Bedste VPN til BitCoin

Der er en meget stor chance for, at selvom du måske ikke er meget fortrolig med den nyeste digitale valuta på markedet, kan du have hørt om det, der blev diskuteret på et panel i nyhederne, eller læse kort om det i teknisk nyhedsafsnittet i din avis. Med hensyn til online anonymitet giver både VPN og BitCoin dig mulighed for at skjule din identitet, når du surfer på nettet, skønt på forskellige måder. Nu hvor vi taler om BitCoins og VPN i samme åndedrag, kan vi lige så godt afmystificere, hvad denne nye form for “digital valuta” er, og lære mere om, hvorfor den bliver vedtaget af købmænd som en accepteret betalingsform. I denne gennemgang tager vi et kig på den bedste VPN til BitCoin.


Bedste VPN til BitCoin

VPN og BitCoin – et perfekt match

Den største fordel, som BitCoin tilbyder som betalingsform, er, at køberen kan vælge at forblive anonym, da køb gennem denne valuta ikke rigtig har noget papirspor. Når du har valgt VPN som et middel til at bevare dit online privatliv, giver det kun mere mening at sikre, at alt forbliver fortroligt, fra det tidspunkt, du betaler for din private netværkstjeneste. Det er derfor, en lang række VPN-tjenesteudbydere nu omfavner betaling via BitCoin-systemet. Det er en måde at sikre sig, at hverken din internetudbyder eller nogen statslige overvågningsorganer er i stand til at spore dit arbejde online, selv fra de betalingstransaktioner, du vil foretage til din VPN-udbyder.

Dette privatlivsniveau udvides ikke kun til dit VPN-abonnement. BitCoins giver dig også mulighed for at foretage fortrolige betalinger, når du køber andre varer og tjenester online; men selvfølgelig fra købmænd, der accepterer BitCoin som betalingsmetode. Sikkerhedsniveauet, der garanteres ved brug af både VPN-teknologi og digital valuta online, er uovertruffen, fordi du ved hjælp af disse to er i stand til at afværge risikoen for, at dine brugernavne, adgangskoder og kreditkortoplysninger bliver stjålet af ondsindede hackere og online spammere. At vedtage disse to former for sikkerhed kan spare dig for en masse frustration, især hvis den slags arbejde, du udfører online, er meget følsom.

Med alt det sagt kan vi nu se på nogle af VPN-tjenesterne på markedet, der giver mulighed for betaling via BitCoins, bedste VPN’er til BitCoin.

Top VPN’er til BitCoin-betalinger – bedste valg

Her er vores topvalg til dagens gennemgang. Tjek dem ud individuelt, og vælg en, alt efter hvad der passer bedst til dig.

ExpressVPN

Nemt en af ​​de førende markedsledere, når det kommer til VPN-tjenester af høj kvalitet, ExpressVPN er ikke en, der skal overlades med sager med hensyn til online privatliv og sikkerhed. Udbyderen accepterer BitCoins som en betalingsform, og med en stærk forbindelse, der er godt fordelt over 78 forskellige lande, er du i stand til at abonnere på dem, uanset hvor i verden du måtte være.

Niveauet for ekspertise, som deres team af kundepleje-repræsentanter viser, er vanskeligt at konkurrere, da alle teammedlemmer altid er tilgængelige, veluddannede og tilstrækkeligt udstyret til at håndtere eventuelle problemer, du måtte bringe frem. For denne høje servicekvalitet giver det næsten mening, hvorfor deres priser er lidt anderledes end resten.

IPVanish

En anden udfordrer, der langsomt vinder trækkraft blandt de bedste af de bedste på VPN-markedet, sker tilfældigvis IPVanish. Også velkommen til betalinger via BitCoins, deres ekspansionsniveau fortsætter langsomt med at vokse, når de nu er nået over 60 lande. De er generøse nok til at give mulighed for 5 samtidige forbindelser pr. Brugerkonto, og bare for at sikre dig, at du kommer til en informeret beslutning, får du 7 dage, inden du kan teste deres service og bede om refusion, hvis du ikke er imponeret. Til $ 6,49 pr. Måned kan du beskytte alle dine enheder og garantere dit privatliv. en rimelig aftale, hvis du spørger mig.

NordVPN

NordVPN kommer sidst på vores Top 5-liste, ikke fordi deres tjeneste ikke har meget at hente om, men fordi deres prispoint sammenlignet med nogen af ​​de andre udbydere på vores liste er praktisk talt uovertruffen. For $ 4,00 pr. Måned, og muligheden for at foretage denne transaktion ved hjælp af bitcoins, får du op til 6 samtidige forbindelser til din enkelt konto og hele 30 dage til at tage tid med deres service og se, om det er alt for godt til at være sandt. Det eneste problem, de stadig arbejder med, er deres 27 VPN-servere, et antal, de gør en stærk indsats for at øge.

BulletVPN

Fjerde på vores liste er BulletVPN, en af ​​de få operatører med over 500+ servere spredt i over 140 lande. Disse fyre gør løbende en indsats for at tilbyde den bedste service til deres kunder, og det kan ses af deres valg at inkludere BitCoins som en accepteret betalingsvaluta. Deres 30-dages pengene-tilbage-garanti giver dig mulighed for at prøve deres effektive service og beslutte, om deres anmodning om $ 7,50 pr. Måned er god nok til at holde alle glade.

PureVPN

Fjerde på vores liste er PureVPN, en af ​​de få operatører med over 500+ servere spredt i over 140 lande. Disse fyre gør løbende en indsats for at tilbyde den bedste service til deres kunder, og det kan ses af deres valg at inkludere BitCoins som en accepteret betalingsvaluta. Deres 7-dages pengene-tilbage-garanti giver dig mulighed for at prøve deres effektive service og beslutte, om deres anmodning om $ 4,16 pr. Måned er god nok til at holde alle glade.

Hvad er BitCoin?

Som nævnt ovenfor er BitCoin en form for digital valuta. Folk omtaler også BitCoin som en ‘cryptocurrency’. Dette betyder, at det er immaterielt; du kan ikke rigtig se det. Den blev udviklet af en Satoshi Nakamoto tilbage i 2008, og snart blev den anerkendt som en form for valuta, hvis værdi bestemmes af kræfter, der opererer på det finansielle marked. Det svarer næsten til, hvordan vi bestemmer værdien af ​​guld. Faktisk skal du, ligesom dets mineralmotpart, ‘mine’ for at komme på tværs af en BitCoin, hvis estimerede værdi lige nu er omkring $ 2321 USD. (Maj 2017)

Udvindingen af ​​BitCoins foregår ved at løse komplekse matematikproblemer, der tager enorm tid at arbejde. Det er derfor, minearbejdere indhenter hjælp fra magtfulde supercomputere til at hjælpe med at skære til tiden. Antallet af tilgængelige BitCoins derude anslås til at være omkring 21 millioner, hvilket antages at være mere end nok til at holde alle ‘grave’ indtil 2140.

Konklusion om de bedste VPN-valg til BitCoin

Internet-privatliv og sikkerhed bliver ikke rigtig bedre end hvad du får ved hjælp af både VPN og BitCoins som din betalingsform. Anonymitet online bliver langsomt et vigtigt emne, især for de i karrierer, der kræver, at følsomt arbejde udføres på Internettet. Tag skridt og forsikre dig om dit privatliv på Internettet; at vide, at dine private oplysninger kun er for dine øjne, er sikker på at give dig en følelse af komfort og selvtillid med dine aktiviteter online.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me