Bedste VPN til Deluge

Deluge er en blandt meget få BitTorrent-klienter, der tilfældigvis er skrevet på et programmeringssprog kaldet Python. Dette har gjort det muligt for den at have en udvalgt gruppe af funktioner og egenskaber, som du normalt ikke ville finde med andre alternativer, samt fleksibiliteten til at køre på en lang række enheder og platforme. Med dets mål at forblive let og praktisk at bruge, giver klienten brugere adgang til det via nettet. Det glæder sig endda over enhver værdifuld udvikling, som andre programmerere kan foretage for at forbedre dens funktion.


Bedste VPN til Deluge

Bedste VPN til Deluge

Er Deluge noget godt?

Deluge er også blevet meget populær blandt brugerne på grund af dens evne til at køre som en applikation bag kulisserne på din enhed. Brugere kan også vælge, hvilken type interface de foretrækker, blandt et udvalg af tre. Der er den kommandobaserede grænseflade, den grafiske standard, og den webbaserede interface. Din torrenting vil også være fri for annoncer. Tjenesten understøttes ikke rigtig annonce.

Så meget som at bruge Deluge har sit eget sæt af fordele i forhold til mange andre BitTorrent-klienter, er din trafik stadig meget nem at bruge. En erfaren bruger kan nemt arbejde på at finde ud af, hvilken slags filer du torrenser, eller endda medtage en virus i trafikken, der er ved at komme til din computer. Dette er alle hændelser, som vi er sikre på, at du ikke ønsker at ske med dig. Så for at beskytte dig selv, anbefaler vi, at du tilmelder dig en troværdig VPN-service.

Hvorfor bruge en VPN med Deluge

VPN, forkortelse for et virtuelt privat netværk, henviser til et netværk af servere oprettet af en udbyder, som en bruger kan oprette forbindelse til og omdirigere deres trafik igennem. Dermed krypterer denne proces al din trafik. Dette er den slags sikkerhed, der garanterer fuldstændigt privatliv. Det forhindrer også enhver form for tilbageslag, hvis du ikke er sikker på, hvad angår ophavsretlige spørgsmål, der styrer uanset hvad du torrenser.

Brug af en VPN sikrer også, at din internetudbyder forbliver i mørke om, hvad du har op til. Der er internetudbydere, der er meget forsigtige med, hvad deres brugere har op til online. Nogle af dem anvender foranstaltninger for at prøve at styre brugen af ​​dem. Dette er, hvad de fleste kalder throttling. Heldigvis med en troværdig VPN vil du være i stand til at omgå alle former for throttling, som din ISP sandsynligvis vil anvende, såsom at begrænse din båndbredde eller nægte adgang til bestemte websteder og kanaler.

Du skal også sikre dig, at VPN-tjenesten, du vælger at abonnere på, tilbyder hastigheder, der er pålidelige nok til at torrent. Hvis du vælger at gå med en tjeneste, der ikke har så mange servere i sit netværk, vil du kryptere for de få, der er tilgængelige sammen med mange andre brugere. Deres hastigheder og sikkerhed vil også blive påvirket negativt, så du bliver virkelig frustreret over at skulle starte din forbindelse igen, hver gang din session afbryder.

Bedste VPN’er til Deluge

Vi forstår, at det at lede efter den perfekte service at abonnere på kan være en smule en udfordring, så vi har allerede afsluttet nogle få, som vi er sikre på, at de kun vil tilbyde top service. Her er vores liste over de bedste VPN’er til Deluge.

1. ExpressVPN

De, der leder efter toppen af ​​linjetjenesten, burde ikke se længere end ExpressVPN. Denne dygtige udbyder har eksisteret i mere næsten et årti, og har i den tid været i stand til at komme med den bedste blanding af kvalitet og effektivitet for at holde alle deres abonnenter godt tilfredse. Med næsten 2000 servere i deres netværk lover ExpressVPN problemfri og uafbrudt torrenting, samt en kundebehandlingslinje, der er tilgængelig 24/7 for alle, der kan sidde fast med alt andet end deres ekspertise.

