Bedste VPN til ledningsskærere

Hvad er bedste VPN til ledningsskæring? Siden den hurtige internetrevolution startede, skifter mange seere af kabel-tv nu til de meget bedre muligheder, der benyttes via internetbaserede streamingtjenester. Dette har efterladt de fleste af kabel-tv-tv-selskaberne i en vanvid med, hvad de skal gøre, da det vil være meget vanskeligt for dem at matche både den række og de funktioner, der tilbydes gennem deres nye konkurrenter. Efterhånden som de konsoliderer sig imellem på næste træk, er det nødvendigt at tage nye snorskærere lidt tid på at blive bekendt med denne verden af ​​’streaming’ og ‘video on demand’ og siger farvel til langvarige kontrakter og uberettiget abonnement med højt kabel priser i processen. VPN-apps er også blevet en væsentlig del af enhver ledningsskærers værktøjskasse, når man slipper kabel-tv. I nedenstående gennemgang tager vi et kig på de bedste VPN-tjenesteudbydere for cordcutters i USA.

Bedste ledningsskæring VPN-gennemgang

Bedste VPN til ledningsskærere

Streamingtjenester har deres ulemper for

Der er ingen tvivl om, at fremkomsten af ​​nye fristående streamingtjenester har givet os alle en levedygtig mulighed for at se tv uden kabel på streaming-enheder som Apple TV, Roku, Smart TV’er, Amazon Fire TV Stick og endda spilkonsoller som Nintendo Switch , Xbox One og PS4. Blandt de mange ting, som nye snorskærere bliver nødt til at lære at arbejde på, er de mange licenser og begrænsninger, der styrer, hvilke shows der sendes i hvilke regioner. Disse love er normalt fastsat, når en tjeneste erhverver tv-rettighederne til at streame et bestemt show inden for dets tjeneste. Dette betyder, at ikke alle regioner får glæde af den samme type indhold som alle andre regioner. Det bedste eksempel til at illustrere dette ville være, hvordan Netflix-streamingtjenesten har forskellige websteder for forskellige seere baseret på deres placering. Der er Netflix UK, Netflix USA, Netflix Canada og så videre og så videre. 

Af alle disse kanaler er amerikanske Netflix den med de nyeste film, serier, dokumentarer eller shows. De fleste tv-udsendelser udsendes gennem denne kanal, før de uploades til andre regioner, hvilket betyder, at det amerikanske publikum altid får det nyeste af næsten alt. Som en ny ledningsskærer er det vigtigt at indse så tidligt som nu, at det ikke behøver at være sådan. Der er en løsning, som du kan henvende dig til, som vil hjælpe dig med at skjule din placering og gøre det muligt at få adgang til ethvert Netflix-område, du ønsker. Vi har også dækket en liste over de bedste kabel-tv-alternativer til ledningsskærer. 

Derudover, hvis du er en sportsfan, kan du løbe ind i visse blackout, når du prøver at se dit foretrukne MLB-, NFL-, NBA- eller NHL-hold online. Blackout-begrænsninger blev oprindeligt implementeret for at beskytte kabeludbydere. Selvom konceptet er blevet temmelig forældet, implementeres blackouts stadig overalt i USA og Canada indtil i dag.

Hvordan en VPN kan hjælpe ledningsskærere

Et virtuelt privat netværk, forkortet som VPN, er den eneste løsning, du har brug for for at få adgang til ikke kun andre versioner af Netflix, men til hundredvis af andre streamingtjenester, som måske ikke engang giver dig mulighed for at streame fra dem med tilladelse til din placering. En troværdig VPN-service letter alt dette ved at levere det netværk af eksterne servere, du muligvis har brug for at oprette forbindelse til. Når du har oprettet forbindelse til en af ​​disse servere, kan du få adgang til geobegrænsede kanaler, som ikke engang har nogen idé om, hvor du vil få adgang til dem fra. Via en VPN-tjeneste har du narret dem til at “tænke”, at du befinder dig i et område, der findes på deres hvidliste.

Den samme proces gør det muligt for snørere at omgå blackout-begrænsninger, der pålægges sportsstrømningskanaler, herunder MLB.tv, ESPN, NBC Sports, NHL.tv, NBA League Pass og NFL Game Pass.

Når det er sagt, har en VPN-service også et antal funktioner, som de fleste synes er meget nyttige. Du forstår, at hovedformålet med et VPN-netværk er at kryptere en brugers forbindelse. Dette betyder at beskytte alle de data, der transmitteres fra en VPN-brugers enhed. En VPN skjuler også ikke kun en brugers placering, men også hans eller hendes personlige oplysninger. Dette forhindrer enhver dårligt tilsigtet cyberkriminel i at få fat i dine data til afpresning eller afpresning fra dig.

Den bedste VPN til ledningsskærere

Der er omkring 800 udbydere i dagens VPN-branche. Nogle af dem tilbyder endda deres tjenester gratis, og da det ikke er nogen måde, de ville være i stand til at opretholde sig selv ved at gøre, fortsætter de med at sælge din browseshistorik til tredjepart. Dette slår hele pointen med at tilmelde sig en VPN-tjeneste, og det er derfor, vi tilbyder et ord af forsigtighed til alle, der tænker på at tilmelde sig disse tvivlsomme udbydere. I stedet foreslår vi, at du tilmelder dig nogen af ​​disse meget gennemgåede udbydere, som vi har vist nedenfor.

