Bedste VPN til CBC Player

Kære canadiske udstationerede, denne blog er til dig. Det kan være frustrerende at miste adgang til alt det indhold, du var vant til at forbruge hjemme. I Canada er CBC mere eller mindre slutningen af ​​alle former for underholdning. Fra radio til tv dækker CBC det hele: Musikstrømme, nyhedsudsendelser, tv-shows, sportsbegivenheder og film. Problemet her er, at ikke alt, der tilbydes af netværket, er tilgængeligt til international visning. Af denne grund har du brug for en VPN for at fjerne blokering af de regionale begrænsninger. I denne blog vil jeg give dig det bedste VPN derude til at fjerne blokering af Canadas CBC.


Bedste VPN til at fjerne blokering af CBC

Fjern blokering af Canadas CBC – Hvilken VPN skal du bruge?

Hvor kan du få adgang til CBC-afspiller?

I modsætning til andre sider tilbyder CBC noget indhold til international visning. Når du forsøger at se live eller on-demand indhold på CBC Player i USA eller andre steder uden for Canada, får du dog i stedet vist følgende geografisk lokalitetsfejl:

”Ups… Vi beklager, dette indhold er ikke tilgængeligt på din placering. Hvis du mener, at du har modtaget denne meddelelse ved en fejl, så kontakt os. Fejl 21 ”

CBC Radio One og Radio 2 har en live stream, som du har adgang til, men strømmen ændres baseret på regional placering. CBC Music streams og CBC Radio 3 er ikke tilgængelige internationalt. Det er heller ikke mest af streamingafspillerens indhold. Alt dette kan dog omgås ved hjælp af en VPN. En VPN kan forfalsk din IP-adresse og få det til at virke som om du befinder dig i Canada, hvilket giver dig adgang til alt lokalt indhold.

Nedenfor er en praktisk tabel, der viser de udbydere, der fungerer bedst til at fjerne blokering af de regionale restriktioner. Jeg vil drøfte hver udbyder separat nedenfor.

Bedste VPN til at fjerne blokering af CBC

Når du køber en VPN-udbyder, skal du huske et par ting. Først vil du have en udbyder, der rent faktisk fungerer for at holde dine data private. Dette betyder, at du skal kontrollere og se, om den udbyder, du ser på, er en bæredygtig nul-logs-politik. Den næste ting, du skal se på, er, om udbyderen er gratis eller betalt for eller ikke. Hvis det er en gratis service, er det bedre, at du ikke tilmelder dig i første omgang. Gratis VPN’er er faktisk meget farlige, og du ender med at betale for din service på en måde, der er værre end at afskalde et par dollars.

Betalte udbydere er derimod troværdige. Det faktum, at du betaler for tjenesten, betyder, at udbyderen skal give det, de tilbyder. Dit bedste alternativ er langt at abonnere på en VPN-udbyder, der krediteres for at udføre det job, den annoncerer. Følgende udbydere passer til alle de kriterier, du skal være på udkig efter:

1. ExpressVPN

Den bedste VPN, du generelt kan bruge, er ExpressVPN. ExpressVPN er bredt kendt som det bedste produkt på markedet og tilbyder 2.000+ servere i mere end 94 lande, hvilket giver dig ægte global dækning til enhver tid. Sikkerhedsmæssigt bruger ExpressVPN krypteringer af militær kvalitet og de nyeste VPN-protokoller for at holde din trafik og dine data sikre. ExpressVPN har også:

 • Hurtige downloadhastigheder
 • En streng politik for nul-logfiler
 • Stealth-servere til lande med tunge onlinecensurlove
 • 3 samtidige enhedsforbindelser
 • En smart DNS-funktion til hurtigere streaming

Du kan læse den fulde ExpressVPN-anmeldelse her og teste deres tjenester ved at drage fordel af deres 30-dages pengene-tilbage-garanti.

