Bedste VPN til Linksys routere

En af de mange måder, hvorpå folk er i stand til at oprette forbindelse til internettet, involverer brugen af ​​en router. Linksys-routeren er tilfældigvis et af de mest populære valg for både huse og virksomheder både takket være både brugervenlighed og holdbarhed. Der er omkring fem velkendte versioner af Linksys-routeren, der hovedsageligt er kategoriseret efter hastighed og båndbredde. Når du har bestemt dig for den type Linksys-router, du gerne vil bruge, er den næste ting, du skal tænke på, hvordan du beskytter dig mod de mange farer, der ligger på Internettet. Nogle af de foranstaltninger, du kan tage, inkluderer installation af et antivirusprogram på din computer eller begyndelse at bruge en Smart DNS-service. Selvom begge er sikre på at tilbyde et vist beskyttelsesniveau, kommer ingen af ​​dem tæt på det, du ville få ved at oprette en VPN-forbindelse på din router.

Bedste VPN til Linksys Router

Bedste VPN til Linksys routere

Hvorfor du har brug for en VPN-service

En VPN-service giver dig mulighed for at nyde en række fordele, som du traditionelt ikke kunne få. Her er nogle af de funktioner, du kan få, når du har oprettet en VPN-forbindelse på din Linksys-router.

Arbejde omkring former for internetcensur

Der er en lang liste over lande, der ikke virkelig tror på frihed i den type internetindhold, der fås adgang, og som et resultat regulerer de stærkt, hvad der kan og ikke kan fås adgang til inden for landets grænser. Hvis du tilfældigvis befinder dig i sådanne lande, enten besøger eller bor som en udlænding, har du brug for en VPN for at bryde gennem sådanne barrierer.

Streaming Netflix fra hvor som helst

Ophavsretlige licensaftaler gør det vanskeligt for virksomheder som Netflix, Hulu og Amazon Prime at give adgang til deres indhold overalt. Med sådanne begrænsninger får mange mennesker ikke at nyde sådan indhold, hvis de rejser uden for USA. Ved hjælp af en VPN-udbyder er du imidlertid i stand til at forfalde din placering og få adgang til sådanne websteder.

Begræns Googles sporingsfunktioner

Hvis du bruger Google i forbindelse med de fleste andre ting online, er der en stor chance for, at tjenesten har en anstændig registrering af de fleste af de ting, du søger efter, downloader eller endda gennemsøger, og dens beholdning bliver bare større med din fortsatte brug . Hvis du gerne vil forhindre Google i at spore dig op, ville det bedste være at bruge en VPN.

Undgå at blive spioneret af din internetudbyder

Takket være den fulde adgang, som internetudbydere har til din browserhistorie, er de i stand til at se på, hvordan du bruger din tid online og derved invaderer dit privatliv. Enhver, der er træt af at have deres ISP-aflytning på deres online aktiviteter, skal få en VPN-tjeneste og kryptere deres forbindelse.

Hold dig beskyttet over offentlig Wi-Fi

Et af de mest populære steder, hvorfra hackere og cyberkriminelle er kendt for at identificere deres ofre, er overalt, hvor gratis Wi-Fi tilfældigvis bliver tilbudt. Fordi vi ved, at alle elsker gratis internet, vil det blive betragtet som den bedste praksis at have foranstaltninger, der i det mindste vil beskytte dig mod alle eksisterende risici, som du kan stå over for som et resultat af at blive medlem af et sådant netværk. Den mest idiotsikre metode til at holde din forbindelse sikker er at deltage i at have tændt for din VPN-service, så ingen er i stand til at hacke igennem til dig.

Beskyt dine VOIP-opkald

Voice-over-IP, bedre kendt som VOIP, er en meget overkommelig måde at bruge internettet til at foretage telefonopkald på. Det er også en meget nem måde at blive hacket, og din kommunikation overvåges, hvis du ikke tager de nødvendige skridt for at beskytte din forbindelse. En VPN-tjeneste hjælper med at sikre, at ingen får forstyrre dine opkald.

De bedste VPN’er til Linksys Router

Nu hvor vi har gennemgået en række fordele, som du bør overveje, så lad os se på nogle af VPN-udbydere, der helt sikkert vil arbejde godt med en Linksys-router.

ExpressVPN

Grundlagt i 2009 og baseret på De Britiske Jomfruøer, ExpressVPN er en tjenesteudbyder, der fortsætter med at gøre det mest med hensyn til at levere eksemplarisk service og se kunderne gennem alle deres problemer på den mest professionelle måde. Den øverste niveau service har formået at udvide sit server netværk til mere end 2000 gennem årene, der spænder over 94 lande og tæller. Tjenesten har også vundet flere priser som det bedste samlede produkt og den hurtigste hastighed, hvilket viser, at de faktisk er de bedste i spillet. Tjenesten er kendt for at bede medlemmerne om at betale præmiepriser for deres tjenester, så inden du går ud med alle disse dollars, kan det være klogt at tage et skud på deres 30-dages pengene-tilbage-garanti, og se, hvor godt dine penge vil blive brugt.

IPVanish

Som en service, der ejer alle dens servere og hardware, IPVanish er en af ​​de få udbydere, der har en hel del kæmpe i VPN-branchen. Dens store udvalg på over 1000 servere betyder, at tjenesten er i stand til at give adgang til en lang liste med geobegrænsede websteder, og dens valg af VPN-apps betyder, at tjenesten er i stand til at arbejde på platforme, der kører systemer som iOS, Android, Windows, Mac og Linux. Det er også meget let at navigere gennem appen, da dens udviklere har bygget den med brugervenlighed i tankerne. Krypteringsniveauet er militær, ved 256-bit AES, og protokollerne, der er inkluderet i denne pakke, er OpenVPN, PPTP og L2TP / IPSec. Hvis dette lyder som en service, som du gerne vil prøve, skal du tage deres 7-dages pengene-tilbage-garanti og se, hvordan alt går, før du faktisk køber et abonnement.

NordVPN

Lukker vores liste, vi har NordVPN, en udbyder, der er strategisk baseret i Panama, og dette gør det muligt for tjenesten at love, at der ikke findes nogen logfiler over deres tjenester inden for deres systemer. Tjenesten tilbyder også fantastiske funktioner såsom dobbelt VPN, hvor din sikkerhed forbedres, når din trafik transmitteres via to servere, og en internet-kill-switch, hvor din online-forbindelse bliver afbrudt, så snart det ikke konstateres, at dit VPN-link er arbejder. Som en førende leverandør har NordVPN et fremragende kundepleje og supportteam, der altid er klar til at se dig gennem eventuelle problemer, du måtte have. Alle potentielle NordVPN-kunder kan fortsætte og prøve deres service ved at drage fordel af det 30-dages pengene-tilbage-garanti NordVPN-tilbud.

Afsluttende tanker om den bedste VPN til Linksys Router

En af de mest effektive måder til at spare dine penge og energi på at forbinde dine mange enheder til en VPN er først at have tjenesten installeret på routeren. For at gøre det, skal du blinke din router og udskifte branchens firmware med mere tilladte versioner som DD-WRT eller Tomatos Open Source-firmware.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me