Bedste VPN til IRC

IRC står for Internet Relay Chat; en af ​​de ældste former for tekstbaseret kommunikation. Det sker mellem et antal computere i et netværk. Teknologien er baseret på en klient / server netværksmodel, og den er stadig i brug blandt en række entusiaster i dag. For at nyde denne service skal du bruge en pålidelig IRC-klient. Dette er programmer, du kan installere på din enhed, der kommunikerer med chat-serveren til videresendelsesmeddelelser. Når du er konfigureret, kan du vælge at starte en chatgruppe eller endda deltage i en eksisterende, hvis du kender kanalnavnet.


Bedste VPN til IRC

Bedste VPN til IRC

Sårbarheder ved IRC

Da IRC er et så gammelt værktøj, er der nogle ulemper ved at bruge det i dag. Til at begynde med er der ingen support til videobrug, og brugergrænsefladen i de fleste klienter er meget dateret. De få klienter, der tillader brug af tjenesten i dag, er vidt og bredt, og de fleste af dem er catering til en meget lille brugerbase. De resterende grupper af brugere, der er afhængige af tjenesten, inkluderer arbejdsgivere og organisationer, der finder den effektiv til intern kommunikation.

Brug af IRC præsenterer en stor sårbarhed, som de fleste klienter ikke synes at gøre meget for at arbejde omkring. Dette er dit privatliv. Når du bruger IRC, er din IP-adresse let synlig for andre medlemmer af din chatgruppe. Dette gør det nemt for dem at finde ud af om din placering. Når det er kendt, kan du blive målrettet af ondsindede brugere, og de kunne starte DDoS-angreb på din forbindelse. Du kan muligvis ende med at miste dine personlige data eller blive afpresset, når der er adgang. Dette er en situation, som du bestemt ikke vil være i, da du kan ende med at miste adgangen til din bank eller blive et offer for identitetstyveri.

Sådan bruges en VPN hjælper med IRC

Den bedste måde at løse dette problem på ville være at bruge en VPN. Dette henviser til et virtuelt privat netværk. En VPN henviser til en udbyder, der har en stor gruppe servere spredt rundt om i verden. Hvis du opretter forbindelse til disse servere, bliver din forbindelse skjult, og de transmitterede data krypteres. Når din forbindelse er skjult, bliver din IP-adresse også skjult, og ting som din placering eller identitet forbliver skjult for alle andre end dig.

Ved hjælp af en VPN kan du også ændre den server, du har forbindelse til. Med muligheden for at ændre servere er du i stand til at ‘skifte’ din placering afhængigt af det land, hvor serveren er baseret i. Dette har også dens andre liste over fordele, såsom at være i stand til at få adgang til geobegrænsede websteder og kanaler. Brug af en VPN giver dig også et sikkerhedsniveau ved at skjule de aktiviteter, du er op til online.

En sådan service forhindrer endda din internetudbyder i at vide, hvad du laver. Når dette er gjort, er du i stand til at omgå de foranstaltninger, de kan bruge til at mikromane din forbindelse. Disse foranstaltninger er samlet kendt som throttling, og de inkluderer begrænsning af din båndbredde eller censurering af din adgang til bestemte websteder og kanaler. For at ende med at vælge den rigtige VPN, er der en række ting, du skal passe på. Disse inkluderer antallet af servere, sikkerhedsniveau og mængden af ​​funktioner. 

Bedste VPN’er til IRC

Vi har foretaget grundlæggende arbejde for dig, og vi har fundet nogle af de bedste tjenester, du kunne abonnere på. Se nedenfor.

1. ExpressVPN

Vores topkarakter går til ExpressVPN, en af ​​de mest alsidige VPN-tjenester i branchen. Denne prisvindende service har næsten 2000 servere i sit netværk, der er baseret i over 90 lande. Dette inkluderer også en række stealth-servere, som du kan bruge, hvis VPN’er er forbudt, uanset hvor du måtte være. Tjenesten leverer AES-kryptering i militær klasse 256 bit og tilbyder op til 3 flere forbindelser pr. Brugerkonto. ExpressVPN tilbyder også en enkel VPN-klient, som er let at navigere gennem og understøtter OpenVPN, SSTP, PPTP og L2TP / IPSec som VPN-protokoller.

