Bedste VPN til download

Når du køber din yndlingsmusik på Internettet, eller endda når du leder efter det nyeste show til din serie, er det vigtigt at sikre, at dine downloads og torrenter sker på en sikker og beskyttet måde. Dette skyldes, at hackere og spammere altid leder efter intetanende brugere, som de muligvis stjæler værdifuld information fra & Brug den til afpresning. En måde at forblive sikker på & sikret er at verve en troværdig VPN-tjeneste. Sådanne tjenester holder dine downloads sikre ved at kryptere din online-forbindelse & tildele dig en virtuel IP-adresse, så du ikke kan spore. Med alt dette i tankerne har vi forberedt følgende Bedste VPN til download af anmeldelse.


Bedste VPN til download

Bedste VPN til download

Bedste VPN til download – resume

For at spare dig tid er her en oversigt over de bedste VPN-tjenesteudbydere, du kan bruge, mens du downloader.

Bedste VPN til download

Efter at have fjernet mange kendte tjenester, der ikke rigtig stemte overens med vores liste, blev vi tilbage med et par, der var i stand til at imødekomme alle vores krav. Her er de:

1. ExpressVPN – Bedste VPN til download

Den ene udbyder, der har kontrolleret alle vores bokse, er ExpressVPN. De topper derfor vores liste over den bedste VPN-tjeneste, som du kan henvende dig til, hvis du håber på at udføre alle dine downloads uden at tage en risiko med sikkerhedstrusler. Deres prisklasse er lidt højere sammenlignet med de fleste andre udbydere, men deres billigste pakke, det årlige abonnement går for $ 8,32 om måneden.

Den software, vi fik brug for, da vi fik konfigureret med ExpressVPN, var også ret brugervenlig og let at komme omkring. Vi testede det også med et antal enheder, der havde forskellige operativsystemer som Linux og Android, og vi havde ingen problemer. Det var hurtigt og nemt at logge på deres servernetværk, og de hastigheder, vi fik at nyde, var præcis, hvad de promoverede i deres reklamer. Deres upload- og downloadhastigheder var på niveau med, og vi havde ingen tilfælde af, at hastighederne smørede måske på grund af overdreven brug af båndbredde.

Svarene, der blev videresendt af kundeserviceteamet, var punktvis og lette at implementere, selvom vi ikke havde noget særligt problem, vi stod overfor. De meddelelser, vi sendte til deres repræsentanter, var bare for at se, hvor lang tid det ville tage for dem at svare.

Kort sagt er ExpressVPN let en af ​​de bedste VPN-tjenester, man kan henvende sig til, hvis du vil have en service, der giver dig mulighed for at gå omkring dine downloads uden noget at bekymre dig om. Det vil fungere godt, uanset om du downloader indhold fra et geobegrænset websted eller endda fildeling gennem et Peer2Peer-netværk.

2. IPVanish – Redaktørens andet valg

Vi er klar over, at ExpressVPN tilfældigvis er lidt dyrere sammenlignet med andre tjenester. Hvis du leder efter en mere overkommelig mulighed, der stadig holder dine downloads sikkert og din info anonym, så IPVanish er en udbyder, du måske vil undersøge. Til $ 4,87 pr. Måned for et års abonnement gør IPVanish nemt nedskæringen for en af ​​de billigste tjenester i nærheden.

Vi var i stand til at oprette forbindelse til deres netværk inden for få minutter efter at have downloadet deres software, og deres interaktive app gjorde det meget lettere at finde ud af, hvilken server de skal oprette forbindelse til. Med hensyn til kundeservice regnede vi med, at ExpressVPN havde en bedre responstid, men alt i alt fik vi stadig deres svar uden at skulle vente for længe.

ExpressVPN klarer sig også lidt bedre med hastigheden, da deres servernetværk er ret større end IPVanish. Hastighederne var dog okay nok til at downloade store filer.

HideMyAss – VPN til sidste udvej

Afvikling af vores liste, vi har HideMyAss, en VPN-service, som vi vil anbefale, at du kun vender dig til, hvis du ikke rigtig kan have ExpressVPN eller IPVanish som dine valgte udbydere. Deres tilmeldingsproces er problemfri, da vi kunne sende vores betaling uden problemer.

Efter at have tilmeldt os begyndte vi dog at støde på nogle problemer, især med forbindelse til deres servere. Hastighederne var også ret langsomme, så dette er ikke den type service, du vil arbejde med, især hvis du hellere vil have mange filer downloadet på én gang.

De er heller ikke så overkommelige som de fleste andre VPN-tjenester med priser, der spænder fra $ 16,99 for en måneds udgift, til $ 9,29 $, hvis du håber at betale for et helt års abonnement. Vores bestræbelser på at komme i kontakt med HideMyAss kundeplejeteam var heller ikke så frugtbare, da det tog mere end en dag at komme tilbage til os.

Disse spørgsmål gør det meget vanskeligt at nævne noget, der er værd at overtale vores læsere til at få et abonnement på HideMyAss VPN, så vi lader det bare være på det.

Kriterier for den bedste VPN til download

For at du kan vælge den bedste VPN-service, du kan stole på for dine downloads, er der et antal afkrydsningsfelter, du skal se igennem og se, om den pågældende udbyder passer til regningen. Nogle af dem, vi har gennemgået, inkluderer:

 • Hastighed: Vi kørte et par hastighedstest, især med servere baseret uden for USA, Australien såvel som Storbritannien.
 • Opsætningsproces: Nemme abonnement og indledende opsætning med en bestemt udbyder blev også testet.
 • Pris: Pris er en af ​​de største faktorer involveret ved beslutningen om en VPN-tjeneste, vi gik videre og afsatte leverandører, som vi mente var for dyre.
 • 14 Eyes-program: Tjenesteudbydere, der er involveret i 14-øjes-programmet, blev også afsat. Programmet med 14 øjne er en aftale mellem forskellige regeringer og deres internetudbydere, hvor de har lov til at holde styr på deres borgers online aktivitet.
 • Politik for datalogning: Det er vigtigt for en VPN-tjeneste at erklære, at ingen af ​​deres kunders browserhistorik vil blive optaget. Dette tjener til at skabe tillid og forsikre kunderne om, at ingen vil spionere på deres aktiviteter. Vi lægger alle udbydere til side, der ikke havde en sådan politik.
 • Arbejder med flere operativsystemer: Vi kiggede også efter VPN-tjenester, der understøtter en lang række operativsystemer som Windows, iOS, Linux og Android.
 • Ubegrænset båndbredde: Som en person, der håber at downloade & del store filer hver gang & så er det vigtigt, at du får en udbyder, der ikke gør noget for at nedsætte dine hastigheder eller forstyrre din forbindelse.
 • P2P-delingssupport: En VPN-tjeneste, der giver dig adgang til et fildelingsnetværk, er vigtigt at have, hvis du håber på at downloade meget i fremtiden.
 • Flere forbindelser: Hvis din VPN-service tillader flere forbindelser, er det et stort plus.

Den bedste VPN til download – Slutkommentarer

Enhver, hvis arbejdslinje involverer at downloade meget indhold fra Internettet, skal være forsigtig med ikke at få deres forbindelse opfanget af nogen dårligt tilsigtede hackere eller endda deres internetudbyder. Få en troværdig service som ExpressVPN for at holde dine downloads sikkert og sikkert. Derudover skal du ikke downloade nogen filer fra internettet uden først at installere et pålideligt antivirusprogram.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map