2. BulletVPN

Punkt 2-stedet går til BulletVPN, en P2P-supporttjeneste. BulletVPN har et lavt serverantal (47 servere i 30 lande), men det udgør fuldt ud det med de funktioner, det tilbyder, som inkluderer:

 • En smart DNS-funktion
 • Streng nul-log-politik
 • 5 forskellige VPN-protokoller
 • Krypteringer i militær kvalitet
 • 5-stjernet supportteam
 • Optimerede servere til streaming og P2P-fildeling

Som med ExpressVPN kan du drage fordel af BulletVPNs 30-dages pengene-tilbage-garanti og afprøve tjenesten for dig selv. Se den fulde BulletVPN-gennemgang her for at få en bedre idé om alt, hvad denne udbyder har at tilbyde.

3. NordVPN

Her er en top-tier udbyder fuld til randen med ekstra funktioner. NordVPN har 4.000+ servere, der findes i mere end 60 lande, en af ​​de højeste tilgængelige servertællinger. VPN-udbyderen har endda udpeget streaming-servere til uafbrudt visning. Nogle af NordVPNs andre funktioner inkluderer:

 • Dobbelt VPN
 • 2048-bit SSL-krypteringer
 • 6 samtidige enhedsforbindelser
 • Tor integration
 • Anti-DDOS angrebsbeskyttelse (tilføjelse)

Tjek NordVPN-gennemgangen her for at lære om de andre seje funktioner, som denne VPN leverer. Samme som med de første 2 udbydere kan du drage fordel af deres 30-dages refusionspolitik, før du indgår en forpligtelse.

4. IPVanish

Den sidste VPN på denne liste er IPVanish. Denne provider har færre servere end ExpressVPN og NordVPN, men klarer sig lidt bedre med dækningen end BulletVPN. Med 750 servere til sit navn, rangerer IPVanish i mellemgrunden for global serverdækning. Imidlertid udgør deres Tier 1-netværk mere end det, hvilket giver bedre streamingtjenester for alle dem, der opretter forbindelse til disse optimerede servere. Nogle af IPVanish’s andre funktioner inkluderer:

 • SOCKS5-proxy
 • Anonyme IP’er
 • Support til P2P-fildeling
 • 10 samtidige enhedsforbindelser
 • Nul-logs politik

Du kan læse mere om IPVanish i denne fulde anmeldelse. Du drager fordel af deres 7-dages refusionspolitik og test udbyderen selv.

Sådan fjernes blokering af CBC Player i USA med en VPN

Nu hvor du ved, hvad en VPN skal gøre, og har en idé om, hvilke VPN’er du skal se på, så lad os tale om, hvordan du får din VPN til at fjerne blokering af CBC.

Det er faktisk meget ligetil: Når du starter en VPN, skal du oprette forbindelse til en af ​​deres servere. Ved hjælp af denne server omdirigerer VPN din trafik gennem en sikker tunnel og krypterer alle dine data. Når det sker, ændres din offentlige IP-adresse for at matche serverens placering. For at fjerne blokering af CBC skal du oprette forbindelse til en canadisk server. Sådan kan du gøre det ved hjælp af ExpressVPN (følgende trin kan anvendes på alle VPN’er, der er anført ovenfor):

 1. Gå til ExpressVPNs websted, og tilmeld dig med tjenesten.
 2. Download VPN-appen, der fungerer på din enhed. VPN-apps findes normalt til Windows, Mac, iOS, og Android. ExpressVPN tilbyder en indbygget app til Linux, også.
 3. Start appen, og log ind ved hjælp af dine legitimationsoplysninger.
 4. Vælg en canadisk server at oprette forbindelse til, vent et par sekunder på, at forbindelsen oprettes.
 5. Det ser ud til, at du gennemser internettet ved hjælp af en canadisk IP-adresse.
 6. Nyd dit CBC-indhold!

Se? Enkel.

Bedste VPN til at fjerne blokering af CBC – endelige tanker

Og det er alt, hvad der er til det! Du kan nemt fjerne blokering af CBC og få adgang til alt indhold fra hjemmet hvor som helst i verden! Med en VPN, især en af ​​VPN’erne nævnt ovenfor, behøver du aldrig gå glip af canadisk indhold igen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me