ExpressVPN tilbyder også op til 3 tilføjede forbindelser til dine andre enheder samt 256 bit AES-kryptering af militær kvalitet. Inden for deres servernetværk er der også en række stealth-servere, der kan bruges af brugere baseret i lande, hvor VPN-brug er forbudt. Tjenesten tilbyder også en delt tunnelfunktion, hvor du kan bestemme, hvilken type trafik du vil have krypteret. For at se, hvad der ellers er muligt gennem ExpressVPN, skal du tage dig tid til at læse gennem vores ExpressVPN-gennemgang.

2. IPVanish

IPVanish er en USA-baseret udbyder, der har været aktiv siden 1999, og derfor er blandt de mest erfarne udbydere i branchen. Tjenesten kan prale af omkring 1500 servere, der er spredt over hele verden, og som alle ejes direkte af udbyderen. Tjenesten er også den eneste troværdige, der giver mulighed for op til 10 samtidige forbindelser, som er stor nok til at sikre alle enheder i et hus eller et lille kontor. IPVanish sikrer også kunder, at deres trafik forbliver godt sikret gennem deres nul-logging-politik. Med et kundeserviceteam, der er tilgængeligt døgnet rundt, skal du ikke tøve med at nå ud, når du støder på et problem, du ikke kan løse.

IPVanish har også en SOCKS5 web-proxy-tjeneste, som du kan bruge i tilfælde af, at du ikke ønsker at downloade deres VPN-klient til din enhed, men den mest effektive metode, du kunne anvende, ville være at downloade den direkte til din router. IPVanish sikrer også, at din trafik forbliver beskyttet gennem 256 bit AES-kryptering, og med support til OpenVPN, IPSec, IKEv2, SSTP og PPTP, har du en bred vifte af protokoller at vælge imellem. Meget mere information om denne udbyder er tilgængelig gennem vores IPVanish Review.

3. NordVPN

NordVPN fremtræder som en bestemt tjeneste, der har mere end nok funktioner til at sikre dig, at du forbliver sikker online uanset hvad du har op til. Udbyderen har mere end 4500 servere distribueret over forskellige steder i verden, så du vil aldrig rigtig savne en server, du kan oprette forbindelse til for at sikre din forbindelse. NordVPN er bekvemt baseret i Panama, så der er ingen reel trussel fra nogen form for datareguleringsmyndighed, da landet ikke indeholder deres jurisdiktion. Dette betyder, at deres nul-logningspolitik opretholdes godt.

NordVPN giver også sine kunder mulighed for at vælge, hvilke servere de skal oprette forbindelse til baseret på den type arbejde, de har udført. Der er servere, der klarer sig bedre, når der torrentes, downloades store filer eller endda spil. Oven i alt er der muligheden for at få online-trafik dirigeret gennem to servere i stedet for en, hvorved fordoblingen af ​​256 bit AES-krypteringen fordobles. Tjenesten fungerer også godt sammen med Tor over VPN for øget anonymitet og har dedikerede IP’er til brugere, der ikke kan lide at skifte mellem dem nu og da. For at se, hvad flere tjenester NordVPN har at tilbyde, se på vores dybdegående NordVPN-gennemgang.

Bedste VPN til Deluge – Konklusion

Det meste af tiden er mange brugere aldrig helt sikre på kilden til deres filer, og derfor er der altid en chance for, at de kan beskæftige sig med ophavsretligt beskyttet materiale. For at undgå enhver forekomst af krænkelse af ophavsret og de retssager, der følger med sådan, er det bedst at tilmelde dig en troværdig VPN-service som dem, vi har nævnt ovenfor. Dette vil hjælpe dig med at holde dine aktiviteter skjult og din identitet beskyttet mod offentligheden.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me