Bedste VPN til Instagram

Vil du have adgang til Instagram i et område, hvor det er blokeret eller forbudt? Eller måske vil du tilføje et ekstra lag af sikkerhed, når du deler disse selfies på din Instagram-konto. I begge tilfælde er en VPN det, du har brug for. Instagram er let en af ​​de mest populære fotodelingsplatforme i verden, hvor over 800 millioner aktive brugere let deler begge bits & dele af deres liv, eller bruge det til at mærke sig selv eller deres produkter bedre. 

Bedste VPN til Instagram

Bedste VPN til Instagram

Uanset hvad er der ingen tvivl om, at Instagram har gjort det meget lettere at etablere forbindelser mellem personer af interesse, eller for virksomheder at kommunikere bedre med deres kunder. At være et websted med sociale medier betyder det imidlertid, at adgang til platformen er mere eller mindre vanskelig, især hvis du tilfældigvis er inden for en skole, et college eller endda på dit arbejdssted. I mere ekstreme tilfælde har vi endda lande, hvor adgang til sådanne websteder er forbudt og forbudt af regeringen. Selv skoler blokerer adgangen til Instagram-appen på Android, iPhone og iPad i disse dage!

VPN og Instagram

Hvis du tilfældigvis er et offer for sådanne situationer, er du en af ​​de mange brugere, der ville vinde meget ved at blive abonneret på en troværdig VPN-service. ‘VPN’ står for Virtual Private Network, og det fungerer ved at kryptere din forbindelse, så ingen er i stand til at spore uanset hvad du har op til online. Det fungerer også omkring enhver form for begrænsninger, der kan indstilles af din internetudbyder mod adgang til dine foretrukne websteder eller kanaler. Brug af en VPN betyder at have en sikker forbindelse, når som helst online, og at holde alle dine private data sikre fra enhver på Internettet, der har ondsindede intentioner. Vi har listen over de bedste VPN’er, du kan bruge med Instagram nedenfor:

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. IPVanish
  4. VyprVPN

Den bedste VPN til Instagram

Mange mennesker ved meget om Instagram, på trods af at de ikke er aktive brugere eller endda har en konto. De fleste af dem kender tjenesten som en platform, hvor du kun kan dele et par billeder nu og da. Brugen af ​​Instagram har imidlertid længe udviklet sig fra at give brugerne kun mulighed for at dele billeder, til et punkt, hvor de nu kan sende korte videoer, der giver et glimt af hvad de end har gjort, eller endda bare dele et sjovt klip med deres tilhængere. Baseret på hvad du vil, er der et væld af konti, som du kan følge, og følge med i nyheder eller opdateringer inden for dit interesseområde. Indlæg fra de konti, du følger, vises derefter på dit nyhedsfeed, og du kan lide, kommentere eller endda kontakte ejeren af ​​kontoen, hvis du ønsker at gøre det.

Abonnering på en troværdig VPN-service giver dig ikke kun mulighed for at blive bekendt med den sociale medieplatform, men det vil også gøre det meget lettere at få adgang til så mange flere websteder og kanaler, der normalt ville være uden for din rækkevidde. I denne gennemgang undersøger vi et antal tjenesteudbydere, som vi er sikre på, at de vil gøre et godt stykke arbejde med at holde din forbindelse sikker, så du ikke virkelig skal bruge så meget tid på at søge efter dem selv . Her er vores valg af de bedste fem VPN-udbydere af Instagram:

1. ExpressVPN

ExpressVPN starter øverst på vores liste hovedsageligt på grund af dets pålidelige krypteringsprotokoller, supersnelle serverhastigheder og eksemplarisk kundeservice. Hvis du oplever et problem, mens du opretter din forbindelse, er det virkelig let at komme i kontakt med deres kundeserviceteam. Hvis du har brug for øjeblikkelig hjælp, er der live chat-meddelelsestjenesten, der er tilgængelig på deres websted.

Gennem deres 256-bit AES-kryptering bliver din forbindelse sikret til et punkt, at selv din internetudbyder ikke får at vide nøjagtigt, hvad du laver, og med en automatisk internet-kill-switch på plads, skal brugerne ikke behøver at bekymre sig om trusler mod deres sikkerhed. De vil også være i stand til at have op til 5 samtidige forbindelser under den samme konto, og med apps, der er bygget til Android, Mac, iOS og Windows, får ingen udeladt. Deres prisinterval er det eneste, som vi tror kan afskrække nogle brugere fra at tilmelde sig, fordi det er en smule højt. Bortset fra det er deres service førsteklasses.

2. NordVPN

NordVPN giver sine kunder mulighed for at spare mange penge, især hvis du gerne vil have mere end et par enheder beskyttet gennem VPN. Deres service giver dig mulighed for at forbinde op til 6 enheder samtidigt, og de vil derefter have adgang til det store netværk på over 1191 servere. Kryptering er også godt taget hånd om, da tjenesten tilbyder brugerne 256-bit AES-beskyttelse. Hastighed og stabilitet er også sikret, og support til brugere, der gerne vil streame, torrent eller hovedsagelig download, leveres via dedikerede servere. NordVPN er også kendt for sin 2 år lange kontrakt, og hvis du gerne vil prøve deres servicekvalitet, før du tilmelder dig, er der deres 30-dages pengene-tilbage-garanti, som du kan tilmelde dig.

3. IPVanish

IPVanish er en af ​​de få udbydere, hvis politikker uden logs faktisk er lufttæt, på trods af at de har base i USA. Deres servernetværk er også imponerende, hvoraf 850 af dem er godt fordelt i over 60 lande. Deres service rummer også flere brugere med kapacitet til at understøtte op til 5 enheder, der opretter forbindelse samtidig. Det inkluderer også en driftsafbryder, hvis din forbindelse lukkes uventet, såvel som fuld support til iOS-, Mac-, Windows- og Android-brugere. Deres prøveperiode er dog kortere end hvad vi havde forventet af de fleste tjenesteudbydere, hvilket tillader deres potentielle kunder kun at afprøve tjenesten i 7 dage.

4. VyprVPN

VyprVPN kan betragtes som en af ​​de få ‘enhjørninger’ på VPN-markedet, specifikt på grund af deres brug af proprietær teknologi. Tjenesten har vundet stor popularitet blandt brugere med tilladelse fra deres ‘Chameleon’ tech, som giver deres brugere mulighed for at komme igennem det meget vanskelige at trænge igennem den kinesiske firewall. På 700 servere har de et større netværk end de fleste andre udbydere, og det betyder, at deres er en service, hvis forbindelse du kan stole på. Al trafik sikres gennem deres 256-bit AES-kryptering, og der er også en no-logs-politik på plads, så selv de ikke har en idé om, hvad du laver online. Hvis disse fyre lyder som din foretrukne udbyder, er du fri til at gå foran & tilmeld dig deres 3-dages prøveperiode for at finde ud af det med sikkerhed.

Afvikl på den bedste Instagram VPN

Har du spørgsmål eller kommentarer til os? Vi vil være sikker på at svare, hvis du lader dem være i kommentarafsnittet nedenfor.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me