Bedste VPN til blokering af annoncer

Browsing online har sin egen andel af trusler. Cyberkriminaliteten stiger fortsat overalt i verden, hvilket betyder, at flere og flere kriminelle nu henvender sig til Internettet for at udføre deres tvivlsomme arbejde. Med et stigende flertal af brugere, der er afhængige af internettet til underholdning, nyheder, shopping og også for deres karriere, er der ingen, der fortæller, hvad der vil ske, hvis de fortsætter med at stole på det uden nogen form for beskyttelse. Dette er grunden til, at vi her på thevpn.guru insisterer på, at alle online burde indføre foranstaltninger, der holder deres trafik sikker, når de er tilsluttet internettet. Hvad vil vi anbefale? Abonner på en top VPN-tjeneste.


Bedste VPN til blokering af annoncer

Bedste VPN til blokering af annoncer

Sådan fungerer reklame online

For virksomheder og organisationer, der tilbyder både varer og tjenester til offentligheden, er der et behov for at få ordet derude, at de faktisk eksisterer, og det gøres gennem reklame. Dette kan være gennem medier såsom radio, tv eller print, men en bestemt kanal, der er blevet misbrugt og påberåbt sig til at målrette intetanende ofre, er online-annoncering. Online-annoncer findes også i mange kategorier, og en fordel, det kan have i forhold til andre former, er evnen til at blive gjort på en meget målrettet måde.

Kyndige firmaer stoler nu på de oplysninger, de får fra deres kundegrundlag for at beslutte, hvem de vil bruge den største penge på for gentagne gange at prøve og overbevise om at købe deres produkt eller service. Det er det, der kaldes målrettet reklame, og meget af det sker på sociale medier. Facebook tjener endda fra dette, da det giver dig mulighed for at bruge dens brugergenererede data til at målrette mod hvilken af ​​dens brugere der er mest interesseret i at købe dit produkt baseret på deres likes og opførsel på det sociale medieside.

Selvom det hele er fint og dandy, findes der en anden grim side af mønten, som de fleste længe internetbrugere sandsynligvis forholder sig til. Hvis du har en tendens til at shoppe meget online, har du måske snublet over en annonce relateret til hvad du var på udkig efter og besluttet at klikke på den kun for at blive omdirigeret til en mistænkelig side, der muligvis har været vært for en virus. En af de mere dystre sager er, når du ser en softwareannonce, og fortsætter med at klikke på download og tænker, at du vil få det, der var blevet annonceret, kun for at starte det og bemærke, at dine filer begynder at gå glip, eller din maskine begynder at blive langsom.

Sådanne ondsindede annoncer kan endda være en gateway, gennem hvilken hackere eksternt etablerer kontrol over din computer og får adgang til eller stjæler meget følsomme oplysninger. Dette er en situation, som vi er sikre på, at du ikke kan lide at være i, og den eneste måde at sikre, at du forbliver sikker mod disse er ved at abonnere på en VPN-udbyder.

Bedste VPN til blokering af annoncer

Udbydere af virtuelle private netværk har en masse foranstaltninger på plads for at kryptere din forbindelse og beskytte dig mod at blive aflyttet af din internetudbyder, men ikke mange af dem har kapacitet til at blokere alle de unødvendige annoncer, du måske finder dig selv at se. Der er visse VPN’er, der har denne funktion, og heldigvis for dig har vi allerede gjort grundlæggende for at finde ud af, hvilke de er, så du ikke behøver at gøre det. Find nedenfor vores liste over de bedste VPN’er til annonceblokering. Husk, at disse top VPN-tjenesteudbydere alle er premium VPN’er. Gratis VPN-tjenester har en tendens til at sælge deres brugers data til tredjepart. Derfor kan vi ikke anbefale at bruge nogen gratis VPN, når det kommer til annonceblokering.

1. ExpressVPN

ExpressVPN topper vores liste som det bedste til annonceblokering, da tjenesten gennem sin 256-bit AES-kryptering og dens afhængighed af OpenVPN let er bygget til at afskrække enhver form for ondsindede pop-ups, der kan afbryde din browsing. Den kryptering, der tilbydes af udbyderen, betyder, at din forbindelse er anonym, og derfor vil det sted, du besøger, ikke være i stand til at spore eller indsamle oplysninger om din browserhistorik for at vide, hvilken slags annoncer der skal skubbe dig vej.

