Bedste VPN til H1Z1

Gør dig klar til at komme ind i en post-apokalyptisk verden, der er blevet angrebet af zombier og overkørt af overlevende siden H1Z1-virusudbruddet. Spillet, der er blevet downloadet af 1,5 millioner spillere i løbet af det første døgn, fandt opmærksomheden hos 3 millioner millioner brugere, hvilket tilføjede i alt 4,5 millioner spillere tre dage siden udgivelsen. Ikke for lurvet til et spil med et tilbagevendende zombie drab / overlevelse tema. Det kører på den mægtige imponerende Forgelight-motor og gentager det virkelige liv i videospilform. H1Z1 er et gratis-til-spil, multiplayer-kamp royale-spil, der forventes at skabe en masse brummer i videospillverdenen. For at det skal ske, skal enhver spiller spille. For dem, der ikke har H1Z1 eller ønsker hurtigere spilhastigheder eller en større pool af spillere, betragtes det at tilmelde dig et virtuelt privat netværk til at spille på en PC eller PS4 som den perfekte løsning.


Bedste VPN til H1Z1

Bedste VPN til H1Z1

Reducer H1Z1-lagging med en VPN

H1Z1s officielle Twitter-konto tweetede “[PS4 Open Beta] Som tak til alle 4,5 millioner af jer, der er tilsluttet os siden Open Beta-lanceringen, har vi faldt Blue Barbed Hellfire 4-6 lige ind i din beholdning! ”  Spillet gennemgik spilopdateringer og fejlrettelser, hvilket gjorde det sjovere. Som en spiller kan intet være værre end at være midt i et angreb og derefter blive tilsluttet, før karakteren kan foretage det første træk. Det er så stammende eller haltende under et spil, der krydser for hver spiller. En løsning på dette kan være lidt hård på tegnebogen. Du kan ændre din Internetudbyder med øget båndbredde for at stoppe afmatningen eller reduceret lydhørhed i spillet. En anden mulighed ville være at tilmelde dig en VPN.

Hvorfor har du brug for en VPN til H1Z1?

En VPN giver dig en ny IP-adresse, når den først er tilsluttet en server i et andet land, hvor H1Z1 er tilgængelig (det vil sige hvis du stod over for geobegrænsninger). Den særlige ændring i IP anonymiserer din identitet og giver dig adgang til H1Z1. Dette gøres sikkert, da dine data omdirigeres til et privat netværk ved hjælp af stærke krypteringer. At have en VPN giver dig også muligheden for at kontrollere hastigheden ved at skifte gennem de mange servere, der tilbydes af VPN, du har valgt og valgt den hurtigste.  

DEN BEDSTE VPN FOR H1Z1

Her på VPN.guru ved vi, at det er en hård opkald at vælge mellem VPN-tjenester. Mange af dem leverer fremragende tjenester og giver gode tilbud, men vi er her for at hjælpe dig med at vælge den rigtige. Her er en beskrivelse af VPN’erne, vi har testet og synes er bedst til H1Z1.

EXPRESSVPN – Vores personlige favorit

ExpressVPN topper vores liste som de stærkeste og mest populære VPN-tjenester med hensyn til kvalitetstjenester og samlet ydeevne. Deres brugere bliver aldrig nødt til at opleve et nedsat spil igen. Spillere kan spille igennem hele dagen takket være ExpressVPNs ubegrænsede båndbredde og supersnelle hastigheder.

NORDVPN

NordVPN tilbyder dedikerede servere, der tager hele spiloplevelsen til et nyt niveau. Gennem optimering af et par indstillinger kan forsinkelser ikke påvises med NordVPN. Denne tjenesteudbyder har din ryg, bogstaveligt talt! NordVPNs dobbeltkryptering spiller en rolle i at give spilleren den sikkerhed, der er nødvendig for trafikoverførsel.

VYPRVPN

Kameleon-funktionen er VyprVPN s stærkeste salgssted. Denne tjenesteudbyder er perfekt til at få adgang til indhold, der er placeret, hvor høje begrænsninger implementeres. Med VyprVPn er du fuldstændig beskyttet og kan ikke hackes. Selvom dens logpolitik muligvis giver nogle spillere pause, er VyprVPN stadig en af ​​de bedre kunstnere.

Sådan ændres H1Z1-server med VPN?

Følg instruktionerne herunder for at ændre H1Z1-server, du er tilsluttet ved hjælp af en VPN. Du kan følge disse trin, hvis din IP-adresse er blokeret:

1. Tilmeld dig en VPN-tjenesteudbyder (vi anbefaler ExpressVPN).

 1.  Download og installer VPN på din router, hvis du bruger enten PS4 eller PC.
 2.  Start VPN-appen, og log ind med den VPN-konto, du oprettede tidligere.
 3.  Opret forbindelse til en af ​​de mange tilbudte VPN-servere.
 4.  Endelig er det tid til at dræbe nogle zombier.

Spil H1Z1 med en VPN

Spillet HIZ1 virker lovende, og antallet af spillere, det hidtil har tiltrukket sig på kort tid, vidner om dets potentiale. Ingen optimering kan hjælpe dig, hvis dit system bare ikke er op til opgaven. Glem hardwareopgradering og ændring af din internetudbyder, tilmelding til en VPN er en langt bedre mulighed af alle de grunde, vi har nævnt ovenfor. Få en VPN til at blive i spillet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map