1. ExpressVPN

ExpressVPN blev grundlagt på De Britiske Jomfruøer tilbage i 2009, og det er vokset til at være en top-niveau VPN-udbyder, der har bevist, at deres service er en, du helt kan stole på. Tjenesten har omkring 2000 servere over hele verden, som alle er godt beskyttet gennem ExpressVPNs 256 bit AES-kryptering. Serveren forsikrer enhver, der tilmelder sig deres strenge overholdelse af deres nul-logging-politik, og giver dem også mulighed for at tilslutte op til 3 samtidige enheder til deres forbindelse. ExpressVPN har også vundet priser, der roser sin enestående kundeservicetjeneste, så du kan være sikker på, at deres team altid vil have din ryg, når du støder på et problem. ExpressVPN har også stealth-servere, som brugere kan stole på, baseret på meget restriktive områder, såsom Kina, for stadig at arbejde omkring deres begrænsninger og få adgang til uanset streamingwebsteder og kanaler, de ønsker. Kunder opfordres også til at hente andre abonnenter gennem den gratis servicemåned, der tilbydes både henvisning og dommer, hver gang en ny bruger tilmelder sig. Udbyderens app er også let at navigere igennem, hvilket gør den velegnet til absolutte VPN-newbies. Apperne fungerer også sikkert med enhver mobilenhed, der kører Windows, iOS, Mac OS eller Android som operativsystem. Hvis du er interesseret i denne service, kan du kigge på vores ExpressVPN-gennemgang for at lære alt, hvad der er at vide om den.

2. NordVPN

NordVPN er en anden brancheveteran, hvis team har taget sig tid til at lære, hvad kunderne virkelig ønsker, og fundet ud af en måde at levere det til dem på. Denne Panama-baserede udbyder har omkring 4000 servere til sit netværk, og dette giver adgang til en række sider større end hvad andre etablerede websteder er i stand til. Udbyderen har også nogle unikke funktioner, der får den til at skille sig ud fra resten, hvor den mest bemærkelsesværdige er deres dobbeltkrypteringstjeneste. Denne funktion gør brug af det store netværk af servere, som udbyderen har adgang til ved at tillade brug af to servere i stedet for en. Dette betyder to gange niveauet for 256 bit AES-kryptering, du vil få fra andre udbydere, og dette kommer stadig med muligheden for at forbinde op til 6 enheder til under den samme konto. Tilføjede fordele såsom en automatisk dræbningsafbryder, beskyttelse mod DNS-lækage og Tor over VPN er også inkluderet i pakken, alt sammen, så du kan være sikker på både din online sikkerhed og anonymitet, når du bruger NordVPN. Ud over alt dette får brugerne også en bedre browseroplevelse takket være NordVPNs helt egen CyberSec-funktion, der er ansvarlig for at holde alle uønskede annoncer og malware væk, når du gennemser. Der er en meget godt udført NordVPN-gennemgang her, som vi vil anbefale dig at gennemgå, hvis du gerne vil have NordVPN som din valgte udbyder.

3. VyprVPN

Vi ville ikke have gjort retfærdigt over for denne liste, hvis vi ikke inkluderede VyprVPN. Denne meget dygtige udbyder har omkring 700 servere registreret under sit netværk med planer om at fortsætte med at udvide meget i gang. Disse servere tilbyder i alt op til 200.000 IP’er, der kan bruges til at etablere beskyttede forbindelser uanset hvor brugeren måtte befinde sig. Tjenesten står højt blandt andre udbydere, simpelthen på grund af det faktum, at de fuldt ud ejer alle deres servere, og de er alle godt overvåget og kontrolleret fra deres base i Schweiz. Tjenesten er berømt for at være banebrydende for deres egne innovationer i VPN-branchen, og en af ​​deres mest populære hidtil er deres Chameleon-protokol. Denne service skrumpler OpenVPN-pakkemetadataene, hvilket tillader den at fortsætte uopdaget, selv efter dyb pakkeinspektion. Dette betyder bare, at takket være teknologien vil VyprVPN-brugere være i stand til at stole på OpenVPN-baseret kryptering for at få adgang til deres foretrukne websteder og kanaler, selv i områder, der ikke kondonerer brugen af ​​en VPN. VyprVPN tilbyder også velopbyggede, brugervenlige VPN-apps, der er tilgængelige i versioner, der kan køre på Mac, Android, iOS, Windows såvel som dit smart TV. Vi har forklaret mere detaljeret, hvad denne udbyder har på lager til dig på vores VyprVPN-gennemgang, så hvis du er interesseret, skal du tage et minut eller to og gå igennem det.

Bedste CordCutters VPN opsummeret

Vi har testet en hel del VPN-tjenesteudbydere gennem årene. Her er vores bedste valg, når det kommer til top VPN’er til ledningsskæring:

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. VyprVPN
  4. BulletVPN
  5. IPVanish
  6. CyberGhost
  7. HideMyAss VPN
  8. Privat internetadgang
  9. PureVPN
  10. PrivateVPN

Den bedste VPN til ledningsskærere – endelige ord

Antallet af kanaler eller shows, som du finder gennem streamingtjenester, overstiger langt, hvad kabel-tv-seere har adgang til, men når du først har tilføjet en troværdig VPN-service i hele ligningen, hvad du får er en verden af ​​kanaler, som du ikke ville have endda være i stand til at kvantificere. Få en VPN og løsriv det virkelige potentiale ved internet-tv.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me