Bedste VPN til DD-WRT Router

Hvad er de bedste VPN-tjenesteudbydere til DD-WRT-routere? Er der nogen gratis VPN’er til DD-WRT? For dem, der ikke kender udtrykket, henviser DD-WRT til firmware, som brugerne får installeret på deres routere for at opnå maksimal funktionalitet. Det låser dybest set alle routerens skjulte muligheder og giver brugerne mulighed for at nyde bedre ydelse. Det er let i stand til at arbejde på en lang række enheder, og endnu bedre er det faktum, at det er fantastisk til ikke-tekniske brugere.


Bedste VPN til DD-WRT Router

Bedste VPN til DD-WRT Router

DD-WRT og VPN

Sådanne brugere værdsætter også dybt den støtte, som DD-WRT har til VPN. Dette skyldes, at DD-WRT giver brugerne mulighed for at opsætte din VPN-tjeneste direkte på routeren, og få den til at fungere sådan, at enhver anden enhed, der er tilsluttet routeren, kan dele på VPN-forbindelsen og have sikret adgang til internettet. Dette er meget praktisk, fordi det giver dig mulighed for at abonnere på en af ​​de bedste VPN’er på markedet og have enheder, der ikke direkte understøttes af din udbyder, der bruger den samme forbindelse.

Sådan installeres DD-WRT på router?

Du kan få glæde af DD-WRT på to måder: enten købe en forudkonfigureret router, eller installere firmwaren på enhver router, som du er sikker på, er kompatibel med tjenesten. Hvis du udfører en af ​​disse plus at installere en troværdig VPN-service, skal du sikre dig, at du får glæde af sikker adgang på alle dine tilsluttede enheder. I denne gennemgang vil vi se på et antal udbydere, hvis tjenester er optimeret til DD-WRT, og vi vil også se på, hvad du skal overveje, når du vælger den rigtige VPN til din DD-WRT router.

Valg af den bedste VPN-service til din DD-WRT-router

Du skal være ivrig efter at vælge en VPN-tjeneste, der giver mulighed for en DD-WRT-opgradering og OpenVPN-support, da det er en af ​​de bedste VPN-protokoller til tilpasning og vandtæt sikkerhed. Du har også brug for en VPN-service, der er hurtig og har en pålidelig forbindelse. VPN’er er kendt for at nedsætte din tilslutningshastighed, så de bedste er dem, der reducerer din hastighed med den mindste mulige margin. Du skal også være på udkig efter tilføjede sikkerhedsværktøjer og funktioner, der ikke findes hos de fleste andre VPN-udbydere.

Her er vores top 5 anbefalinger til de bedste VPN-tjenester, der kan bruges med din DD-WRT-router.

1. ExpressVPN

ExpressVPN tilbyder en så bred vifte af allerede konfigurerede VPN-routere, hvilket betyder, at du ikke behøver at beskæftige dig med at opgradere din router selv. Du bliver nødt til at konfigurere tjenesten på din DD-WRT-router, hvis du allerede har en, men processen skal ikke være rigtig vanskelig, hvis du følger med de veludviklede tutorials. I tilfælde af problemer, der er det kvalificerede ExpressVPN kundesupportteam, der altid er klar til at hjælpe med at finde ud af eventuelle problemer, du kan støde på.

Tjenesten kan prale af over 1000 servere, på mere end 145 placeringer, hvilket betyder, at du skal være i stand til at få adgang til en bred vifte af kanaler og websteder, uanset hvor du end er. Serverne understøtter P2P-fildeling og har ingen logføring.

Sammenlignet med de fleste andre udbydere er ExpressVPN lidt dyrere, og det er berettiget, da de tilbyder en premium-service. Du har en chance for at prøve deres service gennem deres 30-dages pengene-tilbage-garanti, og så snart du gør det, vil du være i stand til at beslutte, om den pris, de beder om, er værd den tilbudte værdi.

2. NordVPN

Der er en række tutorials, der uddyber, hvordan brugere skal kunne linke deres DD-WRT-router til NordVPN, og som du finder ud af, er de fleste af disse måder gennem L2TP-, PPTP- og OpenVPN-protokoller. Med hensyn til ydeevne får du mulighed for at nyde højere hastigheder, CyberSec for at have blokeret dine annoncer, løg over VPN til en privat browsingoplevelse og DoubleVPN for at have din internetforbindelse krypteret. NordVPN forsikrer sine abonnenter om, at de får en god værdi til en rimelig pris.

Du får kun tre dage til at beslutte, om tjenesten er værd at bruge din tid eller ej, så det er bedst at indstille tid, som du vil bruge til at teste alle de aspekter, du måske er bekymret for. Hvis du beslutter at abonnere, får du det bedste afkast for dine penge ved at vælge deres 2-årige plan.

3. IPVanish

IPVanish har gjort meget for at forbedre deres service, og det gør de fortsat gennem deres voksende servernetværk. Fra vores sidste kontrol havde de mere end 850 servere og understøtter op til 5 samtidige forbindelser. De tilbyder også routere med deres VPN-service, der allerede er installeret, men hvis du købte din egen router, skal du installere DD-WRT-firmwaren manuelt. Alle de store VPN-protokoller understøttes, og du får glæde af dem kombineret med begge 128-bit & 256-bit kryptering.

De tilbyder en 7-dages pengene-tilbage-garanti, hvilket betyder, at du skal være i stand til at prøve deres service i en uge for at se, om det passer til dine behov. Deres prisfastsættelse er dog højere end hvad du betaler for din gennemsnitlige udbyder. Alt i alt er IPVanish en førende leverandør, hvis service betragtes som præmie, og hvis kundeteam er en af ​​de bedste på markedet.

4. BulletVPN

Den eneste funktion, der får denne Estland-baserede udbyder til at skille sig ud på vores liste over VPN’er, er det faktum, at det tillader 3 forbindelser under en konto. Dette gør det til en ideel løsning for en lille virksomhed eller en husstand, hvis medlemmer ønsker at have alle deres enheder sikret, mens de er online. Testene vi lavede med BulletVPN viste bevist, at tjenesten faktisk er pålidelig, med en 256-bit kryptering og protokoller som OpenVPN for at holde din forbindelse sikker.

Bedste VPN til DD-WRT-resume

Her er en oversigt over alle top VPN-tjenesteudbydere, du kan bruge på en DD-WRT-baseret router.

Konklusion for den bedste VPN til DD-WRT-routere i 2017

De 5 VPN’er, vi har anført ovenfor, kan variere i prisfastsættelse og ydeevne, men alle af dem er sikker på at give god service, især når du parrer dem med DD-WRT firmware på din router. De sidste to er forholdsvis nye kandidater, men de har stadig tilbud, der er værd at prøve. Se på dem alle, og når du først identificerer den, der er bedst for dig, vil vi sætte pris på det, hvis du efterlod os en kommentar eller to om, hvordan din oplevelse var. Vi var glade for at svare.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map