Bedste VPN til BFI Player +

BFI Player + giver kunderne mulighed for at streame britiske film fra deres samling af fagligt kuraterede klassikere. Kanalen er dog kun tilgængelig i England. Dette udgør et enormt problem for abonnenter, der kommer til at rejse uden for landet, fordi der ikke er adgang til tjenesten fra udlandet. Britiske udstationerede har modvilligt sluppet deres BFI Player + -abonnementer. Lidt vidste de, at en VPN tillader dem at fjerne blokering af BFI Player + uden for Storbritannien. Hvis du planlægger at streame tjenesten mens du er på rejser, er en VPN bestemt noget, du burde lære mere om.

Bedste VPN til BFI Player +

Bedste VPN til BFI Player+

Hvad er BFI-afspiller+?

BFI Player + giver op til 300 film at vælge imellem, cirka 5 pund om måneden. De typer film, du kan forvente af denne type abonnement, er virkelig gamle favoritter, som du må være fan af for at nyde. Genren er ikke kun begrænset til britisk indhold, da abonnenter også kan finde rædsel, indie, dokumentarer, prisvindende og endda japanske titler, når de virkelig gennemgår hvad der er tilgængeligt. Abonnenter vil også have mulighed for at kigge igennem samlinger, der er grupperet under specielle tags eller begivenheder såsom BFI London Film Festivals, hvilket er en fantastisk måde at indhente alle de fantastiske produktioner, der blev frigivet på et bestemt tidspunkt.

Sådan fjernes blokering af BFI Player + Uden for England med en VPN

Alt hvad du skal gøre for at fjerne blokering af BFI Player + i udlandet er at skjule din faktiske placering. Et virtuelt privat netværk hjælper dig med at gøre dette ved at ændre din IP, det vil sige din internetprotokoladresse. Det er den, BFI-afspilleren bruger til at bestemme, om der skal gives adgang eller ej. Hvis du er uden for England, skal du abonnere på en troværdig VPN-service. Det giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en server i England, hvilket giver adgang til BFI Player +. Her er hvad du skal gøre:

  1. Tilmeld dig en VPN. ExpressVPN anbefales stærkt.
  2. Download og installer VPN-appen på din Android, PC, Mac eller iOS.
  3. Log ind med din VPN-konto.
  4. Opret forbindelse til en britisk server.
  5. Start og nyd BFI Player + uanset hvor du er.

ExpressVPN er en robust software, der er i stand til at omgå geobegrænsninger uden problemer. Ikke kun det, men det bringer også din sikkerhed til et helt nyt niveau. Nu kan du surfe på internettet i fuld anonymitet og sikkerhed. Tjek denne liste, så du kan have en lille idé om, hvad der skal komme næste.

Bedste VPN’er til BFI Player+

Muligheden for at ‘ændre’ din geografiske placering er også stor til at få adgang til lokale sider og indhold, som du ikke ville være i stand til med en normal internetforbindelse. Oven på alt dette krypterer en VPN også alle dine data, så ingen nogensinde kan finde ud af, hvad du præcist har med at gøre online. Det betyder, at du holder dine aktiviteter skjult, selv for din internetudbyder, som måske har en tendens til at begrænse dine browsningshastigheder, især når de finder ud af, at du bruger for meget båndbredde til streaming. Dette kan være meget dårligt for dig, da du ikke får brug for det fulde spektrum af din internetpakke.

Den følelse af sikkerhed, som en pålidelig VPN-udbyder giver dig, kan du shoppe online uden at bekymre dig om, at dine kreditkortinfo bliver stjålet, og oprette forbindelse til et offentligt WiFI-system uden at være sårbar over for angreb. Alt dette er imidlertid kun muligt, hvis du har en pålidelig VPN-udbyder. For at sikre det, har vi forsøgt at indsnævre et par øverste valg, så du bruger mindre tid på at bekymre dig om den slags service, du kan forvente af en ny tjeneste. Se vores liste over de bedste VPN’er, du kan abonnere på for streaming fra BFI Player +, mens du er uden for England.

1. ExpressVPN

ExpressVPN overgår virkelig konkurrencen med hensyn til et serviceniveau og den tilbudte kvalitet. Udbyderen er baseret på De Britiske Jomfruøer og har op til 2000 servere, der er let tilgængelige for brugere at oprette forbindelse til. Sikkerhed er altid garanteret takket være deres 256 bit AES-kryptering i militær kvalitet, og anonymitet er altid sikret med tilladelse fra deres nul-logging-princip. Tjenesten giver også mulighed for op til 3 samtidige forbindelser og understøtter OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2, PPTP og SSTP som VPN-protokoller, som brugerne kan stole på.