Tjenesten tillader også samtidige forbindelser til op til 3 enheder, og dens placering på De Britiske Jomfruøer betyder, at ingen datareguleringsmyndighed er endda nær nok til at håndhæve politikker, der vil tvinge dem til at registrere, gemme eller indsende brugerdata. Det er på grund af denne praktiske placering, at virksomheden har en velrenommeret nul-logs-politik. Inden for ExpressVPNs sortiment på 2000 servere er der dem, der understøtter og er fremragende til brugere, der vil torrent, samt en gruppe af stealth-servere, der kan bruges af dem, der vil bruge VPN uden detektion. ExpressVPN er også blandt de udbydere, der har de bedste kundeplejehold, hvilket betyder, at du burde være i stand til at stole på dem selv som en første gang VPN-bruger. Der er meget mere, du burde lære om ExpressVPN, og du kan gøre det ved at gå gennem vores ExpressVPN-anmeldelse.

2. BulletVPN

BulletVPN kommer også til denne liste med tilladelse fra dens evne til at få dig til geobegrænsede websteder, som derefter hjælper dig med at kryptere din faktiske placering og gøre det sværere for alle placeringsfokuserede annoncer at dukke op på din skærm. Tjenesten er baseret uden for Estland, og placerer den miles væk fra nogen af ​​de myndigheder, der forsøger at få fat i brugerdata. Dette gør det også muligt at tilbyde en pålidelig nul-logpolitik og sikrer, at alle de data, der transmitteres af en bruger, der ønsker at oprette forbindelse til 3 samtidige enheder, forbliver upålogget.

BulletVPN beskytter sine abonnenters onlineaktiviteter gennem deres 256 bit AES-kryptering og giver også VPN-protokolindstillinger som OpenVPN, PPTP, IPSec, IKEv2 og L2TP / IPSec, som de kan vælge imellem. Med hensyn til kundesupport fastholder BulletVPN, at brugere kan bede om hjælp via sociale medier eller e-mail, men dette gøres bedst, når du har kontrolleret webstedets FAQ-afdeling for at se, om dit problem er blevet dækket. BulletVPN sikrer også, at dens brugere kan få adgang til tjenesten uanset hvilken platform de er på, da deres apps findes i versioner, der understøtter iOS, Android, Windows og Mac OS. Tjenesten har stadig meget mere at tilbyde, som vi ikke har vist i denne korte oversigt, men du finder ud af alt om det ved at gå gennem vores BulletVPN-anmeldelse.

3. NordVPN

Vi ville ikke gøre retfærdighed over for denne liste, hvis vi ikke nævner NordVPN og dens CyberSec-funktion, som udelukkende er designet til at blokere for pop-up-annoncer, auto-play-annoncer og skadelige websteder, så du kan nyde en glat browsing erfaring. Tjenesten beskytter dig mod malware, forhindrer dig i at blive en del af DDoS-angreb og hjælpe med at bevare dit dataforbrug. Dette viser NordVPNs samordnede indsats for at holde dig fokuseret på, hvad du laver online og forhindre skadelige trusler, der kan aflede dig fra det, du laver.

Tjenesten har også et meget stærkt fokus på din online sikkerhed, og tilbyder tjenester som DoubleVPN, hvor din trafik dirigeres gennem mere end en server, og integrerer med Tor for at gøre dig fuldstændig anonym online. Servicepakken leveres også med en internet-kill-switch, muligheden for at vælge, hvilken server de skal oprette forbindelse til, baseret på hvad du laver, og fuld support til brugere, der vil torrent. NordVPN har også truffet ekstra foranstaltninger for at sikre, at dens VPN-klient kan køre på forskellige platforme som iOS, Windows, Mac OS og Android; efterlader ingen tilbage i deres søgen efter online sikkerhed. Se vores NordVPN-gennemgang for mere om, hvad NordVPN er i stand til.

Bedste VPN’er til annonceblokering – Final Word

I denne gennemgang har vi set på tjenester, der har funktioner, der er rettet mod annonceblokering, og dem, der netop er bygget godt nok til at blokere annoncer som standard. Hvis du stadig ikke er tilfreds med det tilbudte beskyttelsesniveau, vil du måske overveje at lede efter en førende blokerende tjeneste for annoncer. Hvis dette er tilfældet, anbefaler vi, at du starter her. Ellers glæder vi os over dine spørgsmål eller kommentarer i afsnittet herunder, som vi med glæde svarer på.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map