Bedste VPN til Cox ISP

På cirka 21,8 millioner abonnenter har Cox Communications en ret stor del af abonnenter, der er afhængige af dem for deres internetforbindelse. Cox Enterprises datterselskab har eksisteret i cirka 56 år nu. Efter at have været i forretning i så længe har det tilladt det at finjustere deres tjenester til fordel for deres stadigt stigende liste over abonnenter. Udbyderen rangerer som den 4. største kabeludbyder i USA, og en af ​​de ting, der måske har bidraget til dette, er de forskellige niveauer, hvor deres service tilbydes. I modsætning til de fleste internetudbydere har Cox op til 5 pakker, som abonnenter kan vælge at abonnere på. Dette giver en mulighed for hvert markedssegment, der er i stand til at imødekomme deres behov og ikke er for anstrengende på deres budget.

Bedste VPN til Cox ISP

Bedste VPN til Cox ISP

Er Cox Internet noget godt?

Som med de fleste tjenesteudbydere har de forskellige niveauer alle deres egne grænser. Når Cox er overgået, opkræver det sine kunder efter brug. For at give dig en idé om, hvor grænserne ligger, får abonnenter på sit højeste tilbud op til 2 TB pr. Måned. Brugere, der håber at køre deres websteder hjemmefra, måske muligvis være på udkig efter en alternativ udbyder, da Cox ikke rigtig tillader indkommende trafik for deres boligkunder, hvilket gør det ret svært at køre webservere.

Cox skabte en ret opblussen i 2014, da de meddelte om deres planer om at tilbyde 1 GBits / s-hastigheder til deres internettjeneste, og det ville være under navnet “G1GABLAST”. Med denne form for hastighed ville du være i stand til at downloade en 2 timers HD-film på cirka 8 sekunder eller 100 sange inden for 3. Mærket “fremtidig hastighedsinternet”, tjenesten er under udvidelse, da den kun er tilgængelig i visse dele af USA. En sådan hurtig internetforbindelse ville være dejligt at have, men så med FCC-rapporteringen, at de fleste bredbåndsudbydere leverer op til 12% lavere end de annoncerede hastigheder, hvordan kan du virkelig være sikker på, at den hastighed, du får, er nøjagtigt hvad du betaler for?

Hvorfor du har brug for en VPN til Cox

Nævnte rapport er et bevis på, hvor meget throttling der udføres af udbydere til kunder, der ikke engang er klar over, at det foregår. Brug af et virtuelt privat netværk giver dig mulighed for at omgå de begrænsninger, som din ISP-udbyder måske har sat på, da du kan skjule hvad du har op til dem.

En VPN giver dig mulighed for at gøre dette, når du opretter forbindelse til serverne i dets netværk. Disse servere krypterer din forbindelse, og skjul på den måde din trafik for alle, der måske er interesseret i dine browseaktiviteter. Dette forhindrer din internetudbyder i at blokere alle websteder, du muligvis vil besøge, eller indføre databegrænsninger for din båndbredde. Brug af en VPN skjuler også din placering. Dette hjælper igen med at give adgang til geobegrænsede websteder, som du normalt ikke ville være i stand til. Dette betyder, at du ikke kun er begrænset til indhold fra din region, og benytter en så bred vifte af videoeksempler at vælge imellem.

Da en VPN-services hovedopgave er at stille sikkerhed, kan du være sikker på, at dine personlige oplysninger forbliver sikre, især når du er i gang med aktiviteter som online shopping eller bank. Du vil være i stand til at forhindre, at tilfælde af, at dine private oplysninger bliver stjålet, eller at din enhed bliver hacket. Dette er meget vigtigt, da du har et beskyttelseslag mod de mange cyberkriminelle angreb, der løbende lanceres i dagens online verden.

Bedste VPN’er til Cox – Valg af VPN

At vælge en passende VPN til din Cox Internet Service burde ikke tage så meget tid, især hvis du ved, hvad du skal kigge efter. Din valgte udbyder burde have support til streaming, et vidtgående servernetværk og pålidelige sikkerhedsforanstaltninger for den bedste service. Vi har sammensat en kort liste over udbydere, som vi med sikkerhed er garanteret til at tilbyde den bedste service, og sparer dig meget tid på at lede efter din valgte udbyder.