ExpressVPN er baseret i Panama, og dette er et område, som ingen datamyndighed har jurisdiktion over. Dette betyder, at de ikke behøver at sende nogen af ​​deres brugerdata til nogen, og dette er markeret gennem deres nul-logging-politik. ExpressVPN har også en nul-viden DNS-service, der skjuler din IP for at skjule din placering. Dette får det til at fungere godt sammen med IRC, og det giver også adgang til andre geobegrænsende websteder. ExpressVPNs kundeserviceteam er også altid til rådighed for at hjælpe med at tackle dine problemer. De kan fås adgang via enten sociale medier, e-mail eller endda live messaging. Dette er blot nogle af de ting, der gør ExpressVPN en til at overveje. For en dybere indsigt i, hvad der er i vente, kan du se vores ExpressVPN-gennemgang.

2. IPVanish

IPVanish er en simpel udbyder, der anvender en bare ben-tilgang til online privatliv og sikkerhed. Tjenesten er baseret i USA, og den har mere end 1500 servere under sin paraply. Disse servere leverer samlet mere end 40.000 IP’er til deres brugere. IPVanish betragtes meget, især af brugere, der tager hastighed og sikkerhed som de mest primære bekymringer. IPVanish tilbyder supersnelle servere, der er i stand til HD-streaming, hurtige bulk-downloads og hurtig torrenting.

Når man taler om, er torrenting en aktivitet, som IPVanish ser ud til at have været meget opmærksom på. Det giver mulighed for både ubegrænset P2P-filoverførsel og holder også din aktivitet anonym. Oven i alt giver tjenesten også mulighed for både ubegrænset båndbredde og ubegrænset serverskift. Tjenesten tilbyder op til 10 samtidige forbindelser, og dette nummer kan stadig øges, hvis du vælger at downloade tjenesten til din router. Brug af IPVanish er også meget praktisk, da du ikke nødvendigvis skal downloade sin VPN-klient til din enhed. Du kan vælge dens browserudvidelser eller dens SOCKS5 web-proxy for at skjule din forbindelse, når du er online. Du er velkommen til at finde ud af flere detaljer om denne udbyder ved at gå gennem vores IPVanish-gennemgang.

3. NordVPN

Resumé af vores liste er NordVPN, en top-tier-udbyder med base i Panama, som er din go-to-service til all-round beskyttelse. NordVPN har op til 4400 servere i over 60 lande, hvilket gør det mindre sandsynligt, at der er problemer med overbelastning på dit netværk. Tjenesten tilbyder branchestandard 256 bit AES-kryptering og inkluderer dobbelt VPN i sin pakke til dem, der ønsker at tilføje endnu flere lag til deres sikkerhed. DoubleVPN-kryptering betyder, at brugere får til at rute deres trafik gennem to servere, og dermed fordobling af krypteringsniveauet.

NordVPN-brugere kan også vælge, hvilke servere de foretrækker at oprette forbindelse til. Dette skyldes, at tjenesten har servere, der er optimeret til specifikke funktioner. De inkluderer spil, bulk-downloads, HD-streaming og endda torrenting. Tjenesten er fantastisk til IRC, fordi dens Smart Play-service giver dig mulighed for at skjule din IP-adresse. Dermed er du i stand til at få adgang til geobegrænsende websteder og kanaler, da du har skjult din faktiske placering. NordVPN tilbyder også CyberSec-software til at holde dig væk fra annoncer og malware samt Tor over VPN for endnu mere anonymitet. Få mere at vide om andre funktioner ved at gennemgå vores omfattende NordVPN-gennemgang.

De bedste IRC-klienter til Android, iOS eller PC

Her er en liste over de mest populære IRC-klienter i øjeblikket:

  • Weechat
  • XChat
  • HexChat
  • Pidgin
  • irssi
  • Quassel IRC
  • Koversation

Oversigt over den bedste VPN for IRC

I så meget som brugen er faldet, er IRC stadig i brug blandt et par velorganiserede organisationer. Brug af en VPN giver dem mulighed for at tilføje et lag af sikkerhed til deres brug og sikre, at ingen er i stand til at opfange deres kommunikation.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me