ExpressVPN har også et pålideligt kundeserviceteam, der kan kontaktes via sociale medier, live chat eller e-mail, samt en samling tilsløret servere til brugere, der er baseret i regioner med et højt censurniveau. Udbyderen tilbyder også Tor over VPN-support for komplet anonymitet samt en Internet Kill Switch-service for at holde din forbindelse sikker igennem. ExpressVPN tilbyder også en Smart DNS-service til brugere, der bare ønsker at skjule deres placering og et Tor-websted, bare hvis du ikke vil have det faktum, at du logget på et VPN-sted, der er registreret overalt. For at finde ud af, hvad ExpressVPN ellers har at tilbyde, skal du tage lidt tid til at gennemgå vores ExpressVPN-gennemgang.

2. IPVanish

IPVanish er en anden service, som du kan tjekke, om du vil skjule din placering helt skjult for de websteder, du besøger. Udbyderen lover at gøre din faktiske IP forsvundet. Det tilbyder mere end 40.000 IP’er at vælge imellem høflighed af sin gruppe på næsten 1500 servere. IPVanish er også meget kendt for den perfekte balance, de leverer med hensyn til både hastighed og sikkerhed, da det tilfældigvis er den udbyder, du vælger for online-spillere og brugere, der ønsker at streame i HD uden at buffere. Tjenesten er også fantastisk til brugere, der ønsker at torrent, da det giver dem mulighed for at overføre et ubegrænset udvalg af filer, og gør det anonymt.

IPVanish garanterer også både ubegrænset serverskift og browserhastigheder, så du skal ikke forvente at holde dig til specifikke hastighedskapper. IPVanish tillader også op til 10 flere enheder at stole på sin VPN-klient på en gang, og de er tilfældigvis under en konto. Tjenesten tilbyder også et antal indstillinger for brugere, der hellere ikke vil hente sin VPN-klient. Det har browserudvidelser, som både er tilgængelige for Chrome og Firefox, såvel som dets SOCKS5-web-proxy-alternativ, som du kun har brug for adgang til, når du er online. Alle disse er effektive metoder til at fjerne blokering af BFI Player + uden for England, men hvis du vil vide, hvad der ellers ligger i vente, skal du tage et kig på vores mere detaljerede IPVanish Review.

3. NordVPN

NordVPN er en anden betydelig udbyder til at henvende sig til, der helt sikkert har en god kant over konkurrencen. Med over 4000 servere har NordVPN meget at tilbyde med hensyn til placeringer at oprette forbindelse til. Udbyderen har selv hovedkvarter med base i Panama. Dette betyder, at det er en sikker havn, fordi de ikke er ansvarlige over for nogen datatilsynsmyndigheder. Dette betyder, at de let er i stand til at opretholde deres nul-logging-politik. NordVPN anvender også branchestandarden for 256 bit AES-kryptering. Det suppleres af nogle af deres unikke funktioner, der inkluderer dobbelt VPN-kryptering.

Deres dobbelte krypteringsprotokol betyder, at brugerdata passerer gennem to servere i stedet for en, hvilket øger sikkerhedsniveauet. NordVPN har også et sæt stealth-servere, som brugere i meget censurerede områder kan vælge. For ikke at nævne en software som CyberSec og SmartPlay, som abonnenter kan nyde. NordVPN tilbyder også dedikerede IP’er, hvor brugere kan vælge at få en specifik IP direkte tildelt dem. Dette mindsker chancerne for, at den virtuelle IP bliver opdaget. Dette er kun et par af de funktioner, der er designet til at gøre din browsingoplevelse mere sikker. Gå gennem vores mere detaljerede NordVPN-gennemgang for at få en yderligere forståelse af, hvad du kan forvente.

Oversigt over de bedste VPN’er til streaming fra BFI Player+

Streaming uden for Storbritannien burde ikke være et problem, når du ved, hvad en VPN kan gøre for dig. De tre, vi har set på ovenfor, er mere end i stand til at forklæde din placering. Nu kan du nyde indhold fra så mange geobegrænsede tjenester, som du ønsker.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me