Bedste VPN til DirecTV nu

Vil du have adgang til DirecTV Now uden for USA? Derefter har du brug for en VPN. ”Hvad er den bedste,” spørger du måske. Læs videre for at finde ud af det.


Bedste VPN til DirecTV nu

Bedste VPN til DirecTV nu

Bedste VPN til DirecTV nu – Oversigt

Hvis du allerede ved, hvad VPN er, og hvordan det fungerer, behøver du sandsynligvis ikke at læse den dybdegående analyse nedenfor. For at spare dig for tiden har vi opsummeret de bedste DirecTV Now VPN-tjenesteudbydere her:

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish 
 3. BulletVPN
 4. NordVPN
 5. VyprVPN 

DirecTV Nu uden for US Geolocation Error

Hvis du prøver at oprette forbindelse til DirecTV uden for USA, er alt hvad du vil modtage

“DirecTV Now er ikke tilgængeligt uden for USA. Vi ser frem til at underholde dig, når du er tilbage. ”

Dette betyder, at når du opretter forbindelse til internettet fra et land, der ikke er USA, nægtes du adgang til streamingtjenesten. Medmindre du får en VPN og forfalsker din placering, bruger du ikke DirecTV i udlandet snart.

Bedste VPN til DirecTV nu

Kun personer beliggende i USA kan få adgang til DirecTV Now. Heldigvis giver en VPN folk uden for USA en vej rundt om dette. Uanset hvor du er i verden, skal du blot bruge en af ​​disse VPN’er, der er anført nedenfor, og bruge DirecTV i ethvert land rundt om i verden.

ExpressVPN

ExpressVPN er blandt de bedste VPN’er til DirecTV Now. Det har hundreder af supersnelle servere på 29 lokationer i hele USA. ExpressVPN garanterer oppetid på 99,9%, hvilket sikrer, at du kan få adgang til alt det indhold, du ønsker uafbrudt. Supportpersonale er tilgængelig via live chat 24/7 for at hjælpe dig, hvis du oplever problemer. Mere om ExpressVPN i denne gennemgang.

IPVanish

IPVanish har en loyal følge på grund af deres høje serverhastigheder og ekstraordinære tjenester. Dets servernetværk er temmelig imponerende, med mere end 850 af dem beliggende i over 60 lande. IPVanish lover, at ingen af ​​deres browserhistorik gemmes af tjenesten. Udbyderen tilbyder kun 7 gratis dage med brug for potentielle kunder til at beslutte, om dette er den service, de skal gå sammen med. Læs mere om IPVanish i denne anmeldelse.

BulletVPN

Dette er en anden top VPN-tjenesteudbyder, du kan bruge til at se DirecTV Now uden for USA. BulletVPN er kendt for at tilbyde en af ​​de hurtigste VPN-forbindelser i branchen. Du kan installere BulletVPN-appen på din pc, Mac, Android, iPhone, iPad eller FireStick. En Smart DNS-proxy-funktion er også tilgængelig, hvis du ønsker at streame geo-blokeret indhold på enheder, der naturligvis ikke understøtter VPN. Det giver også brugerne en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Her kan du lære mere om BulletVPN.

NordVPN

Det faktum, at NordVPN har deres hovedkvarter i Panama betyder, at der ikke er nogen lov om datalagring. Dets sikkerhedsfunktioner er de, der findes af VPN-udbyderen, og de fleste af dem er tilfældigvis unikke for NordVPN alene. NordVPN har en dobbelt VPN-funktion, hvor trafikken dirigeres gennem to servere i stedet for en. Dette øger sikkerhedsniveauet & gør det svært for nogen at holde styr på dine online aktiviteter. Mere om NordVPN i denne anmeldelse.

Sådan ser du DirecTV nu ved hjælp af en VPN

DirecTV består nu af en række kanaler, der spænder fra sport til science-fiction, film, underholdning til børn, musik, madlavning og endda radiostationer. Seere, der ikke er placeret i USA, kan imidlertid ikke bruge DirecTVs tjenester. Dette skyldes, at DirecTV Now ikke er lovligt licenseret i andre lande end USA. Heldigvis kan denne situation rettes med et virtuelt privat netværk.

En VPN opretter en digital tunnel, gennem hvilken din enhed får adgang til internettet, samt omdirigerer din forbindelse via en udpeget server i det land, du vælger. Som et resultat får du landets IP-adresse og får dermed adgang til alt landets indhold. Sådan kan du se DirecTV Now uden for USA ved hjælp af en VPN:

 1. Tilmeld dig en VPN-udbyder (helst ExpressVPN).
 2. Download og installer VPN-appen på den enhed, du vil streame DirecTV nu på.
 3. Start applikationen.
 4. Opret forbindelse til en amerikansk server for at få en Amerikansk IP-adresse.
 5. Nyd streaming af dine kanaler på DirecTV Now hvor som helst i verden.

Bedste VPN til DirecTV nu – Endelige tanker

Med den rigtige VPN kan du nemt få adgang til DirecTV Now i enhver del af verden. Services som DirecTV Now tager strøm fra de traditionelle netværk og gør indhold tilgængeligt for alle med en internetforbindelse. Vær en af ​​DirecTV Now-seerne ved at abonnere på en VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map