Bedste VPN til delt tunneling

Hvis du bruger lang tid på Internettet, er der en stor chance for, at du måske har hørt om VPN. Dette enkle værktøj giver dig mulighed for at skjule din trafik for enhver, der måske er interesseret i hvad du end er online, og det sikrer dig også at være anonym, når du udfører dine aktiviteter. Der er mange fordele ved dette, da du kan skjule oplysninger, der videresendes via din IP-adresse, f.eks. Din faktiske placering. Dette giver dig mulighed for at besøge geobegrænsede websteder og arbejde omkring deres stedssensitive begrænsninger.

Bedste VPN til delt tunneling

Bedste VPN til delt tunneling

Fordelene ved at bruge en VPN er ret udbredte, og det faktum, at de krypterer dine data, kan hjælpe med at holde hackere og spammere væk, men der er en bestemt ting, som at bruge en VPN sandsynligvis vil påvirke. Dette er hastigheden på din internetforbindelse. Processen med at kryptere dine data optager en vis mængde af din båndbredde, hvilket betyder, at du har en lidt langsommere forbindelse, når du tilmelder dig din valgte udbyder. Dette er faktisk en del af grunden til, at mange udbydere baserer deres servicekvalitet på, hvor hurtig din internetforbindelse vil være på trods af at du bruger VPN.

Delet tunnel forklaret

Mens der er brugere, der insisterer på, at alle deres data bliver krypteret via en VPN, er der andre, som muligvis ikke nødvendigvis har brug for tjenesten på alle deres enheder. Denne gruppe brugere ville være i orden med, at for eksempel deres mobile enheder opretter forbindelse til internettet direkte i stedet for gennem en VPN-klient. De har stadig brug for deres vigtigste enheder til at bruge en VPN til sikkerhed, men foretrækker, at deres telefoner eller tablet får adgang til Internettet uden nogen form for hjælp fra en VPN. De er villige til at ofre lidt af deres sikkerhed for en vis ekstra hastighed.

Denne gruppe af brugere ville i høj grad drage fordel af en funktion, der kaldes split tunneling. Split tunneling er en service, der giver dig mulighed for at kontrollere, om du vil rute din enheds- eller apptrafik gennem en VPN. Spaltet tunneling har også nogle fordele, som du måske finder meget nyttigt. Det giver dig mulighed for at:

  • Få adgang til enhederne i dit lokale netværk, mens du er tilsluttet din VPN.
  • Få adgang til både udenlandske og lokale websteder og tjenester på én gang.
  • Download og transmitter dine data uden at bruge al den båndbredde, der er tildelt til din forbindelse.

Spaltet tunneling fungerer også meget godt til et eksternt arbejdsopsætning, da de fleste virksomheder er afhængige af det for at beskytte internettrafikken for deres udenlandske medarbejdere og også for at kryptere deres forbindelse til virksomhedens netværk.

Bedste VPN’er til delt tunneling

Hvis du overvejer at sikre dine medarbejders forbindelse til virksomhedsnetværket eller øge båndbredden i din forbindelse, mens du stadig forbliver sikker online, skal du sandsynligvis kigge efter en VPN-tjeneste, der har delt tunneling som en af ​​dens understøttede funktioner. At være de ressourcer, vi er, har vi allerede gjort grundlæggende for dig og identificeret de bedste VPN’er, du kan henvende dig til for delt tunneling.

1. ExpressVPN

ExpressVPN understøtter ikke delt tunneling, men tilbyder det kun til sine Windows- og Mac OS-brugere. Hvis du ikke hører til nogen af ​​siderne, giver de dig mulighed for at få den konfigureret på din router. Ikke desto mindre kommer funktionen med en række forskellige indstillinger, der giver dig mulighed for at anvende en af ​​to konfigurationer. Du kan vælge at enten beskytte alle tilsluttede apps og enheder undtagen nogle få eller kun at vælge dine valgte enheder eller apps.

Bortset fra dette er udbyderen i stand til at tilbyde fremragende service gennem sit netværk af 2000+ servere og tillader stadig både ubegrænset båndbredde og ubegrænset serverskift.

Sikkerhed leveres også godt gennem den valgte OpenVPN-protokol og dens militære klasse 256 bit AES-kryptering. Samtidig brug understøttes kun for op til 3 enheder, og udbyderen understøtter også P2P-fildeling. At være baseret på De Britiske Jomfruøer betyder, at tjenesten ikke er forpligtet til at logge brugertrafik. Som en belønning til sine loyale kunder opfordres ExpressVPN’s brugere til at henvise deres kolleger og få en måned gratis brug for dem og den nye abonnent, når de tilmelder sig. Derudover vil Express VPN-brugere også drage fordel af dets automatiske internet-kill-switch og dets udvalg af stealth-servere til at få adgang til websteder baseret i regioner, hvor VPN-brug er forbudt. Der er mere om alt det på vores ExpressVPN-gennemgang.

2. VyprVPN

Mens VyprVPN ikke rigtig giver dig mulighed for at komme under hætten og konfigurere nøjagtigt, hvilke servere der skal engagere, når du administrerer, hvordan dine data transmitteres, har den en Per-App-funktion, der giver dig mulighed for at fortælle VPN at inkludere eller ekskludere bestemte apps. Hvis du gerne vil administrere, hvilke enheder der er dækket af VPN, og hvilke der ikke er, er der denne facilitet i VyprVPN Router-applikationen. Dette kan have du til at bruge mere tid på at blive konfigureret, men det fungerer alligevel godt.

Hvis VyprVPN ender med at blive din valgte udbyder, har du adgang til over 700 servere distribueret over hele verden. Alle af dem ejes af tjenesten, og dette forhindrer alle sårbarheder, der kan være forårsaget af tredjepart på netværket. Privatlivets fred sikres gennem sin 256 bit AES-krypteringsstandard såvel som den berømte Chameleon-protokol. Denne eksklusive funktion ruster dine pakkedata, så de ikke kan opfanges, selv ved dyb pakkeinspektion, der normalt udføres i lande, der begrænser VPN-brug. En anden velkendt VyprVPN-funktion er deres meddelelseskrypteringstjeneste, kaldet Cypher. Dette værktøj er i stand til at sikre beskeder via ende til ende-kryptering til dine Android- eller iOS-baserede enheder. Endelig har VyprVPN også en veludviklet VPN-app, der er tilgængelig i versioner, der er kompatible med Windows, iOS, Android og Linux-baserede enheder. For at se nøjagtigt, hvad denne udbyder kan gøre for dig, kan du se vores VyprVPN-gennemgang.

Enhedspaltet tunneling

Som illustreret i videoen herunder kan du bruge ExpressVPNs enhedsdelte tunneling-funktion til at bestemme, hvilke enheder du ønsker at oprette forbindelse til VPN-serveren, og hvilke enheder du gerne vil have forbindelse til Internettet uden VPN-beskyttelse.

Konklusion om de bedste VPN’er til delt tunneling

Som du kan se, er split tunneling en eksklusiv funktion, der ikke tilbydes af så mange udbydere på markedet. Tilmelding til enten ExpressVPN eller VyprVPN giver dig imidlertid mulighed for at kontrollere, hvad der bliver beskyttet af din VPN-tjeneste, og hvad der ikke gør det. I tilfælde af at du har spørgsmål, du gerne vil stille os, er du velkommen til at lade dem ligge i kommentarafsnittet nedenfor. Vi svarer meget.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me