blokere og censurere med ingen anden end NordVPN. Denne udbyder tilbyder tusinder af servere over hele verden, inklusive arbejdende i regioner med tunge online restriktioner, der forbyder VPN’er. Én ting denne har over de andre på vores liste er dens CyberSec. Denne funktion beskytter din enhed mod vira, malware og anden ondsindet software, der muligvis er målrettet mod dig. Med det sagt, se nærmere på, hvad denne VPN tilbyder:

 • Kryptering på højt niveau.
 • Smart DNS-funktion.
 • DNS-lækage beskyttelse.
 • 24/7 live chat support.
 • En dræbskontakt.
 • Dobbelt VPN.
 • 5000+ servere i 62+ lande.
 • 30-dages refusion politik.

BulletVPN

BulletVPN er en af ​​de bedste, når det kommer til din streamingoplevelse. Det faktum, at det ikke har så mange servere rundt om i verden, kan bekymre dig, men kæmpes ikke, det har dem i det område, hvor det faktisk kommer dig til gode. De andre fordele, som denne VPN giver dig, sprænger dit sind. Her er et par:

 • En dræbskontakt.
 • 5 forskellige sikkerhedsprotokoller.
 • Servere i over 30 lande.
 • 24/7 live chat support.
 • Smart DNS
 • Krypteringer i militær kvalitet.
 • 30-dages refusion politik.

Hvorfor en VPN til Amazon Echo?

At have en VPN-forbindelse, mens du bruger Amazon Echo, er et meget vigtigt skridt at tage. Enhver enhed, der er tilsluttet internettet er i fare, når cyberkriminalitet er stort. Ved at bruge Alexa udleverer du en masse personlige oplysninger, der kan høstes af hackere. På den anden side, hvis du bare er i underholdning, er nogle funktioner, der skal downloades, muligvis ikke tilgængelige i dit land.

Derfor har du brug for en løsning, der giver dig adgang til, hvad der er på den anden side, og det er ved at installere en VPN på din router. Se på disse tip.

Omgå Geo-begrænsninger

Amazon Echo er en fantastisk måde at lytte til musik på. Det er selvfølgelig muligt, når du downloader et plug-in ved hjælp af Alexa-applikationen på en bestemt enhed som iPhone, iPad eller Android. Tag f.eks. Pandora, plug-in er kun tilgængeligt i USA. Selv Amazon Alexa kan ikke downloades uden for denne region. Så alt hvad du behøver er at installere en VPN på din router og etablere en forbindelse, der dækker hele dit husnetværk.

Med en VPN kan du bruge Pandora og lignende af Spotify og betjene dem ved blot at give en stemmekommando. Det eneste, du skal gøre, er at oprette forbindelse til en amerikansk server, og du vil nyde Amazon Echo til det maksimale trods at være uden for USA. For mere info, kan du læse denne vejledning om, hvordan du indstiller Amazon Echo uden for USA.

Privatliv og sikkerhed

I hovedsagen skal Amazon Echo ikke være privat. Vil du have bekvemmelighed? Derefter betale op med privatlivets fred. Enhedens hovedopgave er at LYT til dine kommandoer og handle efter dem. Hvad får dig til at tro, at det ikke lytter i øjeblikket? Hvis du har et ekko derhjemme, kan alt, hvad du siger, blive gemt, så Amazon kan lære mere om dig hvert minut. For ikke at nævne, at hackere muligvis får fat i det og spionerer efter dig, uden at du engang ved det. Så spionerer Alexa på os, eller det er bare i vores paranoide hoved?

Enhver, der muligvis spionerer på dig, kan præcisere din placering baseret på din IP-adresse. Og da din Amazon Echo er tilsluttet dit Wi-Fi-hjem, er dit opholdssted uanset hvilket som helst cyberangreb. Ikke desto mindre, når din forbindelse er krypteret med en VPN, er din IP-adresse godt skjult. Som et resultat behøver du ikke at bekymre dig om, hvis din Amazon Echo går på kompromis med dit privatliv. Du er i sikre hænder med en VPN.

Bedste VPN til Amazon Echo – Final Words

Hvis du virkelig ønsker at optimere din Echo-oplevelse, omgå begrænsninger og beskytte dit privatliv, er brugen af ​​en VPN et must. Alt hvad du skal gøre er at installere en VPN på din router, og du vil være i en samtale med Alexa uden afbrydelser fra uønskede udenforstående.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me