1. ExpressVPN

ExpressVPN er baseret på De Britiske Jomfruøer og har været i branchen i ca. 9 år, og tjenesten har samlet en masse information om, hvad klienter, som du kunne være på udkig efter. Tjenesten har omkring 2000 servere inden for sit netværk og en tilstedeværelse i mere end 90 lande. ExpressVPN er kendt for sit nogensinde tilgængelige kundeplejeteam, at du altid kan nå ud til 24/7 via e-mail eller live chat. Tjenesten kan også prale af en meget venlig VPN-app, der er kompatibel med en lang række Android-, Linux-, iOS- eller Windows-baserede enheder.

ExpressVPN har også et antal funktioner, der adskiller den fra andre udbydere, såsom dens split-tunnelfunktion, der giver dig mulighed for at vælge de dele af din trafik, du vil have sikret. Der er også sit udvalg af stealth-servere, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til tjenesten, især hvis det land, du er i, er stærkt internetcensureret. Der er servere, der understøtter torrenting, og som giver dig mulighed for at gøre det anonymt. Hvis du vil læse mere om, hvad du kan forvente af ExpressVPN, skal du se på vores ExpressVPN-gennemgang.

2. BulletVPN

Med hovedkvarter i Estland er BulletVPN en anden udbyder, der langsomt har fået kritikroste. Tjenesten lover en problemfri streamingoplevelse, høflighed af dens supersnelle servere. BulletVPN tilbyder også OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 og PPTP som VPN-protokoller at vælge imellem, hvilket giver sine kunder mulighed for at vælge efter præference. Tjenesten er i stand til at sikre din forbindelse gennem 256 bit AES-kryptering, og dette fungerer bedst, når det er parret med OpenVPN-protokollen.

BulletVPN tillader op til 3 samtidige forbindelser under en konto, hvilket betyder, at du ikke behøver at betale så meget for yderligere beskyttelse. Et BulletVPN-abonnement giver dig også ubegrænset båndbredde på din forbindelse og giver dig mulighed for at skifte server så mange gange, som du ønsker. BulletVPN garanterer også fuldstændig anonymitet, da dens base i Estland er langt væk fra “14 øjne” lande. For mere information om, hvad BulletVPN har at tilbyde, se på vores mere detaljerede BulletVPN-gennemgang.

3. NordVPN

NordVPN er en anden premium-udbyder, der er i stand til at skjule din forbindelse fra enhver form for throttling, som din internetudbyder kan pålægge din forbindelse. Tjenesten er baseret i Panama og har et netværk, der er så stort som 4000, og en tilstedeværelse i mere end 60 lande. Tjenesten tilbyder også tilstrækkelig online sikkerhed gennem sin 256 bit AES-kryptering og dens forskellige VPN-protokoller, der spænder fra OpenVPN, L2TP / IPSec og PPTP. Tjenesten er også i stand til at håndtere op til 6 flere samtidige forbindelser og har godt vedligeholdt nul-loggingspolitik.

NordVPN er meget populær for listen over funktioner, det tilbyder, lige fra dobbeltkryptering for øget privatliv til Tor over VPN-support for tilføjet anonymitet. Det store antal servere, der udføres af udbyderen, gør det muligt for den at have nogle specialiserede til specifikke funktioner. Der er servere, der er optimeret til HD-streaming, online spil, torrent og samtidig store filoverførsler. For at finde ud af, om dette er den rigtige service til dig eller ikke, kan du gennemgå vores NordVPN-gennemgang. Der er masser af flere detaljer der om, hvilken type funktioner du får fordel af, når du tilmelder dig.

Sammenfatt de bedste VPN’er til Cox

De tre tjenester, vi har nævnt her, er alle i stand til at omgå begrænsninger, som din internetudbyder muligvis har oprettet, men vi insisterer stadig på, at du enten foretager deres gratis forsøg eller pengene tilbage-garantier for at finde ud af, hvilken der passer bedst til dig. Gå videre og læs gennemgangen for at finde ud af, hvilken af ​​de to du kan tage op med hensyn til din udbyder.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me